Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ewet canım 5 gün var ortalama
heç bir belirti yok tık yok
gögüslerimdede bişi yokkk
gayet rahatım stres felanda yok :101:
gecen ay daha çok belirti vardıı hayırlısıııı
gelırkende sut getır evde sut yok :101:

sendede hec sut yokkkk niye süt içmiyonkiiiii
günde bir bardak içsen eyiiiii
sademi içiyon kaaveyiii :120:

valla yaa kız doğdu doğacak daha bi ismi yok garibimin:)) haber veririm canım tabiki ne demekkkkk
nbrrrr
kız ne tembel çıktınız bir isim bulamadınızzzz beloş doğru diyor bu gidişlee kaynoşun ismine kalırsın haaaa
bu gıdısle oyle olacak sen dogumu yapacan uyanana kadar kaynanan kulagına soyleyecek kendı ısmını

bu arda hangı hastanede dogum yapcan cnm

ayyyyyyyyyyy bayılaaazaaaammmmmmm

bız sutu pudg de kullanırz bı de gevrek alırsakk ıcmem sevmıyomm

he bızd esut olmazz hatta babanem esım her hafta yolluyo ama kaynanam vermıyoo tee ramazanda vermsıtı oo gecen esımın yanında dıdım kıı sutt gelmıyomu hanı bızeeee sole baktı cvp vermedı

yağmurun anasıda okuyor geçmişi yazsana ne okuyon bu arada başak senin başka topiklerde doğum hikayeni paylaştığını söyledi
çok üzüldükkkk bize bari kopyala yapıştır yapaydın eyiydiii

bu gıdısle oyle olacak sen dogumu yapacan uyanana kadar kaynanan kulagına soyleyecek kendı ısmını

yok canım aylin zeynep veyahuutta zeynep defne olacak ismi, yüzüne bakınca hangisi daha çok yakışırsa onu koyucaz pespembe bişey çıkarsa defne olur, masum güler yüzlü olursa aylinli olur öyle dedik napalım karar veremeyince

armadanın yanında mesa hastanesi vardı suanda adı tobb oldu biliyomusun? oraya gidiyorum işte doğumda orda olacak...

yuhhhhhh versinler yoğurt yap bide için kızzz hergünnn sağlıklı annemmm

kaynosun bılıyomu hastaneye oda gelcekmııı defne guzel ısımmıs 2 ısımmı koycaksınızz

yuhhhhhh versinler yoğurt yap bide için kızzz hergünnn sağlıklı annemmm

yaa yuhh kı ne yuhh bıde mıllete gosterıs yapıyo sunu koyum bunu koyum dıye buna sınrı oluyorum aslı yok aslındaaaa taze yogurtu cok sevıyoruz olmayınca nerden bulayımm

yarın hatrın ıcın alayımda ıceyımm

haksızmıyım ablaa ısmı guzelmı barı duman kaynosunun
çok haklısın canımmmmm

aaa kız isimler güzel ama hiç biri yanyana uyumlu değil bence sadece defne koysana tek koy nolacakkiii
yakışmamış isimler birbirine söylerken garip geldiii sadece zeynep te koyabilirsin

gel tatlım hepımızz aynı sehırde otursaydık keske
Ahhh keskem ah keskemmm:))

Gerci bu is belirtiye bakmiyoo
Ama insallah hamissindir hayirlisiyla

Oyle gozukuyor :))
Benim sevdigim isimler kizlarda
Derin
Deniz
Nazli
Naz
Helin
Duru
Kizim olursa gonlum Daha cok nazli dan yana cok nazlandi yaaa :)))

kaynosun bılıyomu hastaneye oda gelcekmııı defne guzel ısımmıs 2 ısımmı koycaksınızz

kaynoşla aynı iehirde diiliz ama doğum zamanı bi aksilik olmazsa gelecekler... 2 isim koyucaz gibi canım... defne kulağa hoş geliyo dimi? ama aylinde güzel yaaa

deşifre etmeyim şimdi,ama bebeğe gidecek bi isim dil o kadar söyleyim
kızz karadenizli değilmi bunlar kesin fadimedür daaaa

benimkide bayılır gösterişe amaaa altı astarı yokkkk
buraya geldilermi daha benden alır giderr

sevınc gel datlı yıyekk sende sevıyomm

ben bıra zonce yarım kıloya yakın devırdım:125::125::125::125::125:

hayırlısı canım evet belirtiye inanmıyom bennn
inşallah sende hamişsindir bellimi olurrr
çalışmayada bakmıyor vallaaaa
evet amma nazlandı eyi bulmuşsun
ben begüm koymak istiyom kızım olursa

kaynoşla aynı iehirde diiliz ama doğum zamanı bi aksilik olmazsa gelecekler... 2 isim koyucaz gibi canım... defne kulağa hoş geliyo dimi? ama aylinde güzel yaaa

defne guzelmıs canım bencee

pekı zeynep neden bı anlamı varmı:44::44:

kızz karadenizli değilmi bunlar kesin fadimedür daaaa

benimkide bayılır gösterişe amaaa altı astarı yokkkk
buraya geldilermi daha benden alır giderr

bısı dıyımmı neyse yazdııgmı sıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…