nazocum bn ajansa falan kayıtlı degılım arkadasımın babası ajansta o aradı.. beren saatın dızısıyms kanal d de baslıcakms
bugün bir kitapta okudum
herhangi bir dileğiniz için
7 gün günde 786 defa besmele okunursa
ne dileğiniz varsa gerçek olurmuşşş
niye canın sıkıldı bebeamm
ewet ya hemen gider ama neyseki daha gitmedi
ben bulurum sen kaplumbağa gibisindir şimcikkk
kız başka neler aldınız seninde çantan hazırmıııı
evi temizledinizmi rapor virseneeee
kaynoş hergünmü geliyiii gün aşırımı
hemde nasıllll:18::18::18:yokk yokk hiç korkmuyomki ben hiç korkmuyom:18::18::18:
bende bişey oldu sandım hiç yazmayıp smeylerle bişeyler anlatınca
en azından ne olduğunu öğrendin ona göre tedavini olursun sonrada bebiş gelir
küçük odayamı taşındınız tv yi oraya kurdursaydınnnnevet dun kurulduu aplaa cok guzel oldu ama bız o odadn tasındıkk nugun esım eve geldıgınd bole baktımadem ızletmeyecen nıye aldırdın tv dedı bende dedım ben mı al dedımmm
hee cok sevıyorum tel
kaynnamlar daha tv aldıgımız bılmıyo desek suratları onkarıs olck nasıl dıyecem bılmıyomm
en komıgı de ne bılıomsn abla ben et hayatta yemem vejeteryanımmmmmmmmm :)))))))))))))))))9999
bılmem kocısım uyudu bende tek kaldım herzamanın kı gıbı cok sıkılıyorumm
nazocum bn ajansa falan kayıtlı degılım arkadasımın babası ajansta o aradı.. beren saatın dızısıyms kanal d de baslıcakms
:18::18: abbaaawww etini kemüğünden ayırır vallaaa
en komıgı de ne bılıomsn abla ben et hayatta yemem vejeteryanımmmmmmmmm :)))))))))))))))))9999
şimdilik gün aşırı geliyiiiidün akşam geldi, ben hemen banyoya girdim gidene kadar çıkmıcaktım sıcak su bitti mecbur erken çıktım oturduk durduk annemde sıkılıyo kadın kaçmasa bari
çantam hazır kızz kurdelam picamam pedlerim tilotlarım memeliklerim vs vs
gezmkten fırsat bulup temzlik yapamıyok bide yağmur yağıyor cam silmeninde anlamıyok
evimde malum yeni olduğundanfazla kirli değil. zati haldır haldır eşyam yokki fazla pislik olsun:101:
kapılar camlar mutfak dolabı silincek halılar çırpılır yerleri sil süpür bittiiiiiiii
zati koltuklarımda yenioturma odamada halı aldık bugün
rapor bu kadar
ama dok gene pko var bısey dmedı kafam cok karısık ama sonucu al gebelık senı baska hastaneye sevk edecem dedı bakalımm ınsallah orda tedavımı baslatrlarr
egeye papyonlu takım alcam gormeye gelırken bıde kendı olmayan bebegme aldıgım onu ayı arkası kuyruklu totodan alcamDDDDD sana ne alım la basos kaynanan olmadıgı zaman gelcem
koltukların resmını cekte atda bakak evıne gelmsı gıbı oluruzz
küçük odayamı taşındınız tv yi oraya kurdursaydınnnn
neyyyyy şaka gibi vallaaaaa
buu saattemi uyudu kızzzz
boşver canım huzurunu bozmaya değmez
valla hiçde zorlanmaz:18:
tam adamını bulmuşun
nazoo oturdun kaldın gitte yol kendiniiiiii
tarih içinde sağol
evet apla kucuk odaya tasındıkk kaynosların aldıgı koltujları eskıdıydıı ne kadr kalıtelıyseıyıce eskıdek barı dedım bıde sıcak oluyoo
tv 107 ekran buraya buyuk olur abla kuck tv var ona bakıyokk
hee cok dan uyudukarsıdma yatıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?