Merhaba,Adanada 7yıl yaşadım ama şimdi başka bir şehirdeyim,ama doktorum Adanada takiplerim için sürekli Adanaya gidip geliyorum.
Salla gitsin ayip ayippyaaaniiiiii merak etmeye değmezmiş
insan bari cinsiyetini söyler
face arkadaşlığımıda reddeetmişler
Merhaba,Adanada 7yıl yaşadım ama şimdi başka bir şehirdeyim,ama doktorum Adanada takiplerim için sürekli Adanaya gidip geliyorum.
bende adanadayım canım hangi doktora gidiyosun??
Salla gitsin ayip ayipp
bende adanaliyim baska sehirdeyim dr adanada
dr kim cnm ben ebru tarima gidiyom
Merhaba,drum Cüneyt Evrüke
haklısın tabiki bunların lafı olmaz lafını etmeyiz hakkımız varsada helal olsunaferin cok dogru diyon bacimmmmm cok uzuldum
o anda topikteydim beydagli ile resmen negatif enerjisini hissettim
doveydin bari diyesim geldi bizde dua etmedikmi igneler vuruldu
kese gorundumu pitpitlari duysun vs diye neyse bunun lafi olmazda
hatir yokmus baciiimm bacimmm
çok haklısın canım bugünde güzel ve uygun bir uslüple anlatabilirdi...
ama neyse sen üzme kendini sakın,bu halde misafir ağırlarsan yorulursun tabi ne yaptınki misafirlerine,kanepelerdemi oturdular
RABBİM emeğinizi boşa çıkarmasın canım iyi ve güzel düşün herşey güzel olsun inşaallah
RABBİM emeğinizi boşa çıkarmasın canım iyi ve güzel düşün herşey güzel olsun inşaallah
canım 50 tefriciye duası okudum RABBİM kabul etsin..adetliydim bugün okuyabildim canım..
merhaba canım,bende gitmiştim cüneyt evrükeye 6 ıncı hamileliğimde ,nasıl sen memnunmusun..
haklısın tabiki bunların lafı olmaz lafını etmeyiz hakkımız varsada helal olsun
ama böyle yapmamalıydı.
arkadaşlık yollamama kızdı demekkki
aman hiç pişman değilim hatta iyiki yollamışım
yoksa demekki hiç haber etmeyecekti, bizde "acaba bebeğinemi bişi oldu" diye üzülecektik
ben açıkcası artık korkmaya başlamştım düşük yaptı diye
üzüldüm kız tam 1 yıldır msjlaşıyorduk, sara ablanın topiğinde başladı arkadaşlığımız birbirimizi çoks evmiştik neler paylaştık, sanalda olsa insan seviyor yürekten. nweyse boşver.
amaann komşulaım çok istedi gelmeyi kıramadım halimden dolayı fazla bişi yapamam kusura bakmayın ama falan demiştim
halden anlarlar yaniiiii
cevizli tavuk göğsü yaptım hazır kek aldım çekirdek mekirdek reçel zeytin patates kavyurması vallla bişiler koydum ama olsun bereketli bi sofra oldu
yeni kanepelerimi gösterdim ama oturamadık çünkü oda dar olduğu için sığmazdık salonda oturduk
aminnnnnnnn inşalllhhhhbelli gelemedin gitti cok sevindim gule gule oturrr ardi arkasi gelsin insallahh
o komsular az daha bekleyip bebek hayirlamaya gelselerdi ne yaptin kaynosta varmiydi
aminnnnn.....
ayy cnm ya Rabbim emeklerinizi boş çıkarmasın inşalahhhhhhhÖzel bısey sanırm ama olsn uzulme bıtanm egede uzulurbn gttm ıgnelerımı verdı catlatma ıgnmı verdı folık asıt verdı ıgnlere bsldk gobısten vuruoz :) salı yumurtalara bakck buyuyomu dıye heyecan dorukta umutluyum cok ınsallah tutar
ewet yeni geliyom geçmişte yazmıştım ama yine yazayım hayırlı olsun kanapelerin egecik işesin mıçsın üzerineee
sıradan bir bayramdı işte pek iyi geçmedi,eski tat yok..
bayram şekerim ve lokumum cezeryem arttı bu kez gelinde ikram edeyim,ha birde eyüp sabri tuncer kolonyamdan
okumayımmı ne kadar kaldıki eğer çok varsa söyle okuruz canım..cnm Allh razı olsun ekliyim hemen
okuma artık
fazla bişi kalmadı ben okıycam çok sağol
benimkide yolda bende çıkıyorum şimdiKocam geldi cikiyom canlar grsrz optum byeee
iyi bir doktor ama bnim sorunumu oda çözemedi maalesef o yüzden bir daha gitmedim..1,5 yıl önce kist ameliyatımı yaptı sonrasında ona devam ettim bana inanılmaz moral veriyor güldürüyor ben çok memnunum,siz memnun kalmadınız mı?
Canım guzel dıleklerın ve destegın ıcın bnlerce tskkr ederm
mıçsın desenli olurayy cnm ya Rabbim emeklerinizi boş çıkarmasın inşalahhhhhhh
60: ayyy alemsin heeeeee
ege üzerine kusup mıçar diye koyu renk aldık doya doya mıçabilirama hakkaten çocuklueve açık renk eşya gitmiyor
evet eyüp sabri tuncer diiimiii çok kaliteliiiiiiiiiiiisevincinki duru muymuş neymiş adi marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?