aynen öyle yola devammm : )
canım daha 8 gün varmış ne diyimki belki yerleşme kanaması felandır bekle bakalım panik olma hemen..arkadaşlar lütfen cevap( benim bata 8 gün kaldı ama biraz önce bişey yaşadım eşimle şakalaşıyorduk yorulduğumu hisettim şakalaşırken.. neyse her lavaboya gittiğimde çamaşırıma bakıyordum malum bebiş bekliyoruzya akıntım artmış mı diye biraz önce bu şakayla boğuşmadan sonra lavoboda iç çamaşırımda toplu iğne ucu kadar iki koyu leke gördüm kahve gibi ama değil ne bilim bu ne sizce (( acil cevap (
sevinç karısı ne yapıyosn bakalımbalık ziyafeti yapmıyoz yarına kaldı eşime çay demledim kahvaltılık ymurta temem migrenim azdı yav fenalardayın ışıgını görünce bakıyım dedim eşim yemek yerken bende hürremi seyrediyom sizlerden ne haber bu arada farmilla oynuyom evet öncekinide oynuyodm panik atagıma iyi geliyor stresimi atıyom ne yapayım
kasımın kaçıkine
simidi bende severim ama şekerli olmıycak
hiç yaniiiiiiiiii
ya döküyosun falan demedi ama olabilir dedi...çünkü ağrım öyle belirti vermiş..bilmiyorum tam olarak..ama dediğin gibi eğer varsa hamilelikten önce anlaşılması daha iyi oldu..
arkadaşlar lütfen cevap( benim bata 8 gün kaldı ama biraz önce bişey yaşadım eşimle şakalaşıyorduk yorulduğumu hisettim şakalaşırken.. neyse her lavaboya gittiğimde çamaşırıma bakıyordum malum bebiş bekliyoruzya akıntım artmış mı diye biraz önce bu şakayla boğuşmadan sonra lavoboda iç çamaşırımda toplu iğne ucu kadar iki koyu leke gördüm kahve gibi ama değil ne bilim bu ne sizce (( acil cevap (
listemi güncelledim gittim gittim geldim ama kimseler yokkk
bende çıkıyorum
başı boş bir topic :99:
benm randevum olsa dakikasına kadar bilirGunaydin arkadaslar...
cemocan randevun kacta cnm hayirli hbrlerle gelirsin insallah
benm randevum olsa dakikasına kadar bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?