• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hepsi çok güzeller canım sağlıkla eskitt..sende güzelsin kız kedicikkk:38:
SAol cnım Hıhıhıhııh ive t güzelimdi :9:
sadece beydağlı ve sevince özel koymuşun ama bende baktım güle güle kulllan güzelmiş:110:
Olurmuuuuuuu sultanııııııımmmmmmmmm sana zaten herşey bedeva :27:

Sen sultansın söylemimize gerek varmı :12::54:

hamileyken saçımı kestirisem bebğin ömrü kısalırmış tööbe estağfirullah:ssz::ssz::ssz::ssz:

varmı bööle bişi yaa Allah ona bi ömür biçmiş benmi değiştirecem

kış günü bu uzun saçla çok hasta olurum ben

beydağlı hayatım avatarında hayırlı olsun alışmştık beren e ama buda yakştı sana:12:

sağol canım ne bileyim değişiklik olsun dedim ama öteki dahamı eyiydi..şöyle renkli gözlü bir erkek çicuğu aradım ama bulamadım,nedense olişlere daha bir eğilimliyim..acaba benim çicukum olsa bana benzermiydi yoksa babası gibi kara kaş kara gözmü olurdu bilmiyorum,kiminin çicuğu tıpatıp babaya benziyor sen 9 ay taşı besle büyüt karnında herşeyiyle babaya benzesin,acık sinirleniyom ben bu duruma:51:

sağol canım ne bileyim değişiklik olsun dedim ama öteki dahamı eyiydi..şöyle renkli gözlü bir erkek çicuğu aradım ama bulamadım,nedense olişlere daha bir eğilimliyim..acaba benim çicukum olsa bana benzermiydi yoksa babası gibi kara kaş kara gözmü olurdu bilmiyorum,kiminin çicuğu tıpatıp babaya benziyor sen 9 ay taşı besle büyüt karnında herşeyiyle babaya benzesin,acık sinirleniyom ben bu duruma:51:
Bede sabah senı aradım resimlere bakıyorum ya enee dedim değişmiş beydaglı garipsedim :24:

SAol cnım Hıhıhıhııh ive t güzelimdi :9:

Olurmuuuuuuu sultanııııııımmmmmmmmm sana zaten herşey bedeva :27:

Sen sultansın söylemimize gerek varmı :12::54:
yağcılarda inecek vaarrrr:9:....iwettt güzelsin:21:
hamileyken saçımı kestirisem bebğin ömrü kısalırmış tööbe estağfirullah:ssz::ssz::ssz::ssz:

varmı bööle bişi yaa Allah ona bi ömür biçmiş benmi değiştirecem

kış günü bu uzun saçla çok hasta olurum ben

ewet bizim burdada öyle söylerler,ama ben inanmıyorum,hurafe..dediğin gibi söylüyorum bende hep tövbe tövbe RABBİM ömrünü benim saçımı kestirmeme görmi ayarlayacak...

ama büyüklerin çok kızıyosa sende doğumdan hemen sonra kestir...

yağcılarda inecek vaarrrr:9:....iwettt güzelsin:21:

ewet bizim burdada öyle söylerler,ama ben inanmıyorum,hurafe..dediğin gibi söylüyorum bende hep tövbe tövbe RABBİM ömrünü benim saçımı kestirmeme görmi ayarlayacak...

ama büyüklerin çok kızıyosa sende doğumdan hemen sonra kestir...
:1::1::1::1::1::1:

başakkk birde ne diyolar biliyomusun eğer yüzünde hamilelik lekesi varsa normal doğum yaparken o terli halinle yüzünü saçınla silersen lekeler gidermiş:53:kadının işi yok o acıda aklına o mu gelecek dicem ama benim tanıdığım biri yapmış walla:9:

slm kızlar :3::3::3::3:

ben annecıgıme gıdıyorumm:21::21::21::21::21::21::21::21::21:

kedıcık gule gule kullan :12::12::12::12::12:

benım hala kırmızlarım gelmedı :19::19::19::27::26:

iyi haftasonları kızlar,mutlu günler herkesee:16::16:
:21::21::21::21:
kızlar gelldm doktordan suan ıptal soz konusu degıl dedı bakalmı nolcak..
:57: boşa psikopata bağladın desene:21::21:
nerdesiniz yaaa yağmırdan uyanamadınızmı kalkın hadiiiii öğlen olduuuuu:8::8:

ne güzel yağıyor yağmur ve benim hiç bişey yapasım gelmiyorr:31::31:
:27: bende 9 da zor kalktımmmmm
:21::21:kaşlarımı,biyiklarimi aldım geri geldim:21::21::12::12:
ohhhh misssssssssss:12::12::12:
:3::3::3::3::3::3::3::3::3:
:119::119::119:
Hoşgeldinnnnnnnnnnn
:110: saol resim koydunmuuu ben sütlaçımı kendim yapıyom kadayıf al bidahakine :110:
selam canım hoşgeldin..selm söyle bizden o zamn,sen hala kadın doğumcuya gitmicenmi:31:

:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:
:38::38::38:

Back
X