aboooovv kardeşine hemencecik bölemi söylemişler, ne yaptın kız doğruyu söyleee
bencede git canım ihmal etme,inşaallah ta adetle atılır....
üşümeyin inşallah kışta fazla olmaz bu yıl bebekim üşümesin başka bişi istemem
biz daha kömürü almadık ama odunlarımız çok
istersen ücret karşılığı satabilirim keş para
sevınc eczana uzak kım gıdecek dıye usendım bıde moralımı bozmak ıstemedım sonra doktorumu ılk dedım evlıyım gebelık dusunuyorum adet gecıktı tamam dedı muane edeyım tas dusuruyo olabılrısın dedı
ultrasyonda sag bobregıme baktı sola bakarken yumrtamda kıst gordu sol tarafdaaaaa ole dedı hatta baya yogun gorukuyo dedı bı kadın dogumcuya gıt dedııı
nıye ole bı karamsar dedım ıkı tarafdamı dıyee
ha bıde esım dok buu sonucuna baska dok bakmsıtı dedıkıı
bıde ben bakayım sonuca sperm sonucu dedı ılac yazalım harekt saysıı hızlansın dıyee kullanakmı aplaa:44:
benmkide arada ööle sürpriz yaparyakında aynısından alırsa şaşma
ekmemk var ilaç getirmiş bana aslında gece gelirkende getirebilirdi ama beni göresi geldi demekki
herşeyi ben organize ettim kaynoştan beterim haa bendeeee
yok saol dolu odunumuz kömürümüz var üstelik kömürü paketlettik bir atımlık
biz istanbuldayıkta noluyoo
sevinç sana özel muamele var heeeee
kalp atışlarını duydunz mu cnm
bencede düşmesi daha kötü
sen nerdesın onu bıle demedın kac kez sordum hakkımı yeme :) ıstedıgın zaman gel yada gelıyım yapıp sana egeyıde gorurum :)
biz istanbuldayıkta noluyoo
sevinç sana özel muamele var heeeee
kalp atışlarını duydunz mu cnm
saol annem evet 2. defa börülce oldum ama kardeşimin kayınvalidesi demişki asıl kaynana ablan demiş
iki taraftamı kist ne bilim yaa saçmalıyom sanırım yinede dr gitmeden test yap demedikmi
beydaglı nazoo ıns adetle erırı kocıs gelsınde gıt derse randevu alcm doktr a malum paralııı kendımı ayarlamam lazım
sevınc sen facene baktınmıkıme kızdın basaga demı
sevınc eczana uzak kım gıdecek dıye usendım bıde moralımı bozmak ıstemedım sonra doktorumu ılk dedım evlıyım gebelık dusunuyorum adet gecıktı tamam dedı muane edeyım tas dusuruyo olabılrısın dedı
ultrasyonda sag bobregıme baktı sola bakarken yumrtamda kıst gordu sol tarafdaaaaa ole dedı hatta baya yogun gorukuyo dedı bı kadın dogumcuya gıt dedııı
nıye ole bı karamsar dedım ıkı tarafdamı dıyee
ha bıde esım dok buu sonucuna baska dok bakmsıtı dedıkıı
bıde ben bakayım sonuca sperm sonucu dedı ılac yazalım harekt saysıı hızlansın dıyee kullanakmı aplaa:44:
bi atımlıkmş
herşeyi ben organize ettim kaynoştan beterim haa bendeeee
yok saol dolu odunumuz kömürümüz var üstelik kömürü paketlettik bir atımlık
kullan tabi hayatımmmmmmm bir akrabamıza iğne verdi kullanıyorrrr:26::26::26:
Haftaya salı günü gitmeyi planlıyorum daha erken diye .. bugün itibariyle 5+5 olduk.. geçen hafta gittiğimde kese 4.5 mm di..kalp atışları dedin içim bi tuhaf oldu.. Allah'ım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. İnşallah bir sorun yaşamadan atlatırım bu süreci..
sevinç bol bol dua ediyorum hepinize herkese..
kız bir laf vardır gelin kaynana hamurundan olur diye dikkat et heesevinç gereksiz şeyler için canını sıkma tamammı
benmkide arada ööle sürpriz yaparçok güzel oluyo habersiz çat kapıııııı
anadolu yakasındayım cnm ben sonçta ist.dayım ne farkeder
sevinçten daha yakınım
ege yi görmeye gel çok sevinirim
ne yaptında gözleri korktu acep
bu arada ben görmedim kardeşin sözlenmiş hayırlı olsun
erir canım büyük değilse bende doğum kontrol hapı içmiştim erisin diye doktor vermişti
kullan bence kk den tanıdığım bir sürü kişi var sayı düşük diye ilaç kullanan doktorda kullanın demiş
sevınc oduna komure para verene kadar dogal gaz baglatsaydınzı ya aynı fıyata gelmezmıydıı:44::44::44:
off kıs geldı ya kaynanmlar baskı yapmaya baslar burda kalın burda kalınnn bosaa dagol gazz odemeyın budada yanııyooo
sevınc oduna komure para verene kadar dogal gaz baglatsaydınzı ya aynı fıyata gelmezmıydıı:44::44::44:
off kıs geldı ya kaynanmlar baskı yapmaya baslar burda kalın burda kalınnn bosaa dagol gazz odemeyın budada yanııyooo
saolsunlar fanlarım çokkkkkkkkkkkkkk
hemde çokkkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?