sağol cnm mis gibi oldum sayılır kukuşumu aldım ama birazcık bişiler kaldı artık olsun o kadarson ağdamı artık kuaförde yaptırırım inşallah
bir dahaki aya hayatta yapamam kendim.utansamda gidicem kuaföre
ege de iyi teyzeciği çok şükür bugün gittik doktora kasım sonunu bekliyoruz iyice zorlaştı durumumuz gece pek uyuyamıyorum
siz neler yapıyosunuz kutlama varmı
sağol cnm mis gibi oldum sayılır kukuşumu aldım ama birazcık bişiler kaldı artık olsun o kadarson ağdamı artık kuaförde yaptırırım inşallah
bir dahaki aya hayatta yapamam kendim.utansamda gidicem kuaföre
ege de iyi teyzeciği çok şükür bugün gittik doktora kasım sonunu bekliyoruz iyice zorlaştı durumumuz gece pek uyuyamıyorum
siz neler yapıyosunuz kutlama varmı
inşallah cnmmmm çok saoll...hep birlikte inşallahhh...kocişimi istiom yaaa gelmedi daha yollarda...yarında kayseri niğde aksaray bor yapcaklar kardeşimle beraber...bende gitcektim ama görümcem gelio bebiş sevcemmmmmissss gibi bi fıstıkkk...
ohhh eline sağlıkk...git kız utanma wallaa rahatlık hertaraf 15 dk sürüo...Allahım esirgesin sizihadi bakalım az kaldı...Rabbim hayırlısıyla göstersin o gunleri hepimize....kutlama yok walla bi plan yapmadım ben bişe yapmak gelmio içimden...oturuom yatıom paso bi halsizlik bi uykuculuk aldı başını gidio...kocişim bişeler yaparsa bilmem...sadece gittim pasta aldım geldim o kadar...kutlama yapacak keyfimiz yok açıkçası...babama üzülüoz hepimiz...
doğru haklısınız cnm olsun hatırlamanızda yeterli illla bişiler yapmak gerekmezki
amannnnn aşık karı kocaya hergün yıldönümü
çok tatlı kıssss....inşallahhhh yarabbimmmmm inşallahhhhh....doğumdanda korkma kısss.. normal doğum rahatlık walla....çıkınca bişeciğin kalmıo zatiEki Görüntüle 535156 Eki Görüntüle 535155 buda bizim fıstık zeynep
seraycım bende çıkıyım ezan okundu burda 18:30daokunuyor akişam ezanı
kendine dikkat et
evet cnm inşallah normal olurda hemen iyileşirim
Allah ailesine bağışlasın pek tatlıymış fıstıkk
ayy tam sevmelik deseneeeeeeamin canımmm 6 aylık tam sevilecek zamanı
oyy maaşallah çok tatlı kızzzzz
hamile değilim..kan testi yaptırdım...tarlusal verdi sanırım adet söktürmek için..
ağrılarımın nedeni taş veya kum olabilirmiş..buscopan verdi ... eğer devam ederse doktora gidicem..
elim boş döndüm anlıcanız... :)
sevilmiycek gibi değilki nar da
sen baan geldiğinde ben sana nar ikram ederim o zaman
bi de nar dökme aletleri var gördünmü işe yariyormu bilmem:44:
:105::105::105::105::105:
kız beğenmiyor değilim çok doğru çıkıyor
ama umutlandırıyor insanı. son ana kadar sabit seyredip tam adet olacağın günün sabakında düşüveriyor
madem adet olacam sabit seyretme arkadaşım
bi kaç gün önceden ip ucu verde umutlanmayak
yokkk eskisi gibi günde 2 tane içmicem :101:
çayıda azalttım 10 bardak içmiyom artık
9 bardak içiyom :101:
sevincimmmmmmmmmm napıon nasılsın nasıl gidiooo varmı bi haber okuyamıom geçmişi.....herkes ne alemde nasıllar..ben iyiyim bugün evlilik yıl dönümüm...oturuom kayınannemle
tamam yazın ortasında gelirsemde bulursun narı artık
ben gördüm ama suyu ziyan olur gibi geliyor bana onun içinde almıyorum
aynen ya bende onun için uğraşmıyorum en azında 1..2 gün öncesinden düşseya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?