Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kistin mi var canim? Niye gecikti?
Tarlusaldan en Gec 1 hafta sonra geliyo kirmizilar..

c.tesi gittim dra kist yok sanırım olsa sölerdi heralde...bende bilmiomki nie geciktiğini bişide demedi yaaa dr..bugün 20. gün...
Ultrason'a girdiysen olsaydi soylerdi.
Stresdende gecikiyor olabilir
Yakinda gelir insallah.
Ama Gerci buarada gebelikde olabilir
Idrarda ve kanda cikmayan nadir de olsa gebelik ornekleri var enteresan gelsede kulaga. Hakkinda hayirlisi olsun tatlim

aa ne zaman tatlım gorusurz gel bana beylıkduzunde oturuyorummm basımın ustunde yerın var

Valla belki bi kac ay sonra, sen o zamana karnin buyumus bi sekilde olabilirsin.
Gerci beylikduzu uzakmis( Ben bostancida olurum istanbula gidince.. Orta yerde bi yerde bulusuruz.. :)))

c.tesi gittim dra kist yok sanırım olsa sölerdi heralde...bende bilmiomki nie geciktiğini bişide demedi yaaa dr..bugün 20. gün...
Ultrason'a girdiysen olsaydi soylerdi.
Stresdende gecikiyor olabilir
Yakinda gelir insallah.
Ama Gerci buarada gebelikde olabilir
Idrarda ve kanda cikmayan nadir de olsa gebelik ornekleri var enteresan gelsede kulaga. Hakkinda hayirlisi olsun tatlim

aa ne zaman tatlım gorusurz gel bana beylıkduzunde oturuyorummm basımın ustunde yerın var

Valla belki bi kac ay sonra, sen o zamana karnin buyumus bi sekilde olabilirsin.
Gerci beylikduzu uzakmis( Ben bostancida olurum istanbula gidince.. Orta yerde bi yerde bulusuruz.. :)))

ialç bittikten 12gün sonra hastalandım canım..aslında yazmıştım ama görmedin heralde..bugün 5. günüm bittim sanırım ama kahverengi olarak çok bişeyler geldi..kan resmen kahvrengi .. ara arada kahvrengi sümük gibi bişeler geliyodu..

umudum saol..bi gelseydi kocam

canım ben hamıle degılım kı kımle karıstırdın benı ınsallah ıcıne dogmustur.. olsun gelırsın metrobus var bnm ewımın onune kadar bulusurz da sen ıngılteredeydın dmı.. bende 5 yıl once berlındeydım

hayrola nie ağrıo acaba?istanbula ne zaman gelcn?
Bilmiyorumki soguk carpti Sabah disari ciktim sapkasiz beresiz
Istanbula 2-3 aya Kadar insallah hayirlisiyla

o zaman ülke değilde şehirlerden adanaya gel bekleriz...hala klima açıoz işyerinde...kısa kollularla gezioz..kış gelmicek sanırım adanaya
Ayyy cok sanslisiniz.. Sicakda erimek istiyorum, kemiklerim yansin, seeker gibi eriyeyim

Su kahverengi bendede adetlerimde cok geliyor, cok sinir bozucu

Canim biliyorum hamile olmadigini ama yumurta takibi yaptiriyosun ya dedim o zamana Kadar sen cok dan hamile kalirsin karnin bile cikmis olur demek istedim
Ben olumlu sonuclar alacagini dusunuyorum. Sen de positif dusun tatlim:))

baktı cnm hemde vajinal ultrasonla..evet yaaa o örnekleride duydum ilginç gelio....amin tatlımmm hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin rabbim...

evet şimdi hatırladım cnmm...kusura bakma çok karışık kafam..bayağ stresteyiz bu aralar tek korkum kanamanın aşırı gelipte rezil etmesi işyerinde falan...

ahh keske canım olsun hamıle olsamda basımla beraber agırlarım senı.. ah ahh ınsallah bende hamıleyım dıyebılırım su tedavı sonunda sana bana herkese versın rabbım bebek..

Seksenlere bakan varmi?? Nazli cok sirin.
Kizim olursa adini nazli koyabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…