Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevinç karısı ne yapıyosn bakalım balık ziyafeti yapmıyoz yarına kaldı eşime çay demledim kahvaltılık ymurta temem migrenim azdı yav fenalardayın ışıgını görünce bakıyım dedim eşim yemek yerken bende hürremi seyrediyom sizlerden ne haberbu arada farmilla oynuyom evet öncekinide oynuyodm panik atagıma iyi geliyor stresimi atıyom ne yapayım

arkadaşlar lütfen cevap ( benim bata 8 gün kaldı ama biraz önce bişey yaşadım eşimle şakalaşıyorduk yorulduğumu hisettim şakalaşırken.. neyse her lavaboya gittiğimde çamaşırıma bakıyordum malum bebiş bekliyoruzya akıntım artmış mı diye biraz önce bu şakayla boğuşmadan sonra lavoboda iç çamaşırımda toplu iğne ucu kadar iki koyu leke gördüm kahve gibi ama değil ne bilim bu ne sizce (( acil cevap (

canım daha 8 gün varmış ne diyimki belki yerleşme kanaması felandır bekle bakalım panik olma hemen..

sana küsüm ben

kasımın kaçıkine

simidi bende severim ama şekerli olmıycak

hiç yaniiiiiiiiii

ay simt dedinizde ankranın simidi geldi aklıma çok güzel oluuur şööle sıcak yeni çıkmış çıtır çıtırı olucak pazar gittiğimde yiyim baari aklıma geldi şişmesin biyerlerim bitek oğlişime yarasın

ya döküyosun falan demedi ama olabilir dedi...çünkü ağrım öyle belirti vermiş..bilmiyorum tam olarak..ama dediğin gibi eğer varsa hamilelikten önce anlaşılması daha iyi oldu..

hmm inşallah kum falan diildir o halde kuzum yaa hamiş diilken bile zor oluyodur o ay :18::18: kistte olabilir belkim? :26:

kız bence fazla şakalaşmayın siz bebek yerleşmeye çalışıyo anlaşılan sizde düşürmeyeee.. dikkat et canım kendine noolur noolmaz ilişkiyede girme kan geldi madem :26: önce bi emin ol bakalım hamişmisin diilmisin canım adet zamanına kadar bekle yorma kendinide ayrıca ağırda kaldırmak yok sakın haa

pırtılaşma topiğinde de ekşi surat kullanıyomu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…