sıkıldıım kızlar hadi toplaşın bana gelin size kısır da yaparım bakkk
babası olanların allah babalarına sağlıklı uzun uzun ömür versin inşallah hayattayken kıymetini bilmek lazım sonrası boş
hheeee şöyle bol nar ekşili bol yeşillikli
babası olanların allah babalarına sağlıklı uzun uzun ömür versin inşallah hayattayken kıymetini bilmek lazım sonrası boş
ok kanka nbr:107:
kızlar icimden geldi anket yapıyım dedim sizleri daha iyi tanımak icin bu kelimler izin icin neyi ifade ediyo FELSEFE: İNSAN: HAYAT: COCUKLUK: GÜNEŞ: GÖZLER: ERKEKLER: ASK: GÜZELLİK: DOST: PARA: ÖZGÜRLÜK: HAYALLER: SAVAŞ: AGLAMAK: SEVGİ: DİN: ANKETİ BEN YAPTIM HEPSİNİ BEN CEVAPLIYIM İLK ÖNCE
bende babama düşkünüm onu çok seviyorum babam gibi adamda yoktur dünyada,herkesin kendi babası ama seni anlıyabiliyorum onun ruhuna bol bol oku canım mutlu olur sabır versin sana
kızlar icimden geldi anket yapıyım dedim sizleri daha iyi tanımak icin bu kelimler izin icin neyi ifade ediyo felsefe: Insan: Hayat: Cocukluk: Güneş: Gözler: Erkekler: Ask: Güzellik: Dost: Para: özgürlük: Hayaller: Savaş: Aglamak: Sevgi: Din: Anketi ben yaptım hepsini ben cevaplıyım ilk önce [lıst=1]
[/lıst]
felsefe:her faniyi karsılıksız sevmek[lıst=1]
[/lıst]
insan:aradandan ötürü sevdiklerim[lıst=1]
[/lıst]
hayat:herseye ragmen yasamaya deger buldugum[lıst=1]
[/lıst]
cocukluk:keske hiç büyümeseydim[lıst=1]
[/lıst]
güneş:hayat enerjim[lıst=1]
[/lıst]
gözler:tek yalan söylemeyenler[lıst=1]
[/lıst]
erkekler:hiç bir zaman cözemediklerim[lıst=1]
[/lıst]
aşk:dolu dolu yasanması gereken[lıst=1]
[/lıst]
güzellik:asksız beş para etmez[lıst=1]
[/lıst]
dost:hayatımın bir parcası[lıst=1]
[/lıst]
para:zayıfların kıblesi[lıst=1]
[/lıst]
özgürlük:karekterim[lıst=1]
[/lıst]
hayaller:hiç bitmesin istediklerim[lıst=1]
[/lıst]
savaş:nefretim[lıst=1]
[/lıst]
aglamak:dugu selim[lıst=1]
[/lıst]
sevgiaylasılmalı[lıst=1]
[/lıst]
din:yasama biçimim[lıst=1]
[/lıst]
cewo kanka ne güzel dimi bize hergün tatil oh oh ohhhhhhhhhhhhh kıs bence ev hanımlığı hadamı zor ne
kızlar elinize bir şans verilseydi ne yapardınız ben ne yapardım biliyomusunuz CANIM BABAMI bir daha dünyaya getirmek isterdim BABACIM BENİM herşeyimdi dert ortağımdı aşkımdı arkadaşımdı sevgilimdi ya ne bilieyim işte tek kelimeyle o benim BABAMDI varmı başka ötesi ben onu çooooooooooooooooooook özledim hayat arkadaşım gitti yaaaaaaaa hala inanamıyoru sanki bir gün gelecekmiş gibi ama kendimi kandırıyorum biliyorum napayım
başakkkk yoksa beni unuttunmuhadi anlatt
az bekle kuzum yazıyodur oo
felsefe:bakış açısı---insan:yaşayan en akıllı varlık---hayat:nefes almak---çocukluk:masumiyet---güneş:eşim---gözler:anlam---erkekler:beni eşimden başkası ilgilendirmez----ask:eşim---güzellik:yavrumun yüzü---dost:kıyamadıklarım---para:harcamak lazım---özgürlük:nefes almak----hayaller:çocuklarım---savaş:bebek tedavim---ağlamak:çaresizlik---sevg:eşim---din:maneviyatım---
Merhaba kızlar...çalışmak güzelde..keşke bugün evimin kadını olsam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?