Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tansiyonum 5 e dusmus acildeyimmmm
olsun sende sevinç gibi bişeyi bilmesende araştırıp bulaydıınay karı bilmediğim halt kalmasın diye bilmesede buluyooo
![]()
:124:
kıslarrrrr beni merak edip arkamdan bu denli hoş sohbet ettiğiniz için çok teşekkür ederim.
yemeğe misafir davet etmiştim bütün hazırlıklarımı yaptım ekmekimi bilem aldım bekliyordum kocam aradı hazırlan gidiyoruz diye:124:
hemen misafiri iptal ettim
kaynoşuda ısrar kıyamaet bizimle gelmesi için ikna ettimgelde torununnu gör
didim
olişi göremey gittik.izledik birazcık. artık gözlerini açıp kapatıyor dilini çıkartıyordu. Allah ım ne büyük
sevinçcim hayatımm doktor dediki "hiç öyle minyon tipli falan değil yok öyle bişi " didi3500grdan aşağı çıkarmıcam bu çoçuğu inşalllah
sabak namazına kalktım buradki arkadaşlarımıza ve size isimle dua ettim her zamanki gibi
kadının birinede : 110: smiley mesaajı attım
dayanamadım bide topiğe bakiyim dedim
sizi seviyorum iyiki varsınız ve iyiki varım galiba:78:
kadın hortladınmı hemenbende tam yatıyodum
kadın cömertmiş Allah cömertleri sever
aman geç kalma resmini koy
evet kızzzzzzzzzzzzzzzzzz
bende az önce gördüm görünce mutlu oldum heçç korku gelmedii
bir an önce çıkartmak istedim şu çiçuğu
bu arada keyfi sezaryen yasaklanmış sanıyordum
ysaklanmamış. bizim akraba didiki" normal doğm yapmak istediğinden emin misin, çok zor bişey nasıl dayanacaksın kocana beddua edersin " dedi
insanı korkutmöayı ne çok seviyolarhiçte korkmadım:18:bence normal doğurmalıyım
senide 3.5 beebğini normal almşlardı sancı verdiler dimi:18:
Kizz oglumdada 3 gun sanci cektim normal doguracam diyee
ama dayanilmaz sancilarim olmadi
ewet son dusukte 2 defa suni sanci verdiler korkma Rabbim yardimci oluyor
normal dogumda o anlik kicaya beddua
verebilirsin ama sezeryande omur boyu veriyon![]()
sağol
babaanne torununu görünce gülümsedi "yuvarlak yüzlü burnuda hokka gibi" dedi
üff kanepeyi bilmiyom kocamda benden rahat hiç sormuyosen bile benden çok soruyon
kız haklısın hee çok geniş ve rahat kaırıyım bence de 43 haftalık doğururum
evet misafirimi bildin
yine o abla kızıyla gelcekti. benm başka arkadaşım yokki
yeşil mercimekli yoğurtlu hamur çirbası
taze fasülye
soslu makarna vardı yimekte
makarnanaın sosu özelmalum makarmada mastırlı karıyım
sanada dua ettim bida düşük yaşama diye![]()
günaydın kızlarrrr gözümü açar açmaz buraya girdim...kahvaltı bileme yapmadım...evimize geldik biz dün akşam...ben hala hastalanmadım ...dün kanda gebelik yaptırdım çıkmadı...bekliom hala...sizler naptınızz?ama kimsecikler yokk![]()
kadın bilmediğim halt kalmasın diye değil, faydam olsun diye araştırıp buluyor tabi anlayana
bende zaman zaman araştırıp buluyorum birileri faydalansın diye ama şimdilerde zaten buraya girmeye zor vakit buluyorum
ama ben aklımdan bile geçirmedim bakmayı, acaba nette uçağa binerken neler götürülür diye ki zaten kendin araştırıp bulmuşun
zaten dişimin yanında yara olmuş kafam dağılsın diye oyun oynuyodum senin yanında ne götüreceğini düşüncek halim yoktu
ve eşim eve geldi diye yazmıştım tabi onuda okumamışın
o anda eşime az dur kadın yanına ne alacak sen az bekle ben onlarımı bulup yazayım deseydim
bende biz merak ettik kadın bizi sallamamış diye düşünürken aşağıdaki mesajı gördüm
iyiki varsın
boşver sen başkalarını normal doğumda bir gün sezeyanda ömür boyu çekecen doktor hangisini uygun görürse onu yap inşallahta normal olur
çok doğru
bende makarnada mastır yaptım makarnamı sevmeyen yoktur
hayırlısı olsun inşallah yakında o testte pozitifi görürsün
geçmiş olsun canım dün kendini çok yordun demek ondanda düşmüş olabilir
bende biraz sonra gidicem yarın akşama anca gelirim yarına görüşürüz
canım ne oldu geçmiş olsun inşlah bişey yoktur..Tansiyonum 5 e dusmus acildeyimmmm
Saol cnm yorgunluktan tansiyonum dusmusçok geçmiş olsun sevincimmmmm hayrolaaa yaaa nie düştükü ...nasılsın şimdi?
