ıyı gecler ablaa polıkoverle pko aynımıı son bı soru![]()
pko polikistik overin kısaca kullanımı canım aynı yaani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıyı gecler ablaa polıkoverle pko aynımıı son bı soru![]()
pko polikistik overin kısaca kullanımı canım aynı yaanipkomu varmış sendede?
Canım çok net söylemek istediği laf çarpıtıyor sanaValla ben yeni halı aldım çifti 1200 tl bugün gördü diyemedim fiyatını çünkü bu defada maaşımızı hesapliyor o yüzden söylemem çifti 500 dedim
dona kaldı duysa fiyatını kalbi durur
![]()
doktor ole bısey dmedı cnı sen dedınokadr hastaneye gıttım 2.3 aya bı kıst oluyo ama
Beloscum pko yü bengisu hanım açıklasınnasıl olsa cevaplar
![]()
maasaı anlatamıyosun abla bu konuda cok uzuluyorum ya akrabaları bıel laf vuruyo onlara yardım edek dıye ev alınca 500 lıra verın dedıler hatta ustune kaynanm bende bı kac defa ıstedı yaa ben mı hesap yapamıyorumm 1200 maas alıyoruzz 250 .100 kredı oduyoruzz 300 lıra yola gıdıyo 200 alısverıs yapıyoruzz halı vs taksıtllerımız var faturam dagolgaz net elektr su 200 oyle kıs geldı dogal sadece aylık 150 ee ekstra harcamız dok masrafım falan ıstee hala bızden 500 her ay ııstıyolarr![]()
başak ın da anneciği gelmiş hoşgelmiş iyi baksın prensimize ve prensesimize (bakacaktır şüphem yok zatibenim bilgimide değışmemişsin ama nese ege nin hatrı var
![]()
kızlar rezilim buarada Q klavyeye alışınca F klavye canıma okudu geç yazıorum wallaişyerinde F kullanılıo mecbur alışmak için eve klavye getirdim ondan yazıom size
![]()
Pasam
Beydagli
Sewinc
Basak
Nazo
Biricik
Derya
Hadisko
Bengisu,
Belinaysu,
Duman
Nirdesiniz yahuuuu????
Unuttuklarim kusura bakmasin
aboov çok geçmiş olsun canımaman gene ucuz kurtulmuşsunuz size bişii olmamış ya önemli olan oo kamyon çarpmış bide yaanii az şeymi altına alıverirdi vallaaa :18:
neyse ne güzel kız 4 tane birden yumurta maaşallahın var
inşallah herşey gölünce olurda gelir bebişin canım biran önce
![]()
ay kızlaaar nooldu biliyonuzmuu şoktayım haylaaaocağa kestaneyi şekerli suyla haşlamaya koyduydum 1 saat önce falan size bakcam diye onu unuttum ocakta tam az önce aklıma geldi birden kalktım bakayım diye odanın kapıyı tam açıyodum paaat diye bi ses
hemen ocağın altını kapattım nasıl patladıysa üstündeki kapak fırlamış geri ters kapanmış
accık batmış tabi ortalık pis pisde kokmuş mutfak neyse suya tuttum hemen kestaneleri süzdüm bi güzel yenir durumdalar sanırım :26: işin en önemlisi 1-2 san,ye önce girseydim mutfağa suratımada patlayabilirdi o kestaneler allah korudu vallaa kapıyıda henüz açmadığım için seside az geldi neyseki yoksa yanındayken olsa ödüm patlardı belkim çocukuma bişiii olurdu korkudan :18::18:
allahım sen koru bizi :18::18:
![]()
kıskanç karı seniii![]()
halılarını güle güle kullan kız kaynana fiyatı uygun bulup isterse ne yapacaksın keşke çok pahalı deseydin![]()