Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aboooovv kardeşine hemencecik bölemi söylemişler, ne yaptın kız doğruyu söyleee

bencede git canım ihmal etme,inşaallah ta adetle atılır....
herşeyi ben organize ettim kaynoştan beterim haa bendeeee
üşümeyin inşallah kışta fazla olmaz bu yıl bebekim üşümesin başka bişi istemem
biz daha kömürü almadık ama odunlarımız çok
istersen ücret karşılığı satabilirim keş para
yok saol dolu odunumuz kömürümüz var üstelik kömürü paketlettik bir atımlık

kullan tabi hayatımmmmmmm bir akrabamıza iğne verdi kullanıyorrrr:26::26::26:

yakında aynısından alırsa şaşma

ekmemk var ilaç getirmiş bana aslında gece gelirkende getirebilirdi ama beni göresi geldi demekki
benmkide arada ööle sürpriz yaparçok güzel oluyo habersiz çat kapıııııı

nazocum ınsallah sonu guze olur sende bende ısteyen herkes hayıırlı ve saglıklı bebek sahıbı olur en kısa surede..

sen nerdesın onu bıle demedın kac kez sordum hakkımı yeme :) ıstedıgın zaman gel yada gelıyım yapıp sana egeyıde gorurum :)

anadolu yakasındayım cnm ben sonçta ist.dayım ne farkeder
sevinçten daha yakınım
ege yi görmeye gel çok sevinirim

biz istanbuldayıkta noluyoo
sevinç sana özel muamele var heeeee

kalp atışlarını duydunz mu cnm

Haftaya salı günü gitmeyi planlıyorum daha erken diye .. bugün itibariyle 5+5 olduk.. geçen hafta gittiğimde kese 4.5 mm di..kalp atışları dedin içim bi tuhaf oldu.. Allah'ım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. İnşallah bir sorun yaşamadan atlatırım bu süreci..

sevinç bol bol dua ediyorum hepinize herkese..

saol annem evet 2. defa börülce oldum ama kardeşimin kayınvalidesi demişki asıl kaynana ablan demiş

iki taraftamı kist ne bilim yaa saçmalıyom sanırım yinede dr gitmeden test yap demedikmi

ne yaptında gözleri korktu acep
bu arada ben görmedim kardeşin sözlenmiş hayırlı olsun

beydaglı nazoo ıns adetle erırı kocıs gelsınde gıt derse randevu alcm doktr a malum paralııı kendımı ayarlamam lazım

sevınc sen facene baktınmı kıme kızdın basaga demı

erir canım büyük değilse bende doğum kontrol hapı içmiştim erisin diye doktor vermişti

kullan bence kk den tanıdığım bir sürü kişi var sayı düşük diye ilaç kullanan doktorda kullanın demiş

kız bir laf vardır gelin kaynana hamurundan olur diye dikkat et heesevinç gereksiz şeyler için canını sıkma tamammı

saol anneemmmmmm inşallah sorunsuz hamilelik ve doğum geçirip sağlıkla kucaklarsın bebeğini

sevınc oduna komure para verene kadar dogal gaz baglatsaydınzı ya aynı fıyata gelmezmıydıı:44::44::44:

off kıs geldı ya kaynanmlar baskı yapmaya baslar burda kalın burda kalınnn bosaa dagol gazz odemeyın budada yanııyooo

kız bir laf vardır gelin kaynana hamurundan olur diye dikkat et heesevinç gereksiz şeyler için canını sıkma tamammı

bir anlık dellendim ama kendime hakim oldummmmm olay uzatmalarda anladın sen onuuu ama bitiş düdüğü çalmadan golü ben atacam

abla benımde ksıtlerde hap kullandımda bunda gıtmek ıstemıyorum bakalımmm

kocıs almadım ılacc kendı ozman yarın alsınnn

canım odun kömür daha pahalı üstelik tek odayı ısıtıyon sıcak su yok ve tüpe para veriyozzzz
mahalleye geldi fakat 6 dairelik bir apartmandayız abonelikte aldık
kimse bağlatmıyor tek başımıza bağlatsak bile gaz vermiyorlar yoksa annem çok taaan petek döşetirdim 3 sene oldu sokağa geleli

o ne saçmalık yaaa niye genç bir karıkoca bir kış boyunca kendi evi dururken kaynanasının evinde kalsın,onların bunu düşünmesi lazım canım ama siz bilirsiniz tabii:26:

bana müsade kızlarrrr hanımlar karılarrr
yimeğime bakacaaammmm
hepinizi çok seviyommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…