Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ohhh eline sağlıkk...git kız utanma wallaa rahatlık hertaraf 15 dk sürüo...Allahım esirgesin sizi hadi bakalım az kaldı...Rabbim hayırlısıyla göstersin o gunleri hepimize....kutlama yok walla bi plan yapmadım ben bişe yapmak gelmio içimden...oturuom yatıom paso bi halsizlik bi uykuculuk aldı başını gidio...kocişim bişeler yaparsa bilmem...sadece gittim pasta aldım geldim o kadar...kutlama yapacak keyfimiz yok açıkçası...babama üzülüoz hepimiz...

ohhh eline sağlıkk...git kız utanma wallaa rahatlık hertaraf 15 dk sürüo...Allahım esirgesin sizi hadi bakalım az kaldı...Rabbim hayırlısıyla göstersin o gunleri hepimize....kutlama yok walla bi plan yapmadım ben bişe yapmak gelmio içimden...oturuom yatıom paso bi halsizlik bi uykuculuk aldı başını gidio...kocişim bişeler yaparsa bilmem...sadece gittim pasta aldım geldim o kadar...kutlama yapacak keyfimiz yok açıkçası...babama üzülüoz hepimiz...

ohhhh tatlımı bebiş bariii yirim onu yaa
inşallah kendi bebkini seversin 9 ay sonra

doğru haklısınız cnm olsun hatırlamanızda yeterli illla bişiler yapmak gerekmezki

amannnnn aşık karı kocaya hergün yıldönümü

ohhhh tatlımı bebiş bariii yirim onu yaa
inşallah kendi bebkini seversin 9 ay sonra

çok tatlı kıssss....inşallahhhh yarabbimmmmm inşallahhhhh....doğumdanda korkma kısss.. normal doğum rahatlık walla....çıkınca bişeciğin kalmıo zati buda bizim fıstık zeynep

seraycım bende çıkıyım ezan okundu burda 18:30daokunuyor akişam ezanı
kendine dikkat et

Son düzenleme:
hamile değilim..kan testi yaptırdım...tarlusal verdi sanırım adet söktürmek için..

ağrılarımın nedeni taş veya kum olabilirmiş..buscopan verdi ... eğer devam ederse doktora gidicem..
elim boş döndüm anlıcanız... :)

amin canımmm 6 aylık tam sevilecek zamanı
ayy tam sevmelik deseneeeeee
oyy maaşallah çok tatlı kızzzzz
bol bol sev yy canım çekti hee bi bebek olsada bende sevsemmm

geçmş olsun cnm hayırlısı inşallah üzülme

sevilmiycek gibi değilki nar da

sen baan geldiğinde ben sana nar ikram ederim o zaman

tamam yazın ortasında gelirsemde bulursun narı artık

bi de nar dökme aletleri var gördünmü işe yariyormu bilmem:44:

ben gördüm ama suyu ziyan olur gibi geliyor bana onun içinde almıyorum

aynen ya bende onun için uğraşmıyorum en azında 1..2 gün öncesinden düşseya

yokkk eskisi gibi günde 2 tane içmicem :101:
çayıda azalttım 10 bardak içmiyom artık
9 bardak içiyom :101:

iyide azaltmışın

sevincimmmmmmmmmm napıon nasılsın nasıl gidiooo varmı bi haber okuyamıom geçmişi.....herkes ne alemde nasıllar..ben iyiyim bugün evlilik yıl dönümüm... oturuom kayınannemle

seraycım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun

derin domdurucuya koyiyimde ne olur ne olmaz belki yazın gelirsin

fimi ya bence de ateş ölçme yöntemi umutlandırıcı biraz

Son düzenleme:
kaçak gelin şimdidde oyun kulübüne kaçtı heralde:106::106::106::106::106:

Son düzenleme:
ben yaşıyorrm kızlar haberiniz olsun beni merak eden neden olmamış gidemde hürremimim seyrediyim gene migreniz azdı başım çatlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…