Q klavye kolay oluyor
F klavye Zor
Aslinda neye alisirsan o :)))
canlarım bn ckıorm sabah 6 da kalkcam esım anneme bırakck bn karsı yakaya.. allaha emnt olun sızlerı cok sewıyorum.. dualarım hep sızlerle..
oohhhhh bayağ kalacaksın o zaman ne güzelll
maaşallah size Allah ım esirgesinhep ii olun inşallahhh...hala gidiomusun kısss kahvaltılara günlere..
Ewettt super bisiiiiicok kullanslı dımı ablacım cok kolay :)
Hayirli olsun gecici I-pad'in.. Kardesin giderken sana biraksin bari jest olur ablasina
Tamam canim, bende cikiyorumcanlarım bn ckıorm sabah 6 da kalkcam esım anneme bırakck bn karsı yakaya.. allaha emnt olun sızlerı cok sewıyorum.. dualarım hep sızlerle..
Insallah canim..oohhhhh bayağ kalacaksın o zaman ne güzelll
maaşallah size Allah ım esirgesinhep ii olun inşallahhh...hala gidiomusun kısss kahvaltılara günlere..
sağol kuzum hepimize inşallah rabbim herşeyin hayırlısını versin cnm.
amin cnm sağol.gidiyom kıssssssssssssss biraz daha gideyimdesonra gidemicem minikkkk şehzade gelince
canlarım bn ckıorm sabah 6 da kalkcam esım anneme bırakck bn karsı yakaya.. allaha emnt olun sızlerı cok sewıyorum.. dualarım hep sızlerle..
git kız git tadını çıkar minik şehzade birazcık büyüsün onuda götür
kızlar tv almıstık bıraz once geldı servıscı cok ılgılendı sag olsunn bıze tesır yollamıslarr bsıfırı haftaya gelrı dedıler bızde fark etmez dedık servıscı kızdı
aynı paraya kullanılmıs seyı nıey aldınız dedı arattırdı teknosayıı ozu rvar ıstemıyoruz dıdık yenısını yollaycaklarr adam kurdugu tv soktu gerı goturdu 2 saatr onla ugrasıyozz
Ben burdayimmmmm canim bat nizaman calusma varmiiiiPasam
Beydagli
Sewinc
Basak
Nazo
Biricik
Derya
Hadisko
Bengisu,
Belinaysu,
Duman
Nirdesiniz yahuuuu????
Unuttuklarim kusura bakmasin
Hayirli olsun annem gule gule kullannn teshir mali alinirmi kizzzzkızlar tv almıstık bıraz once geldı servıscı cok ılgılendı sag olsunn bıze tesır yollamıslarr bsıfırı haftaya gelrı dedıler bızde fark etmez dedık servıscı kızdı
aynı paraya kullanılmıs seyı nıey aldınız dedı arattırdı teknosayıı ozu rvar ıstemıyoruz dıdık yenısını yollaycaklarr adam kurdugu tv soktu gerı goturdu 2 saatr onla ugrasıyozz
Tamam canim, bende cikiyorum
Esim gelecek
Sende Allaha emanet ol
Insallah canim..
Amin canim insallahhh
Kizlar esim gelicek Ben cikiiimmm
Sewiyorum hepinizi
Opuyorum
Rabbim hepinizin gonlune gore versin
güle güle cnm grşrz bende öpüyorum seni amin allah herkesin gönlüne göre versin :79::79::79::79::79::79::79:iyigecelerrrrrrrrrrrrr
Hurrem sultannn gorusuruzzzzz iyi gecelerrrrrr
bencede en doğrusunu yapmışsınız iki sölemiş servisçi...şimdiden hayırlı olsun cnm...geldimi kırmızılar beloş..
Ben burdayimmmmm canim bat nizaman calusma varmiiii
Hayirli olsun annem gule gule kullannn teshir mali alinirmi kizzzz
Bende cikiyommm kizlar meyve hazirlayacamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?