bendebazı arkadaşlar bu sohbete dahil olamadı ya çok üzüldüm
anladın sen onu
tabiii daha fazla tutar hemide :122::122::122::122::122::122::122:
istemez bizde nar var
taam yaa anladıkben gerçekten çıktımm
tamam aşkımm walla bu kez çıktııımmmm
başak yeter radyasyon aldığın
bende çıkıyom hade herkeşe iyi geceler
kist yokmuş...ay varya nasıl ağrıyo bi bilsenbuscopan inş iyi gelir.. eğer devam ederse gidip görüncem doktora..
eee napıyonuz bakayımm
nazo olsa 41kera nazar boncuku takardı diye düşünmştüm bende:13:
----------------
evet aramızda bi mevzu ama önemli bişi değilsevinç hatun silecek ve bitecek
------------
dondurucumu
derin mi
uğur derin dondurucumu
benm yokki
ohh maaşalahhh puanını yesinler
yaa kızlar bişii sorcam ben uçağa ilk kez bincemde yanımızda neler götürebiliyoz parfüm bile yasak sanırım dimi krem,şampuan falan götürsek odamı yasaktırki? ha bide hamileyken xrey cihazımı nedir ordan geçmek sakınclı olur dimi cumartesi uçak için rapor alcam ya doktordan onun sayesinde girmeden geçebilirim heralde dimi? bu arada ordan gelirken çikolata kestane vs.gibi katı yiyecekler getirebiliyoz dimi? :26f ya bebeğe aldığım şeyleri koyunca yarısından çoğu doldu zaten valizin :26: kendi kıyafetlerime zor yer kaldıı :26: daha takıı tokamı saç maşamı düzleştiicimi fönümü makyaj malzemelerimi(bu arada kaş makası yasakır dimi ya cımbız?),ayakkabımı koycam ohoo bissürü koncak şey vaar :26: ha bide kol çantamda su taşıyabilirim heralde dimi? ha bide bide kol çantamızda herhangi hiç bi yiyecek taşıyamıyozmu çubuk felan uçak tutarsa falan diye hani :26: ay biri beni aydınlatsıın hepiciğine tek tek cevap isteriim ona göree
parfüm falan yasak değil canım. krem, şampuan ne istersen göürebilirsin. katı yiyecekler getirmende de bir sakınca yok. makas, tığ, cımbız vs. xrayde çıkıyor onlarda delici kesici alet olarak değerlendirip el koyuyorlar yanına alma ki onunla uğraşmakol çantana suyunu krakerini vs. alabilirsin onun dışında sakn ol uçak falan tutmaz inşallah bir de nereye gidecektin sen malatyadan ankaraya mı zaten o da 45-50 dk sürüyor
yani 41 maşallah yapmazsak olmaz
senin buzdalabın derin donduruculu değilmi ne bileyim ben var sandımdı
mahşong oyunlarında iyi sayılırım mastır yapıyorum
neyse geri kalanı yarın okurum eşim geldi iyi gecelr
neyse zaten kimsede yokki kime iyi gecelerse:44:
ha bu arada kzlar ben bileti netten aldım ya e bana bilet sorcaklar nerden çıkarttırcaz peki uçuş öncesi gişeden demi verilen şifreyle veya kimliğimizlee? :26: ay gece gece aklıma takılanlara bak yaa
Gunaydin hanimlarrrr
aksam kaynim aradi
kaynosun kaynosunu zabahin korunde
bize getirecekmiste banka isi varmis
kadin halledemiyormus zart zurt
isleri dusmezse akillarina bile gelmem
Gunaydin hanimlarrrr
aksam kaynim aradi
kaynosun kaynosunu zabahin korunde
bize getirecekmiste banka isi varmis
kadin halledemiyormus zart zurt
isleri dusmezse akillarina bile gelmem
evet gereksiz bi iyi geceler olmşyani 41 maşallah yapmazsak olmaz
senin buzdalabın derin donduruculu değilmi ne bileyim ben var sandımdı
mahşong oyunlarında iyi sayılırım mastır yapıyorum
neyse geri kalanı yarın okurum eşim geldi iyi gecelr
neyse zaten kimsede yokki kime iyi gecelerse:44:
seviiinç buralarda yoksun demek hala misafirlerin gitmedi. valla bende bıktım bu misafir olayından. misafir gelmeden temizlik, gelince hizmet, gidince temizlik offf offf valla yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?