• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kedicikk adinimi soolicektin basakla benimkisi gercek isimlerimiz zati senin resmin var adinida soyle gitsin

bende çalşmayı düşünüyorum valla ne yalan diyim:26::26::26::26:
sen alıştın yatmaya zor gelmesin:1:
Duman zaten calisiyor dogum izni alir geri baslar
olmadi o bile isi birakir bebek diyorsun
kimseye emanet edilmez annen ne kadar kalabilir sizde
asla uzun vaadede rahat edemez sevinc dediydi dersin
:19: zatende birakip calusamazsin ilk bir sene
evet canım 6 ay izin alıcam inşallah 9 aylık olup ele gelince işe başlıycam.... bırakmak yine çok zor gelir eminim ama alışırız onada napalım...

şimdiye kadar hiç sapıttıklarımıza denk gelmedi:32::32::32:
sen korkma senin ilk ve tek sapıttığın msjın "ilişkide alttan çok üstte olmanın güzel olduğu" meajındı:60:
başka bi sapıttığın mesaj yok:9::9::9::9:
:60::60::60::60:
anaaaaaaaaaaaa leeeeeeennnnnnnnn 37. haftaya girmişimmmmmmmmmmm:53:
hadi hayırlı ola:46::46::46::46::46::46::46:
ne zmana zerhoş oldunda kaldıramıyon kolllarııııııııı:24::24::24::24::24::24::24:
haydeeee hayırlı olsun sonnnnn 3 haftaaaaaaaaaaa:23:

ne güzel ALLAH kimseyi çalışmak zorunda bırakmasın çalışırsada istediği için severek çalışsın
aminnnnnnnnnnnnnn

duman uyuyamadınmı diyecektimki yarın tatil olduğu aklıma geldi:1:ne yapıyorsun bu saatte bakalım

:1::1::1::1::1::1::1::1::1: söylüyorummmmmm:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

:16:Ayşegül:16:
memnun oldummmmmmm
duman uyuyamadınmı diyecektimki yarın tatil olduğu aklıma geldi:1:ne yapıyorsun bu saatte bakalım

ayaklarım şişmişti uzanıyodum canım tam çıkacaktım bi bakayım öyle çıkayım dedim baktım oooo coşmuş topik:110: biraz daha takılır öyle yatarım artık.hemen çıkmayın sizdeee

memnun oldummmmmmm

ayaklarım şişmişti uzanıyodum canım tam çıkacaktım bi bakayım öyle çıkayım dedim baktım oooo coşmuş topik:110: biraz daha takılır öyle yatarım artık.hemen çıkmayın sizdeee

söz veremem eşim geldiği gibi kaçarım ben :1:evet coştuk bayağı

:19::19: bileydim bende yatardım kocişi gönderdim ben kaldım burda

sevinççç o verdiğin adrese girdim bende kitap için..kaç günde geldi sana?

bütün gün buralarda takılıyorum zaten gecenin bu saatinde eve gelecek onla ilgilenmem lazım değilmi tamda yumurtlama günleri:23:

haklısın valla ben unuttum yumurtlama günlerini anlamıyorum halinden:43: çık tabi canım sen ben beklerim burayı:43:

inşallah bizde unuturuz senin gibi
ama daha gelmedi gelince yazıp çıkarım zaten pat diye kaçmam eşime diyorum iyi gecelr diyimde öyle çıkayım diye

inşallah bizde unuturuz senin gibi
ama daha gelmedi gelince yazıp çıkarım zaten pat diye kaçmam eşime diyorum iyi gecelr diyimde öyle çıkayım diye

inşallah unutursun en kısa zamanda bu son hesaplamaların olur... ok cnm bende zaten çıkarım 10-15 dk ya

herkes rapor veriyo ya bende vereyim bakim:110:

şu anda keyif çayımı içiyorum,içtikten sonra

evi süpürecem,silecem

heryerin tozunu alacam,balkonu ve girişi yıkıcam

tuvalet,banyo ve lavabo,yıkanacak
ütüde var onu erteleyebilirim hiç sevmiyom:63:
çamaşır yıkıyacam,serecem

arada su içerim,wc ye giderim,bişeyler dıkınırım,otururum kalkarım:110:
yaparım bişeyler işte ay yeter yazdım uzun yazmak bana göre bişey deeell:110:

Back
X