iyi ettin kendini tanıttın tatlım
hamişliğin hayırlı olsun allah kucağına aldırsın inşallahhhh
inşallah sorunsuz bi hamilelik olur tatlımm,aynen daha çok erkenn bebekin görünmesi için
hayırlısı olsun allah sağlıklı doğumlar nasip etsin
ev hatunumusun sen??
niye tuhaf hissediyon kıs bende sana küsemem annem hiç kimseyede küsemem küslük nedirki yaaaaaaaa doğru sölüon canım şu 3 günlük dünyada kalp kırmaya değermi hiç değmez hep güleriz inşaalah allah ağlatmasın aşkııııııııım
hmm anladığınıza sevindimm bu avatarın anlamıda buyduu
yoo akşam hep burdaydım ben bişi yoktuuuu
niye kızayım yawrum benden çok küçüksün böyle şeyler hiç takılmam yaş konusuna ama sen HÜRREM SULTANIM de banaşaka şaka canım istediğini söle içinden nasıl gelirse
hmm çalışkanlardansın sendeeyok kooperatifte muhasebe tutuyorum 8 yıl gata da çalıştım askeriyede bi astsubay yüzünden 8 kişi işinden oldu şimdiki işim rahat bakalım.
amiiiiiiiiiiiiiiin inşallah garibim işte bu gün dokunsalar ağlıycak gibi hissediyorum göğüslerim ağrıyo canım da acıyo bi yandan
yatsam yatsam hiç kalkmasam allahın gücüne gitmesin hava da kapalı bende kapalıyım
anlaşılmaz mı kuzum aşk aşk aşk
canım ben 8,30-9,0 gibi geldim baktım hürrem burda tam ona cevap yazıcaktım gitti bakım sebebi ile uzun süre açılmadı bende site zaten bu aralar çok yavaş sürekli donuyo bizim muhabbete dayanamıyo napsın
ce- benim adımın kısaltılmışı vo- eşimin adının kısaltılmışı. hep bu nicki kullanırım ben yaniii onlar bizden çaldıgünaydı cewooo
(sana böle diyince kendimi ulvi gibi hissettim)
ce- benim adımın kısaltılmışı vo- eşimin adının kısaltılmışı. hep bu nicki kullanırım ben yaniii onlar bizden çaldı
günaydınnn kuzummm iyi diyelim iyi olalımm bugun haftanın sonu ya ondan ben iyiyim vallaa ohhh iki gün tatilgünaydın kızlaaarrrnasılsınız bugün??????????
moraller gayet iyi hersey cok güzel dün banyo dolabım geldi kuzumm cok güzel oldu banyomm cıkasım gelmiyo icindenbende dün yoktum bizsiz napmışlar diyekim pınarım nasılsın annem
moraller nasıll
yok kuzum bizde ne kadarlık evli olduğun,sorununun ne olduğu,kaç çocuğun olduğu hiç sorun değil
bizde amaç önemli herkes bebek istiyo burda
gerisi boşş
bak başak gelsin seni istersen listeyede alır,kurallarıda bildiriirr...
allah analı bablı büyütsün kuzum cok sevindim adına allah saglıklı sekilde elinede almyı nasp etsinnben kendimi yazayım ayrıntılı bi şekilde ben 85 ankara doğumluyum temmuzda evlendim. çok beby istiyodum o yüzden hiç korunmadık.
bide bende kist var o yüzden korunmak istemedim. şimdi 6+3 günlük hamileyim ama 5+3 günlükken gittim kese var beby yok dedi dr 10 gün sonra gel dedi. bende korkuyorum bişi olacak diye ama daha erken diyorum gözükmemesi normal. çok espirili sevecen ve neşeli bir kızım yada artık kadınım:)
he he teşekkürlerrr sizleri sevdimmm.
cewo naber kıs kanka sanada günaydın nerdesin sen yawwwwwwwwwiyiyiz sen nassın tatlım
galiba hep çalıştım bu yaşıma kadar.çalışmak iyi amahmm çalışkanlardansın sendee
bizim muhabbete dayanacak altyapı yapsınlar o zaman
bende 22 den sonra hep burdaydım gamzeyle lafladık azcıkk
günaydınnn kuzummm iyi diyelim iyi olalımm bugun haftanın sonu ya ondan ben iyiyim vallaa ohhh iki gün tatil
bak başak gelsin seni istersen listeyede alır,kurallarıda bildiriirr...
seviyosan sorun yok tatlımmm senin tercihingaliba hep çalıştım bu yaşıma kadar.çalışmak iyi ama
bende iyiyim canım. perşembe sabah ablama gittim dün gece geldim canım. 3.5 aylık bir prensesimiz var ondan ayrı kalamıyorum. hiç eve dönesim gelmedi.
günaydınnn kuzummm iyi diyelim iyi olalımm bugun haftanın sonu ya ondan ben iyiyim vallaa ohhh iki gün tatil
moraller gayet iyi hersey cok güzel dün banyo dolabım geldi kuzumm cok güzel oldu banyomm cıkasım gelmiyo icinden
allah analı bablı büyütsün kuzum cok sevindim adına allah saglıklı sekilde elinede almyı nasp etsinn
bizde böyle neseli sevecen insanları seviyoruzzz her problemini söyleye bilirsin elimizden geldigince yardım etmeye calısırızz canımmm
pelin hacer nassınız kızlarr??
hadi kolay gelsin sanaaaaaa yine gellben işe dönüyorum kızlar...size iyi sohbetler...öpüldünüz...
kız sen t.k.b yardımcısı değilmisin anlatsana kuralları vekaletin var annem
kız sen t.k.b yardımcısı değilmisin anlatsana kuralları vekaletin var annem
bizim muhabbete dayanacak altyapı yapsınlar o zaman
bende 22 den sonra hep burdaydım gamzeyle lafladık azcıkk
allahım ne kadar güzel sela okunuyo, ya rabbim bu güzel kelamların hatrına mubarek cuma günü hürmetini kucaklarımızı baş bırakma...aminnn
ben işe dönüyorum kızlar...size iyi sohbetler...öpüldünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?