Ohhhh gez valla kimle gezecenselam kk nın güzel anne ve anne adayları nasılsınız
hava güzel bende gezmeye gidecem işimde yok oh mis
sormam ben gururuma yediremem:86::86:
kimle çıkıcan:26:keşkem şöyle kafa debgi bi arkadaşım olsaydıda onunla çarşı marşı dolaşıp gelseydim
burdada hava sıcak gidiyor maaşallah
ben yine tilotla gezmeye başladım
bilmiyom bayramdan sonrayami kalacak nedirsizin soba işi noldu bu hafta sonu kurcakmısınız havalrda ısındı
selam kızlar nasılsınız? giremedim 2 gündür özledinizmi benikaçırdığım bişey yok dimi bu sürede?
annemlerde kaldım dün pc evdeydi ondan giremedim... neyse benim mesai başloorrr çıkıyorum sonra görüşürüz öptüm hepiniziOhhhh gez valla kimle gezecen
yalanin batsin totona aldigin tilot bogazina kadar gerci
bilmiyom bayramdan sonrayami kalacak nedir
heee nerdeydin
Selammmm kzılar nassınızzz:18:
selam nazocummmmm...iyiyim ben çok şükür...burdada güzel (adana)çok sıcak hatta dışarı çıkcam bende 2 gibi bayağ yanıcam..
sormam ben gururuma yediremem:86::86:
kimle çıkıcan:26:keşkem şöyle kafa debgi bi arkadaşım olsaydıda onunla çarşı marşı dolaşıp gelseydim
burdada hava sıcak gidiyor maaşallah
ben yine tilotla gezmeye başladım
selam kızlar nasılsınız? giremedim 2 gündür özledinizmi benikaçırdığım bişey yok dimi bu sürede?
Ohhhh gez valla kimle gezecen
yalanin batsin totona aldigin tilot bogazina kadar gerci
bilmiyom bayramdan sonrayami kalacak nedir
heee nerdeydin
iyim canım bende,bebişde iyi sanırsam bi sıkıntı yoköğle arasındayız bi bakayım dedim kısacık da olsa...
Biricik niye gelmiyor kac zamandirrr
beydaglida kayippp
derrrya karisida
burasıda bayağı sıcak keşke bayramda da böyle güzel olsa havane güzel olur
kendim çıkıcam bir tanıdık var ona oturmaya gidicem evdeyse daha aramadım yeğeni bekliyordum ama oda gelmiyecek heralde
keşke yakın olsak ne güzel gezerdik yürüyüş yapardık hergün
yok canım herşey aynı tas aynı hamam
kendim tanıdığa gidicem belkide parka dolaşmaya gideriz onlarda isterse o daha güzel olur eve kapanmaktansa
Ayyy keske ayni memlekette olsaydik bazilarinizla
ne guzel gorusurdukkkisir yapar yerdik cnm istedi
Iyiyiz sen nasilsinnn ewinin resimlerini gordum cok guzel ve temiz aferin sana:13:
Ayyy keske ayni memlekette olsaydik bazilarinizla
ve aleyküm selam ben iyiyim sen nasılsın
bu yaz ve kış halısı serme olayı adanaya mı has bişi:26::26::26:maaşallahhhh üşütme ama sonrabu sıcaklar böle işte herkese halıları serdirir sonra birden sıcak basar ben gezdirirdm seni kısss orda olsaydım
kendim çıkıcam bir tanıdık var ona oturmaya gidicem evdeyse daha aramadım yeğeni bekliyordum ama oda gelmiyecek heralde
keşke yakın olsak ne güzel gezerdik yürüyüş yapardık hergün
Biricik niye gelmiyor kac zamandirrr
beydaglida kayippp
derrrya karisida
Yok resimelrinde değil http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/566166-kedinin-evii.htmlbu yaz ve kış halısı serme olayı adanaya mı has bişi:26::26::26:
selam tatlımmmm ben neden görmedime vini arkideşmi olmamız geerk:44::44:
ayy ben biras korkardım senden ama bişi yapmazdın heralde dimi alışırdım sonra:83:Ayyy keske ayni memlekette olsaydik bazilarinizla
beydağlı nosunu vermedi zaar sana güvenemedi hemşon bence sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?