Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

slm kızlar nbr gorusemedık epeydır pek musaıt olmadım.. sızı son durumlarımdan haberdar edeyım dıye gırdım. 50 gune yakın bır surede zorla adet oldum gecen ay doktor ılaç vermıştı. bu ayda asılama dedıler ama yapılan ayrıntılı muayenede her ne kadar tuplerım fılmde acık gorunsede daha once gecırmış olduğum bır vajınal rahatsızlık bağırsakları rahım kanallarına doğru yapıştırmış olabılır dedı doktorum. yanı tupler acık ama ıslevını yerıne getırmesını engelleıyo olabılırmış. ama yınede asılama deneyelım dedı. cunku sağ tup sola gore daha rahat gorunuyomuş. bu ay yumurtlama ılacı vermıştı. ıkı tane yumurtam oluşmuş. cok sukur kı ıkısıde sağ tarafta dedı doktor. dun akşam gobekten catlatma ığnemı vuruldum. yarın saat onda asılamam yapılacak. bakalım bırde bunu denıyelım belkı vesıle olur. ama olmadı tup bebek gerekebılır dedı doktor. eğer o haddeye gelırsek ocak subat gıbıde tup bebek denemeyı dusunuyoruz. ama sımdılık ıkı yumurtam var ve suphelendığı gıbı doktotrun bır tıkanıklık yoksa ınşallah olur dıye umut edıyorum. daha sonra yıne haberdar ederım sızı. bu hafta sonu mısafırlerım felan gelecek temızlık felan yaptım işim coktu asılamadan oncede hepsı bıtsın ıstedım.. dualarınızı eksık etmeyın lutfen ve eğer yokluğumda hamışe kalan arkadaslar olduysa hepsını tebrık edıyorum...

canım hakkında hayırlısı inşallah emeklerin boşa çıkmaz tez zamanda kavuşursun bebeğine bizi habersiz bırakma tatlım dua edecem

başak bu ay ateş ölçme telniğini deniyorum o yüzden ateş ölçme topikinde fink atıyom haberin olsun :101:

soba yakan oldumu heç yada kombiyi açan
akşamları istiyordu biraz bugünde üşüdüm az önce yaktım
çıtır çıtır yanıyorrr ne güzel yaa sıcacıkkk

arkadaşım 10 katı demiştidemek adet sancısından bayağı bi çokk

sen baya içimi rahatlattın hee iyi oldu bu konşma:18:

hayla egeye üzülüyo buda

üzülürüz tabi sen korkudan sıçan kadar bebeğide doğuramazsın şimdi garibim baracık yerde sıkışıp kalcak bayaa bi çıkamıycak ona üzülmeyekde naapak

ayrı yatamam ben uykum gelmez

bencede uzun vadede dayanamam zaaar

demi okadar uzun nasıl dayanılır

ben akşamalrı yakıyordum kombiyi yatarken kapatıyordum
ama dün akşamdan beri hiç kapatmadım hava bayağı soğudu

bence sen sevince banyolu odayı ver ne olur ne olmaz zaten sen bişey yapamıyacan 1..2 ay kadar

kocamdan doğumdan sonra geceler bizim diye bekliyo yazık
daha doğumdan sonra en az 1ayımız var
tamam kendi odamı veririm sevince

demi okadar uzun nasıl dayanılır

ben akşamalrı yakıyordum kombiyi yatarken kapatıyordum
ama dün akşamdan beri hiç kapatmadım hava bayağı soğudu

her mevsimin güzelliği ayrıı kışıda özlemişiz sanırım
sobadan bir ses çıkıyor çıtır çıtırr dün akşamda duş aldım
kıvrıldım dibine iliklerime kadar ısındım

hava soğukmu kadın orda ayy kestane aldınmıııııı
soba hem güzel hem eziyet

kocamdan doğumdan sonra geceler bizim diye bekliyo yazık
daha doğumdan sonra en az 1ayımız var
tamam kendi odamı veririm sevince
yok annem başkasıın odasında yatamam ben
normal banyoyu kullanırım utanmam sen merak etme
evet gördüm de bişi demedim
başka bi nedende gittin sandımdı
meğer özellile gitmişsin

kız başak cevapları geçiştiriyon ha ne haltlar karıştırıyon smiley bile kullanmıyon

hayırlısı bakalım hayatım temzl,ği bitide sana çaya geliim

üzülürüz tabi sen korkudan sıçan kadar bebeğide doğuramazsın şimdi garibim baracık yerde sıkışıp kalcak bayaa bi çıkamıycak ona üzülmeyekde naapak

doktorum kilolu doğmasını desteklemiyo tosuncuk doğurmöak marifet değil yani
sen ne çıkarcan çok merak ediyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…