• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

küsme lütfeeennn..kız bana mail atsana adını ekleyim hemen yatmadan ben gizliyim sen ekleyemesinde:110:

çok almadım yaa 15-16yla kapatıcam işte napim.... ben alacağım kiloları zaten bundan öncekilerde almıştım en başından tombalak başladım :43: ayrıca o resimde ayrı bi şişko çıkmışım,fotoşoplu resmimi yüklerim birdahakine:110:

bunda önceki profil resmin son halin değilmiydi çıtı pıtı kızzzzzzzz

ay çok kötü oluyor benimde iki kez oldu 10 gün gecikmiştim test yapıyorum negatif ama kırmızılar gelmiyor 3 kez test yapmıştım 10 gün içinde:31:
hayırlı olsun yeni işin
zaten geçmişte pek yok anca 2 sayfa falan ilerlemiştir

teşekkür ederim inşallah hayırlı olur ...;) evet cnm çok kötü maalesef 14. gün bugün ve hala bişi yok gelmezse kırmızılar c.tesi dr a gidicem bakalım...8 sayfam var okucak:D ama yatıcam 6,30 da kalkıom o zor gelio işte :9::9::9:

iyi geceler tatlı rüyalar hepinize...:16::16::16::16::16::54::54::54:

göbekim çatlamadı :110: geçen gün ebe muayene eeti " krem sürüyosun heralde:110:" dedi kadın şaşırıverdi :1::1:
o zmanalar bende uyuyabiliyodum hayatım. hatta 1haftaya kadarda biraz uyuyabiliyordum yani ama son günlerde sağ tarafıma yatttığımda sancım olmaya başladı
bana sadece sol kaldı hadi bakalım uyu uyuyabilşirsen:36::36::36::36:
bende inatlaştım yatmıyorum geceleri:24::24::24:angaranaın bağlarıda büklüm büklüm yollarıııııııı ne zmaan zerhoş oldundaaaaaaaaaaa vs vs vssssss
maymun iştahlıyım evettttt

ayy cnm başladın işeeeeeeee:46::46::46::46:
bende seni eviyorum inşalllah çok mutlu olursun
bence yaptığın işten çopk çalştığın insanlar çok önemli

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....evveeeeeeeeeeeettttttttttttt katılıorum sana başakcımmm ;) senin doğumada az kalmış ayyyyy...hadi bakalımm Rabbim kolay doğumlar nasip etsinnnnnn....aminn:nazar::nazar::nazar:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....evveeeeeeeeeeeettttttttttttt katılıorum sana başakcımmm ;) senin doğumada az kalmış ayyyyy...hadi bakalımm Rabbim kolay doğumlar nasip etsinnnnnn....aminn:nazar::nazar::nazar:

aminnnnn cnm inşallah sancı anında sizlere dua edicem telaştan unutmazsammmmm:16:

küsme lütfeeennn..kız bana mail atsana adını ekleyim hemen yatmadan ben gizliyim sen ekleyemesinde:110:

çok almadım yaa 15-16yla kapatıcam işte napim.... ben alacağım kiloları zaten bundan öncekilerde almıştım en başından tombalak başladım :43: ayrıca o resimde ayrı bi şişko çıkmışım,fotoşoplu resmimi yüklerim birdahakine:110:

süper çıkmışın fotoşoplu resmi ne yapacan

bence de biri ikirciklenme yapmş ama kimm sevinçmi acabaaaa:28::28::28::28::28::28::28::28::28::28::28::28::28::28::28::28::28::28:
çünkü dumanı tanırım kanatsız melektir
benden güzel olmasın yüzüde güzeldir:110:

çok güzel valla senden güzel olmasın maşallah:nazar:

evet kombili çok soğuk değil hırkayla oturabiliyorsun
ama akşam geç vakitte açtım kombiyi biraz ısınsın diye eşim gelince üşür çünkü
ama yatarken kapatacam

iyi çok açma şimdiden
daha erken gecede sarılır ısınırsınız:1::1::1:

başakcım mutfakta biraz işim var eşim gelmeden onları halledeyim
yarın görüşürüz inşallah iyi gecelr çok öpüyorum

şimdilik akşamları açarım ama her akşam değil sarılıp ısınırız ama belki halvet falan olursa ev sıcak olsun diye açtım:23:
abovvv yarama tuz bastınnnnnn:9::9::9::9:
başakcım mutfakta biraz işim var eşim gelmeden onları halledeyim
yarın görüşürüz inşallah iyi gecelr çok öpüyorum

tamam cnmbenm koca da gelcek şimdik çıkıyım bende:10:

Ay canlarım yaa nasıl özledim siziiii :16::16::21::21: babamlar neti kapatmışlar o yüzden bayadır gelemedim :14: neyse amcamların nete ulaştımda ordan girebildim anca :26: burda günlerim gaayet güzel ve yoğun geçiyo :16: ama kocacığımı çok özledim yaaa telde konuşurken falan hasretinden ağlıycaktım bi kere azdahaa baya gözlerim dolmuştu 2 hafta ayrılığa bile zor dayanıyoz bakalım doğuma geldiğimde naapcaz aylarca :17::50::43: garibiminde habire kahvaltılık yiye yiye içinde kahvaltı ağacı çıkcak bu gidişle :26::18: neyse gidince ben onu bi bakıma çekerim artıkın :1: bu arada dün doktora gittim 18-19 haftalıktı normalde 20 haftalık olmuş oğluşum :53: şaşırdım bayaa gelişimi ilerde ondan olsa gerek tü tü tüü maaşallah yavruma 320 gram olmuş :16::52::52::46: neyse cumartesi akşamı dönüyorum pazardan sonra bol bol görüşürüz artıkın benden haberler böyle ee sizde neler var neler yok :34::26:

anaaa altta 4-5 kişi vardı bi anda çil yavrusu gibi dağılmışlar ben mesajı yazana kadar :53::53: ben geldim siz nereye gittiniz leeeynnn.. :47::20:

Back
X