Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Q klavye kolay oluyor
F klavye Zor
Aslinda neye alisirsan o :)))

aynennnn sadece alışkanlık bence...bak buna alışim diğerini kullunumıcam ama gerçekten f daha ii

canlarım bn ckıorm sabah 6 da kalkcam esım anneme bırakck bn karsı yakaya.. allaha emnt olun sızlerı cok sewıyorum.. dualarım hep sızlerle..

iyi gecelerrrr tatlı rüyalar Allah a emanet ol ..

oohhhhh bayağ kalacaksın o zaman ne güzelll

maaşallah size Allah ım esirgesin hep ii olun inşallahhh...hala gidiomusun kısss kahvaltılara günlere..

amin cnm sağol.gidiyom kıssssssssssssss biraz daha gideyimde sonra gidemicem minikkkk şehzade gelince

kızlar tv almıstık bıraz once geldı servıscı cok ılgılendı sag olsunn bıze tesır yollamıslarr bsıfırı haftaya gelrı dedıler bızde fark etmez dedık servıscı kızdı

aynı paraya kullanılmıs seyı nıey aldınız dedı arattırdı teknosayıı ozu rvar ıstemıyoruz dıdık yenısını yollaycaklarr adam kurdugu tv soktu gerı goturdu 2 saatr onla ugrasıyozz

NAN ŞEN HATUNLARRRR NASILSINIZ BAKEMMMMM BENİ HİÇÇÇÇÇÇÇÇÇ MERAK ETMEMEİŞSİNİZZZ :26::26::26::26::26::26: HADİ BENİ ÖZLEMEDİNİZ KIRMIZ YAZILARIMIDAMI ÖZLEMEDİNİZZZZ .......................... ŞEKERLERRR BEN BU ARALADAR ÇOK YOĞUNUM :26::26::26::26::26:EŞİMİN HAS İŞLERİ YÜZÜNDEN KOŞTURMAKTAN HİÇ BİR ŞEYE VAKİT BULAMIYORUM KİMSEYİDE TAKİP EDMİYORUMMMM HEPİNİZİ SEVİYORUM VE DUALRIMA EKLİYORUMMMM GÖNÜLÜZDEN HER NE GEÇERSE RABBİMMMM KATBE KAT FAZLASINI VERSİNNNNN ............... AMA EN ÇOKKKK BEBİŞ İSTEYENLERE DUA EDİYORUMM RABBİM ÜÇÜZ VERSİN HEPİNİZE DE EVİNİZİ B..K GÖTÜRSÜN TEMİZLİK YAPACAK VAKTİNİZ KALMASIN İNŞŞŞŞ Eki Görüntüle 546971 Eki Görüntüle 546971

Son düzenleme:
canlarım bn ckıorm sabah 6 da kalkcam esım anneme bırakck bn karsı yakaya.. allaha emnt olun sızlerı cok sewıyorum.. dualarım hep sızlerle..
Tamam canim, bende cikiyorum
Esim gelecek
Sende Allaha emanet ol

oohhhhh bayağ kalacaksın o zaman ne güzelll

maaşallah size Allah ım esirgesin hep ii olun inşallahhh...hala gidiomusun kısss kahvaltılara günlere..
Insallah canim..

sağol kuzum hepimize inşallah rabbim herşeyin hayırlısını versin cnm.

Amin canim insallahhh

Kizlar esim gelicek Ben cikiiimmm
Sewiyorum hepinizi
Opuyorum
Rabbim hepinizin gonlune gore versin

iyigeceler tatlım grşrz yat uykunu al cnm sende allaha emanet ol :79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

bencede en doğrusunu yapmışsınız iki sölemiş servisçi...şimdiden hayırlı olsun cnm...geldimi kırmızılar beloş..

Pasam
Beydagli
Sewinc
Basak
Nazo
Biricik
Derya
Hadisko
Bengisu,
Belinaysu,
Duman

Nirdesiniz yahuuuu????
Unuttuklarim kusura bakmasin
Ben burdayimmmmm canim bat nizaman calusma varmiiii
Hayirli olsun annem gule gule kullannn teshir mali alinirmi kizzzz

Tamam canim, bende cikiyorum
Esim gelecek
Sende Allaha emanet ol

Insallah canim..

Amin canim insallahhh

Kizlar esim gelicek Ben cikiiimmm
Sewiyorum hepinizi
Opuyorum
Rabbim hepinizin gonlune gore versin

güle güle cnm grşrz bende öpüyorum seni amin allah herkesin gönlüne göre versin :79::79::79::79::79::79::79:iyigecelerrrrrrrrrrrrr

bencede en doğrusunu yapmışsınız iki sölemiş servisçi...şimdiden hayırlı olsun cnm...geldimi kırmızılar beloş..

sagol kuzum

gelmedı ya sorma test ne de yapmadım hamıel olamam heralde

Ben burdayimmmmm canim bat nizaman calusma varmiiii

Hayirli olsun annem gule gule kullannn teshir mali alinirmi kizzzz

aplaa sen benım durumu bılıyon ya oyuzden acle ettım tv haftaya gelır dedı bende elınızxekını yollayınm dedım servıscı dedıkı ındırıp yaptımı yok dedık aa ole seymı olur dedı tesırde ındırım yaparlar dedı hem sıfır parası hem tesır almayın dedı hem kurdu hem almayın dedı sag olsunn bızxde aradık cızık var acılma var dıdık

bacılarrrrrrrrrrrrrrr bende çıkıyom grşrz kocaman öpüyorum sizi kendinize iyi bakın kocişim çağırıo iyigecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tatlı rüyalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:79::79::79::79::79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…