• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben az önce yedim şölen diamondun şu kağıtlı küçük çikolatalarından sırf oğluşum hareket etsinde hissediyim diyee ama hayla hissedemiyoom :50:

kız dr a gidince bi sor bakalım neden hissetmiyo olabilirmişsin... yoksa gazmı sanıyosun kız bebişin tekmelerini:1: neyse endişe etme bende ocak anneleri içinde nerdeyse en geç hissedenlerden oldum, zaman önemli diil inş.hissedersin yakında.

hos geldın canım:38:

ne yaptın buldunmu pjamanı

yok cnm bulamadım, bakma fırsatım olmadı daha... kızılayda pijama dünyası diye biyer varmış orda çok güzel takımlar gördüm c.tesi gidip bakıcam sabahlıklı takım için... gimsaya da bakıp 1 tanede yedek alıcam bakalım inş.bulabilirim:) kocaaa ankarada pijama bulamadım:1:

yok cnm bulamadım, bakma fırsatım olmadı daha... kızılayda pijama dünyası diye biyer varmış orda çok güzel takımlar gördüm c.tesi gidip bakıcam sabahlıklı takım için... gimsaya da bakıp 1 tanede yedek alıcam bakalım inş.bulabilirim:) kocaaa ankarada pijama bulamadım:1:

:1::1::1::1: evet koca ankarada pıjmacı yokk yazık sana:9::9::9::9:

basak almısmıydı onun az kaldı :44:

inşallah nazoşum 2 saatte bi kalksa gece ne güzel olur

tabiki canım hemen veriyorum
sarlık çok az vardı canım emzirdikçe geçti
çok gazlı değil şimdilik ama gün içinde arada oluyor dr damla verdi oldumu gazı ondan damlatıyorum
ayrıca her emzirmeden sonra gazını çıkarması için sırtını pışpışlıyom :)
sütüm yetiyor canım çişini yapıyor bol bol
kakasınıda yapıyor günde 2 kere
rapor sırası sende :) hadi bakalım
ege kaç kilo normal doğuruyosun dimi anlat işte :) canımcım

iyi olmana sevindim canım :16::16:

sağol cnm cevaplar için maaşalllah genel olarak herşey yolundaaa:13::13::13:

ben cuma günü çatı muayenesi olcam ona göre bakcaz normal olucakmı
bebekin kafası aşağıda aslında herşey normal gözüküyor baklım:18:

kulağı çınladı zaaaaarrr..

başaaak hoşgeldin annen gelmiş hoşgelmiş..... iyi geceleeeeeerrrr

sağol kuzum tşk ederim:46::46:

kulakım çınladı galiba tabii picamamı aldım ama kaynoşum diil anem aldı