Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

allah bebişini hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin inşallah canım benim ewet sen artık bir kadınsın sende bizden oldun sadece kadınlara diyom haaaa kızalar üstünüze alınmayın sadece karular

allahım ne kadar güzel sela okunuyo, ya rabbim bu güzel kelamların hatrına mubarek cuma günü hürmetini kucaklarımızı baş bırakma...aminnn
amin amin aminn
oooh hadi bakalım ne güzel bana hergün tatil
ohhh süper yaa banada olucak yakında insallah

mutlu olduysan ne mutlu bize canımm olur böyle seyler hamilelikte ama esinin gönlünü alıyosun ya üzülme bu kadar zamanla rayına oturu insallah canımm

allah bebişini hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin inşallah canım benim ewet sen artık bir kadınsın sende bizden oldun sadece kadınlara diyom haaaa kızalar üstünüze alınmayın sadece karular

amin inş bi aksilik olmaz daha 1 aylık halayım onuda çok seviyorum hepsi bi melek sonuçta.

hoşgeldin canım, hamileliğinde hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

kızlar elinize bir şans verilseydi ne yapardınız ben ne yapardım biliyomusunuz CANIM BABAMI bir daha dünyaya getirmek isterdim BABACIM BENİM herşeyimdi dert ortağımdı aşkımdı arkadaşımdı sevgilimdi ya ne bilieyim işte tek kelimeyle o benim BABAMDI varmı başka ötesi ben onu çooooooooooooooooooook özledim hayat arkadaşım gitti yaaaaaaaa hala inanamıyoru sanki bir gün gelecekmiş gibi ama kendimi kandırıyorum biliyorum napayım

ahhh ahhh sabah geldimmm geri kapattım feri açtım gidim dedim kapatmayı unutmuşum şimdi gördüm yazdıklarınızı...beni bu iş öldürecek...

sıkıldıım kızlar hadi toplaşın bana gelin size kısır da yaparım bakkk

babası olanların allah babalarına sağlıklı uzun uzun ömür versin inşallah hayattayken kıymetini bilmek lazım sonrası boş

babası olanların allah babalarına sağlıklı uzun uzun ömür versin inşallah hayattayken kıymetini bilmek lazım sonrası boş

babam hayatta beni ağattın zaten bu aralar herşeye ağlıyorum allah rahmet eylesin.inş seni duyuyodur bol bol dua et.

evet canım çokk haklısın.
ama insanoğlu elindekinin değerini kaybetikten sonra anlıyor.
keşke şunu yapmasaydım, keşke şunu söylemeseydim keşke keşke keşkee
bir sürü keşkelere boğuluyor insan
ama sanırım düzen böyle.
hayat böyle gelmiş gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…