aman iyi Allah iyilik versn kuzum
evet heyacan bastırıyo tabiii özellikle takvimimi görünce:18:
Rabbim sizede yaşatsın tez vakiteee beletmezsn inşallah
tamam kanepelerim çift kişilik korkma ayrı koymayık sizi
misafirlikte bile çarpışmayımı düşünüyo nedir
hayırlısıyla fazla acı çekmeden doğurursun inşallah
tamam kanepelerim çift kişilik korkma ayrı koymayık sizi
misafirlikte bile çarpışmayımı düşünüyo nedir
bence sen sevince banyolu odayı ver ne olur ne olmaz zaten sen bişey yapamıyacan 1..2 ay kadar
slm kızlar nbr gorusemedık epeydır pek musaıt olmadım.. sızı son durumlarımdan haberdar edeyım dıye gırdım. 50 gune yakın bır surede zorla adet oldum gecen ay doktor ılaç vermıştı. bu ayda asılama dedıler ama yapılan ayrıntılı muayenede her ne kadar tuplerım fılmde acık gorunsede daha once gecırmış olduğum bır vajınal rahatsızlık bağırsakları rahım kanallarına doğru yapıştırmış olabılır dedı doktorum. yanı tupler acık ama ıslevını yerıne getırmesını engelleıyo olabılırmış. ama yınede asılama deneyelım dedı. cunku sağ tup sola gore daha rahat gorunuyomuş. bu ay yumurtlama ılacı vermıştı. ıkı tane yumurtam oluşmuş. cok sukur kı ıkısıde sağ tarafta dedı doktor. dun akşam gobekten catlatma ığnemı vuruldum. yarın saat onda asılamam yapılacak. bakalım bırde bunu denıyelım belkı vesıle olur. ama olmadı tup bebek gerekebılır dedı doktor. eğer o haddeye gelırsek ocak subat gıbıde tup bebek denemeyı dusunuyoruz. ama sımdılık ıkı yumurtam var ve suphelendığı gıbı doktotrun bır tıkanıklık yoksa ınşallah olur dıye umut edıyorum. daha sonra yıne haberdar ederım sızı. bu hafta sonu mısafırlerım felan gelecek temızlık felan yaptım işim coktu asılamadan oncede hepsı bıtsın ıstedım.. dualarınızı eksık etmeyın lutfen ve eğer yokluğumda hamışe kalan arkadaslar olduysa hepsını tebrık edıyorum...
heee Allahtan o takvim var yoksa unutacan doğuracağını
arkadaşım 10 katı demiştidemek adet sancısından bayağı bi çokk
sen baya içimi rahatlattın hee iyi oldu bu konşma:18:
hayla egeye üzülüyo buda
ayrı yatamam ben uykum gelmez
bencede uzun vadede dayanamam zaaar
soba yakan oldumu heç yada kombiyi açan
akşamları istiyordu biraz bugünde üşüdüm az önce yaktım
çıtır çıtır yanıyorrrne güzel yaa sıcacıkkk
bence sen sevince banyolu odayı ver ne olur ne olmaz zaten sen bişey yapamıyacan 1..2 ay kadar
başak bu ay ateş ölçme telniğini deniyorum o yüzden ateş ölçme topikinde fink atıyom haberin olsun :101:
demi okadar uzun nasıl dayanılır
ben akşamalrı yakıyordum kombiyi yatarken kapatıyordum
ama dün akşamdan beri hiç kapatmadım hava bayağı soğudu
soba yakan oldumu heç yada kombiyi açan
akşamları istiyordu biraz bugünde üşüdüm az önce yaktım
çıtır çıtır yanıyorrrne güzel yaa sıcacıkkk
300 fatiha ekle canımm
unutuyorum evet ama takvim aklıma getiriyo
yok annem başkasıın odasında yatamam benkocamdan doğumdan sonra geceler bizim diye bekliyo yazık
daha doğumdan sonra en az 1ayımız var
tamam kendi odamı veririm sevince
evet gördüm de bişi demedim
başka bi nedende gittin sandımdı
meğer özellile gitmişsin
slm kızlar nbr gorusemedık epeydır pek musaıt olmadım.. sızı son durumlarımdan haberdar edeyım dıye gırdım. 50 gune yakın bır surede zorla adet oldum gecen ay doktor ılaç vermıştı. bu ayda asılama dedıler ama yapılan ayrıntılı muayenede her ne kadar tuplerım fılmde acık gorunsede daha once gecırmış olduğum bır vajınal rahatsızlık bağırsakları rahım kanallarına doğru yapıştırmış olabılır dedı doktorum. yanı tupler acık ama ıslevını yerıne getırmesını engelleıyo olabılırmış. ama yınede asılama deneyelım dedı. cunku sağ tup sola gore daha rahat gorunuyomuş. bu ay yumurtlama ılacı vermıştı. ıkı tane yumurtam oluşmuş. cok sukur kı ıkısıde sağ tarafta dedı doktor. dun akşam gobekten catlatma ığnemı vuruldum. yarın saat onda asılamam yapılacak. bakalım bırde bunu denıyelım belkı vesıle olur. ama olmadı tup bebek gerekebılır dedı doktor. eğer o haddeye gelırsek ocak subat gıbıde tup bebek denemeyı dusunuyoruz. ama sımdılık ıkı yumurtam var ve suphelendığı gıbı doktotrun bır tıkanıklık yoksa ınşallah olur dıye umut edıyorum. daha sonra yıne haberdar ederım sızı. bu hafta sonu mısafırlerım felan gelecek temızlık felan yaptım işim coktu asılamadan oncede hepsı bıtsın ıstedım.. dualarınızı eksık etmeyın lutfen ve eğer yokluğumda hamışe kalan arkadaslar olduysa hepsını tebrık edıyorum...
üzülürüz tabi sen korkudan sıçan kadar bebeğide doğuramazsın şimdi garibim baracık yerde sıkışıp kalcak bayaa bi çıkamıycak ona üzülmeyekde naapak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?