Ben yapıyorum zaten plates hafta 1 gun ama 4 gun bacak ve karı egzersizleri yapıyorum 6günde düzenli koşuyorum sahilde . Evimin karşısında sahil olmasa gene motive olamam ama tam bir spor manyagı oldumtabi annem dikkat et sonra önüne geçemezsin..
beyaz tvde her gün ebru şallı pilates yaptırıyo ne güzel ya hemen etkisini gösteriyo
canım yaptı yaptıgı yerleri kapatıyorgelir birazdan kız beydaglı akşam palamd yedim 5 yoktu dondrma yesen zehirlenirmiyim ya:44::44:
boşver kuzum kaka şeyler söyleme nede olsa büyüğün saygı her zaman olmalı..
kız her gün bir mantı çeşidimi yapcan annem sen
ALLAH büyük canım tez zamanda gelir inşaallah bebeğiniz
evet çenesi aynnıı böyleee offff:99: :99: :99:
tamam deemedim ne desemki acebaa kız şanslısın sende börülce yok galibaabana elti deme beydaglı
canım yaptı yaptıgı yerleri kapatıyorgelir birazdan kız beydaglı akşam palamd yedim 5 yoktu dondrma yesen zehirlenirmiyim ya:44::44:
Ben yapıyorum zaten plates hafta 1 gun ama 4 gun bacak ve karı egzersizleri yapıyorum 6günde düzenli koşuyorum sahilde . Evimin karşısında sahil olmasa gene motive olamam ama tam bir spor manyagı oldum
kız birkereden birşey olmaz ben çıkıyımda yym sabah erkender yerim:131::131: canın dondurmamı istedi diyetteydin karı
evet çenesi aynnıı böyleee offff
tamam deemedim ne desemki acebaa kız şanslısın sende börülce yok galibaa
bende istavrit yedim...kuzum yoğurt zehirlemez ama süt zehirler,dondurmada da süt olduğu için yeme yarın yersin
beydağlı karılar face de çene çalıyiiiiiii :99:
biliyok anladık zatennkız kaka şeyler dedğim kayınvalide sözüydü
güzel olansa kaynoşşşşşşş
beydağlı karılar face de çene çalıyiiiiiii :99:
biliyok anladık zatenn
ondan geçyazıyolar demek topik başı karısı bunu yapıyosa bizi burda bekletiyosa yazıklar olsunnn yuuuuhhhhh topikçe terkederiz görür gününü
FACE e HAYIRRRR KK yaa EVETTTT
:113::113::113::117::117:
benimkiside arkadaş çağırıyor yarım saat gidim dedi
1 saat 46 dk oldu
kız birkereden birşey olmaz ben çıkıyımda yym sabah erkender yerim
:44::44::44zaman yemekteyiz programında neden sütlü tatlılar yapılıyo bebem görümcemi almıyım canım elti canıma ot tıkıyo zati
fırsat bulunca kaçtı herif gelmezmi bida
biliyok anladık zatenn
ondan geçyazıyolar demek topik başı karısı bunu yapıyosa bizi burda bekletiyosa yazıklar olsunnn yuuuuhhhhh topikçe terkederiz görür gününü
FACE e HAYIRRRR KK yaa EVETTTT
:113::113::113::117::117:
yokk annem ben değillllllllllllllllllllllll
gözünaydınaşkım kocam geliyimiş
pat diye çıkarsam merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?