Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benn burdayiiimmm
baskada kimse yookkk
![]()
Iyiyim cnm sen nasilsin![]()
bnde ıyıym tatlm nolsun nasıl gectı tatılın :)
Cook iyiydi cnm yogun kosturmacali
iyiki var bu tatillerrrrseninki nasil gecti
bn esıme yardm ettım dukkanda kasada oturdum :) tarlusal ıctm adetı beklıorm cnm cok heyecan ve korku ıcındeym adet olunca 2.gun baslıyoo asılama tedavım :)
Iyi yapmissin cnmmm ayyy cookk heyecanliii insallah olur canim
bebegin gelirde fazla bekletmezz![]()
benım her ıstedıgımı verdı rabbım bugune kadar hıc aklımda kalmadı ıstedıgım bısey ama hep zor oldu caba sarf ettım bebıs ıcınde edıyorumm ınsallah oda olur.. muayne olurken yasadıgım stres o gobekten vurulan ıgneler korkutsada heyecanım agır basıyoo.. senin begümün de gelmelii arrtıkk :)
Insallah canim yaaa hayirlisiii gec olsunda guc olmasin
Emeksiz yemek olmaz diye bir laf varrrr Rabbim seninde
yuzunu guldursun insallahh korkmaa bebisini dusunn![]()
amınnnnn ıkımızındee.. basak da kayıplarda bıde bana dıyodu gelmıon dıye bana kalp bıle koymamıs ondan cok gelıorm :)
heee o hep oyledir tkb karisi ya ona hersey serbest
ilk sayfayla ilgilendigimi var unutmustur ablasi alzaymir oldu
idare ettt![]()
İyiyim bende evdeydım birşey yapamdım mezrlık ev anneannem babnnem okadarHosbuldukkkk hayaatiiimmmmm
napiyon tatil nasil gectii
bizimkisi supeeerdiiii![]()
gercektenmı cnm ya saka mı yapıon
Safim benimmm
valla olmasada baslangici sanirsam
galibaa![]()
İyiyim bende evdeydım birşey yapamdım mezrlık ev anneannem babnnem okadar
Ya benim köpek avr dedim ya doberman o 2 aydır babannemin bahçesindeydi. Aprt taşındık bu yeni eve.. Şimdi eve geri alıcam galiba alexi. Am çok tereddülüyüm tuvalet alışkalıgını hemen saglamam lazım. Acaba evde birşey kemirirmi İşermi.. 4-5 aylıkken terlikelri kptları bırakmadı evde.. sehpaları kemirdi koltuk kenarlarını kemirdi. 40 milyara ev düzdük.. kolay değil tekrar aynı şeyler olurmu korkusu. ozman dişleri kaşınıyordu. Şidmi diler tam çıktı dökülmiycek 7aylık verdim şuan 9aylık sadece fazla hiperaktif. offfffff bir yanda vicdanım bir yanda evimm![]()
ben anladım kı basagın ablası alzaymır olmus tobe allah korusun cok yorgunum dogaldır canım :) bn cıkıorm allaha emanet ol bıtanem