Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok kooperatifte muhasebe tutuyorum 8 yıl gata da çalıştım askeriyede bi astsubay yüzünden 8 kişi işinden oldu şimdiki işim rahat bakalım.

amiiiiiiiiiiiiiiin inşallah garibim işte bu gün dokunsalar ağlıycak gibi hissediyorum göğüslerim ağrıyo canım da acıyo bi yandan

yatsam yatsam hiç kalkmasam allahın gücüne gitmesin hava da kapalı bende kapalıyım

hmm anladığınıza sevindimm bu avatarın anlamıda buyduu
yoo akşam hep burdaydım ben bişi yoktuuuu

anlaşılmaz mı kuzum aşk aşk aşk

canım ben 8,30-9,0 gibi geldim baktım hürrem burda tam ona cevap yazıcaktım gitti bakım sebebi ile uzun süre açılmadı bende site zaten bu aralar çok yavaş sürekli donuyo bizim muhabbete dayanamıyo napsın

yok kooperatifte muhasebe tutuyorum 8 yıl gata da çalıştım askeriyede bi astsubay yüzünden 8 kişi işinden oldu şimdiki işim rahat bakalım.
hmm çalışkanlardansın sendee

bizim muhabbete dayanacak altyapı yapsınlar o zaman
bende 22 den sonra hep burdaydım gamzeyle lafladık azcıkk

günaydın kızlaaarrr nasılsınız bugün??????????
günaydınnn kuzummm iyi diyelim iyi olalımm bugun haftanın sonu ya ondan ben iyiyim vallaa ohhh iki gün tatil
moraller gayet iyi hersey cok güzel dün banyo dolabım geldi kuzumm cok güzel oldu banyomm cıkasım gelmiyo icinden
allah analı bablı büyütsün kuzum cok sevindim adına allah saglıklı sekilde elinede almyı nasp etsinn
he he teşekkürlerrr sizleri sevdimmm.

bizde böyle neseli sevecen insanları seviyoruzzz her problemini söyleye bilirsin elimizden geldigince yardım etmeye calısırızz canımmm

cewo naber kıs kanka sanada günaydın nerdesin sen yawwwwwwwww iyiyiz sen nassın tatlım

bende iyiyim canım. perşembe sabah ablama gittim dün gece geldim canım. 3.5 aylık bir prensesimiz var ondan ayrı kalamıyorum. hiç eve dönesim gelmedi.

allahım ne kadar güzel sela okunuyo, ya rabbim bu güzel kelamların hatrına mubarek cuma günü hürmetini kucaklarımızı baş bırakma...aminnn

galiba hep çalıştım bu yaşıma kadar.çalışmak iyi ama
seviyosan sorun yok tatlımmm senin tercihin
bende iyiyim canım. perşembe sabah ablama gittim dün gece geldim canım. 3.5 aylık bir prensesimiz var ondan ayrı kalamıyorum. hiç eve dönesim gelmedi.

benim tosunlarımda bu gün gelcekk,bende sevcem kuzularımıı

çok teşekkürederim size beni mutlu ettiniz bu aralar tek sıkıntım oda hamilelikten dolayı sabahları kusuyorum ve akşam olunca çok halsizleşiyorum.eşim sarılıyo bırak diyorum oda üzülüyo sabah kalkıncada gönlünü alıyorum ama iyi diilim ne yapayım.

bizim muhabbete dayanacak altyapı yapsınlar o zaman
bende 22 den sonra hep burdaydım gamzeyle lafladık azcıkk

bizim çenemize yetişecek alt yapı icad adilmedi henüz

gördm geçmişe göz attım canım gamzişe moral vermişsin kırgındı birazscık iyi olmuş

allahım ne kadar güzel sela okunuyo, ya rabbim bu güzel kelamların hatrına mubarek cuma günü hürmetini kucaklarımızı baş bırakma...aminnn

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn

ben işe dönüyorum kızlar...size iyi sohbetler...öpüldünüz...

serayım seni görmedim ben bebişim yaa kız hangi ara geldin de gidiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…