Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bilmiyorumki soguk carpti Sabah disari ciktim sapkasiz beresiz
Istanbula 2-3 aya Kadar insallah hayirlisiyla

Ayyy cok sanslisiniz.. Sicakda erimek istiyorum, kemiklerim yansin, seeker gibi eriyeyim

ayyyy çıkma cnm sende öyle dikkatli ol ..hadi bakalım dört gözle bekliosundur gelmeyi eminim.. şuanda şanslıyız diebilirim ama yazın hiçde şanslı olmuoz

ayyyy çıkma cnm sende öyle dikkatli ol ..hadi bakalım dört gözle bekliosundur gelmeyi eminim.. şuanda şanslıyız diebilirim ama yazın hiçde şanslı olmuoz

Evet tatlim dort gozle bekliyorum..
Hayirlisi artik...
Evet yazin bayagi sicak ama olsun
O asfaltta erimek isterdim asfaltla birlikde...
Ohhh dusunurken bile icim isindi :)))

selamlarrrrrrrrrrr nasılsınız?seraycım nbr cnm?

iyilik cnmmm senden nbr çocuklar nasıl? minik kuş nasıl?

Evet tatlim dort gozle bekliyorum..
Hayirlisi artik...
Evet yazin bayagi sicak ama olsun
O asfaltta erimek isterdim asfaltla birlikde...
Ohhh dusunurken bile icim isindi :)))

oyyyy kıyamam yaaa sıcağa hasret kalmışsın kuzum sen hep soğukmu oralar?

kızlar rezilim buarada Q klavyeye alışınca F klavye canıma okudu geç yazıorum walla işyerinde F kullanılıo mecbur alışmak için eve klavye getirdim ondan yazıom size

iyilik cnmmm senden nbr çocuklar nasıl? minik kuş nasıl?

oyyyy kıyamam yaaa sıcağa hasret kalmışsın kuzum sen hep soğukmu oralar?

bendende iyilik tatlım hepimiz iyiyiz sağol gün sayıyoruz artık miniğimiz için sabırsızlıkla bekliyoruz cnm

kızlar rezilim buarada Q klavyeye alışınca F klavye canıma okudu geç yazıorum walla işyerinde F kullanılıo mecbur alışmak için eve klavye getirdim ondan yazıom size

Q klavye kolay oluyor
F klavye Zor
Aslinda neye alisirsan o :)))

canlarım bn ckıorm sabah 6 da kalkcam esım anneme bırakck bn karsı yakaya.. allaha emnt olun sızlerı cok sewıyorum.. dualarım hep sızlerle..

Yazin bile cok az gunes
Ama yazin istanbuldaydim:)))

oohhhhh bayağ kalacaksın o zaman ne güzelll

bendende iyilik tatlım hepimiz iyiyiz sağol gün sayıyoruz artık miniğimiz için sabırsızlıkla bekliyoruz cnm

maaşallah size Allah ım esirgesin hep ii olun inşallahhh...hala gidiomusun kısss kahvaltılara günlere..

Pasam
Beydagli
Sewinc
Basak
Nazo
Biricik
Derya
Hadisko
Bengisu,
Belinaysu,
Duman

Nirdesiniz yahuuuu????
Unuttuklarim kusura bakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…