canım ne oldu geçmiş olsun inşlah bişey yoktur..:26:
Amann allah sağlık sıhat versinSaol cnm yorgunluktan tansiyonum dusmus
Saol tatlim cok yoruldum sanirsam iyiyim simdi hast gittik serum falan takildi
kan tahlillerime bakildi hersey iyi dinlenmeye ve huzura.ihtiyacim var
nazo saol canim![]()
Kıslaar naabersiniiz?bugün bayaa yoğundum buz dolabını boşalttım ıspanaklı börekle kek yaptım kocişe ben yokken yesin diye hem akşamda yedik daha sabahda yeriz bol var nasılsa
sabahın köründe kahvaltı hazırlama derdimde olmaz hem
8de bincez minibüse 1 buçuk saate insek 10da falan akrabamızın evinde oluruz valizimi bırakıp az dinlenip geri çıkarız 11buçuğa doktor randevum var sonrada gezeriz kuaför işimi falanda fallederim heralde bu arada :26: öle yaani pazar sabahıda 7de olan uçağıma yetişmek için 5:15de durakta olcam oha yaani
of yaa uykumun en tatlı yeri gitceek neyse belkim uçakta uyurum
ha bide pazar gezcem alışveriş yapcam ankarada bol bol annemle
kızılayda bildiğiniz bi hamile mağazası varmı bu arada yaa? :26:
kadın bilmediğim halt kalmasın diye değil, faydam olsun diye araştırıp buluyor tabi anlayana
bende zaman zaman araştırıp buluyorum birileri faydalansın diye ama şimdilerde zaten buraya girmeye zor vakit buluyorum
ama ben aklımdan bile geçirmedim bakmayı, acaba nette uçağa binerken neler götürülür diye ki zaten kendin araştırıp bulmuşun
zaten dişimin yanında yara olmuş kafam dağılsın diye oyun oynuyodum senin yanında ne götüreceğini düşüncek halim yoktu
ve eşim eve geldi diye yazmıştım tabi onuda okumamışın
o anda eşime az dur kadın yanına ne alacak sen az bekle ben onlarımı bulup yazayım deseydim
bende biz merak ettik kadın bizi sallamamış diye düşünürken aşağıdaki mesajı gördüm
iyiki varsın
boşver sen başkalarını normal doğumda bir gün sezeyanda ömür boyu çekecen doktor hangisini uygun görürse onu yap inşallahta normal olur
çok doğru
bende makarnada mastır yaptım makarnamı sevmeyen yoktur
hayırlısı olsun inşallah yakında o testte pozitifi görürsün
geçmiş olsun canım dün kendini çok yordun demek ondanda düşmüş olabilir
bende biraz sonra gidicem yarın akşama anca gelirim yarına görüşürüz
kıııızzzzz bende yarın kızılaya alışverişe gidicemm, bikaç mağaza var bildiğim bak sana tarif edeyim mesela sıhhıyeye doğru inerken bi iş bankası var tam köprünün dibinde orda bi pasaj var 2-3 tane hamile mağazası var tek umudum orası suan... izgi giyim var ebru maternity satıyo genelde ama çok uçuk fiyatlar..sunun surasında 2.5 ayım kaldı onun için ben o mağazaya girmeyi düşünmüyorum gerek yok:) hadi bakalım iyi yolculuklar..
Merhaba kızlar doktor kontrolümüz güzel geçti çok şükür iyi haberler aldıkyavrumun gelişimi öndeymiş
16+5 tim bugün doktor 16 haftalıksın ama 17-18 haftalık gibi dedi çok mutlu oldum çoook
:125:
196 grammış ve 15-16 santimmiş kilosuda çok güzel :125:
bu arada 66 kilo olmuşum yaani sadece 1 kilo almışım
hıh oda bebeme yaramış zaaten
laf söylüyodunuz bide bana çok çeşitli şeyler yiyom diyee
benden haberler böyle yaani amma gezdik bugün yaa sabah bi çıktık yeni geldik dahaa ayaklarım acıyo vallaaa ayakkabı vurdu birazcık sporduda ayakkabım ya anlamadım
:26: neyse haber veriiimde gidiyim dedim ay gelişimi önde ya inşallah en kısa zamanda hisederim oğluşumu yaaa
ha bide doktor dediki sen kız istiydun ama seninki şeyini gözümüze sokuyo dedi harbidende çok belliydi bu kez şeyiii
bende iyi bari aldığımız onca kıyafet boşa gitmiycek kociş fişlerini attı değiştiremezdikte dedim
bu arada istediğim bebepanın hastane çıkışı setinide buldum bayaa bi tuzlu oldu ama çok güzel rengarenk çizgili falan hastanede foto çektirirken 1 tane en güzelinden olsun yeterdi zate 110 lira bayıldık bi sete ama başkada almam bidaada yeter o
neyse ben çıkiimde dinleniim biraz sizi habersiz bırakmayım dedim ee düşünceli hatunum nede olsa
pazartesiden sonra görüşürüz artıkın hadi hoşçakalııın
![]()
basossss gunaydın benımde ısmımı soyluonmu namazındaaaben soluom kolay dogum yap dıe :)
günaydın kızlarrr ve vilma diyecektim ki vilmada çıkmış. hayırslısı olsun vilmacım.
başaaakta kıcasının sıcak koynuna gitti ama benim kahvaltı hazırlayıp işe gitmemiz lazım offf. bende yoksa gitmek isterdim o sıcak yere![]()