Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ıyıyım askım :) annemdeyım ya sıkılmadım okumadınmı gecmısı kuzenımın kızı olck hamıle onla alıswrse cıktık hem onun kızına hemde kendı yumurtalarıma tulum aldım :))) onden ayı arkası kuyruk pofuduk pofuduk :) manyakmıyım bılemedım ama heves ettım cok :)

hmm hadi bakalım sağlıkla gelsn bebeğiniz
sen de iyi yapmşın ama başka bişi alma hele bi güzel haberi al ondan sonra doldurursun evi:1::1::1:

hmm hadi bakalım sağlıkla gelsn bebeğiniz
sen de iyi yapmşın ama başka bişi alma hele bi güzel haberi al ondan sonra doldurursun evi:1::1::1:

ayy ınsallah ya kurban olurumm ona hersey alırmmm :) ınsallah adııda nısa olcak kuzenımın bebegının :) cok kılo aldı dana gıbı :) 17 kg aldı

ne kıskanacam kadın kanepeleri koymadın ama :110:

beşikle halı gelsinde hepsini bir koyiyim didim
bugün yine sağlık ocağına gittim doğurmadan önceki son kontrol için
emzirmekle alakalı ne güzel şeyler anlattı kızz . çoğu şeyi biliyorum ama meğer b,ilmediklerimde varmş:110:
bebeğe asla emzik verme dedi:53:ilk 6 ay sakın ek gıda verme dedi:53:ama annem vercek dedim:9:
doğumdan sonrada gel neyle korunacağını konuşak dedi:30::30::30:aboovv ben hiç korunmadım hiç bilmem:25:

beşikle halı gelsinde hepsini bir koyiyim didim
bugün yine sağlık ocağına gittim doğurmadan önceki son kontrol için
emzirmekle alakalı ne güzel şeyler anlattı kızz . çoğu şeyi biliyorum ama meğer b,ilmediklerimde varmş:110:
bebeğe asla emzik verme dedi:53:ilk 6 ay sakın ek gıda verme dedi:53:ama annem vercek dedim:9:
doğumdan sonrada gel neyle korunacağını konuşak dedi:30::30::30:aboovv ben hiç korunmadım hiç bilmem:25:

:110: tmm işte gitte öğren hasbelkader gebe kaldın sayemde gebeliğini kontrol ettik gerisinide git hallet bize ihtiyacın kalmadı zaten :110:
kankan gibi yaparsın artıkın :110: korunmada 9 ay araylan doğur:30::30::30:

evet son rütuşlar için gelmişti ara yakınya 2,5 saat oğlanın dolabını felan yerleştirelim dediydi bide aldıklaını getirdiydi
37+6 doğurdum:30::30::30::30:

vuuuuuuuuu

ama Allahtan anne n yanındaymış hee iyi zamanlama
herşeyde bi hayır vardır.

ay bu sancı çokmu kötü kadın hiç korkmuyodum ama bugün rüyamda sancı çekiyodum çok korktum poffff:25::25::25::25:
o kadarda hazırlıyorum kendimi psikolojk olarak

ayy ınsallah ya kurban olurumm ona hersey alırmmm :) ınsallah adııda nısa olcak kuzenımın bebegının :) cok kılo aldı dana gıbı :) 17 kg aldı

oyy alırsın inşallahhhhhhhh

ayy çok almş kuzenin 13kiloya kadar normalmş

vuuuuuuuuu

ama Allahtan anne n yanındaymış hee iyi zamanlama
herşeyde bi hayır vardır.

ay bu sancı çokmu kötü kadın hiç korkmuyodum ama bugün rüyamda sancı çekiyodum çok korktum poffff:25::25::25::25:
o kadarda hazırlıyorum kendimi psikolojk olarak

:25::25: 3 gün çektim ama dayanamaz dereceye gelmedim
ama en son düşükte suniyi de verdiler :25: anlatamam
korkma bir anda doğuruyon zaten :18::18::18:

başakta şimdilik 15 kilo aldı :9::9::9:
:57:kadın valla o kadar değil be yalanmı diyoum
:110: tmm işte gitte öğren hasbelkader gebe kaldın sayemde gebeliğini kontrol ettik gerisinide git hallet bize ihtiyacın kalmadı zaten :110:
kankan gibi yaparsın artıkın :110: korunmada 9 ay araylan doğur:30::30::30:
benm kankam yok:19::19::19::19:sinirimi depeme çıkartma unuttum ben onu:19::19:

hasbelkader hamilemi kaldım:60: ay güldüm buna:53:

kıcam bana tablet alcak sobalı oda da rahat rahat rapor veriyim diye:110:kıskanmada:1:
bırakmam asla sizleri:45:olmadı hava alanını biliyon:110:

pardon ben 53 olmusum ıgnelerden :) ben 80ı gorurum dıyım sıze :) canlarım dusunsenıze 4 yumurtam var ıkısı tutsa off muthıs olurdu :))

ay inşallah kız ikiz ikiz doğur emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
60 la hamile kaldım 72 ile doğurdum
şimdi 62 kiloyum :21::21: ama boy 175 hatırlatayım :34::34:

:25::25: 3 gün çektim ama dayanamaz dereceye gelmedim
ama en son düşükte suniyi de verdiler :25: anlatamam
korkma bir anda doğuruyon zaten :18::18::18:

tamam korkmam:18:içimi rahatlattın:18:
sancı nasıl bişey onu bi bilsem:26:hemşire kasılmaların artması ile başlar doğum sancıları dedi kasılma neyse:27:

:57:kadın valla o kadar değil be yalanmı diyoum

benm kankam yok:19::19::19::19:sinirimi depeme çıkartma unuttum ben onu:19::19:

hasbelkader hamilemi kaldım:60: ay güldüm buna:53:

kıcam bana tablet alcak sobalı oda da rahat rahat rapor veriyim diye:110:kıskanmada:1:
bırakmam asla sizleri:45:olmadı hava alanını biliyon:110:

seni çok seviyom başakkkkkkkkkkkkkk Ipad al bari bende istiyom :110: süper bişeeee :21::21:
olmadı pc yi sobalı odaya kurarsın olmadı hava alanını biliyom adreside :9::9::9::12::12::12:

tamam korkmam:18:içimi rahatlattın:18:
sancı nasıl bişey onu bi bilsem:26:hemşire kasılmaların artması ile başlar doğum sancıları dedi kasılma neyse:27:
:27: abbawwwww kız adet olunca sancılanırsın yaaa onun 100 katını düşünn :9::9::9: kasılmayı bilmiyonmu :53::53:
ahh ahh zavallı ege eyiki annen varrr :27::27::27:
wuhuuuuuuuuuuu :) benım boyum 1.69 supersın hatunum :) ayy ınsallah ıkız olur be :) baktın dımı fotolarıma nne guzeldım ewlenmeden :)

saol annem sen hayla süpersin :29::29:

Back
X