• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız o ne anlarrrrr :9::9::9:

aylardır yapıklı saçlarını kestir dedimmm bide maşa alacakmış pasaklıııı :110:

kız o değildeee doğumdan sonra lohusayken bol bol ter atıyorsun yüzünü eyice havluyla silince bir parlıyorkiiiiiii:12:

pasaklıs ensin:53::53::53:

eğer bunu uzmanlar keşfetse o teri saklar cilt bakımında kullanırlar:kkk::kkk::kkk::kkk:

:1::1::1:canım tavuk gögsü tatlsı yapıcektim vazgeçtim tatlı kriizimde tuttu ne yapsam acaba ya canım çok fena tatlı çekiyor :18::18::18:gidicek bizim diyet :18::18:

meyva ye sende hemencecik,krizin geçer,niye krize girdin kız adet dönemindemisin yoksa:18:

:1::1::1:canım tavuk gögsü tatlsı yapıcektim vazgeçtim tatlı kriizimde tuttu ne yapsam acaba ya canım çok fena tatlı çekiyor :18::18::18:gidicek bizim diyet :18::18:

kadın ben irmik helvası yapacam
ama bak bir elmayı rendele
üstüne azıcık tarçın dök vee yee
tatlı aklına bile gelmezzz:39::39:

evet gitti bir ara bende çkmış oldum aniden 5 dakika araylada kıcam geldi bir daha giremedim..bencede en iyisi kuaför utanmazsak tabiii..

kız nasıl zevk almazsın harika bir komedi dizisi,hemide zekice espriler aslında sende o potansiyeldesin şaşırdım zevk almamana:53:

haklısın hayatım ve bnm sadece kaliteli espirilere güldüğümü anladığına sevindm:29:
aslında gülse birselin dizisi öyle basit komedi olmaz biliyorum ama eşref saatime mi denk gelmedi acaba :53:

paşa karısı hoşgeldin :110:
eyi gelebildin :110:
canım anca işlerim bitti bol kıvırcık turp rendeledim az tuz sirke zeytin yagı 4 tavuk köftesi bir kase yogurt :14::14:tatlıda çekiyor canım dedigini yapam bari iyi gelir :10::10::10:
meyva ye sende hemencecik,krizin geçer,niye krize girdin kız adet dönemindemisin yoksa:18:
:18::18:malesef regliyim bebem ya:5::5:
kadın ben irmik helvası yapacam
ama bak bir elmayı rendele
üstüne azıcık tarçın dök vee yee
tatlı aklına bile gelmezzz:39::39:

:27::27::27::27:ben gidiyimde yapayımda yiyeyim bakalım neler olucek :9::9::9:

tabiki benzemesinde sorun yok ama,anada o kadar taşıyo oda gururlansın ecuk banada benzemiş deyi...hem ben kıcamdan güzelim:21::21:öyle diyorlar yanii:17:

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

:9::9::9::9::9::9::9:
ben kıcamı daha çok beğeniyom burnu kulakı benden daha yağuşuklu sankim :17:

paşamcım resmlerini gördüm kızz maaşallah zayıflamşım çok tatlı olmşunnnnnnnn:16::16::16::16:

kızlar kıcam işe gitcek ben yimek veriyim de geliyim:10:

Back
X