Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

babası olanların allah babalarına sağlıklı uzun uzun ömür versin inşallah hayattayken kıymetini bilmek lazım sonrası boş

evet tatlım çok haklısın gün geçtikçe daha kıymetli oluyo babacım benim
yüzüne bakmaya kıyamıyorum bigün kaybedeceğim düşüncesiylee
allahım yaşayan babalarımıza uzun ömür,yaşamayan babalarımıza da rahmet versin...

kızlar icimden geldi anket yapıyım dedim sizleri daha iyi tanımak icin bu kelimler izin icin neyi ifade ediyo FELSEFE: İNSAN: HAYAT: COCUKLUK: GÜNEŞ: GÖZLER: ERKEKLER: ASK: GÜZELLİK: DOST: PARA: ÖZGÜRLÜK: HAYALLER: SAVAŞ: AGLAMAK: SEVGİ: DİN: ANKETİ BEN YAPTIM HEPSİNİ BEN CEVAPLIYIM İLK ÖNCE
FELSEFE:HER FANİYİ KARSILIKSIZ SEVMEK
İNSAN:ARADANDAN ÖTÜRÜ SEVDİKLERİM
HAYAT:HERSEYE RAGMEN YASAMAYA DEGER BULDUGUM
COCUKLUK:KESKE HİÇ BÜYÜMESEYDİM
GÜNEŞ:HAYAT ENERJİM
GÖZLER:TEK YALAN SÖYLEMEYENLER
ERKEKLER:HİÇ BİR ZAMAN CÖZEMEDİKLERİM
AŞKOLU DOLU YASANMASI GEREKEN
GÜZELLİK:ASKSIZ BEŞ PARA ETMEZ
DOST:HAYATIMIN BİR PARCASI
PARA:ZAYIFLARIN KIBLESİ
ÖZGÜRLÜK:KAREKTERİM
HAYALLER:HİÇ BİTMESİN İSTEDİKLERİM
SAVAŞ:NEFRETİM
AGLAMAKUGU SELİM
SEVGİAYLASILMALI
DİN:YASAMA BİÇİMİM

Son düzenleme:
babası olanların allah babalarına sağlıklı uzun uzun ömür versin inşallah hayattayken kıymetini bilmek lazım sonrası boş

bende babama düşkünüm onu çok seviyorum babam gibi adamda yoktur dünyada,herkesin kendi babası ama seni anlıyabiliyorum onun ruhuna bol bol oku canım mutlu olur sabır versin sana

1. felsefe:bakış açısı---insan:yaşayan en akıllı varlık---hayat:nefes almak---çocukluk:masumiyet---güneş:eşim---gözler:anlam---erkekler:beni eşimden başkası ilgilendirmez----ask:eşim---güzellik:yavrumun yüzü---dost:kıyamadıklarım---para:harcamak lazım---özgürlük:nefes almak----hayaller:çocuklarım---savaş:bebek tedavim---ağlamak:çaresizlik---sevg:eşim---din:maneviyatım---

bende babama düşkünüm onu çok seviyorum babam gibi adamda yoktur dünyada,herkesin kendi babası ama seni anlıyabiliyorum onun ruhuna bol bol oku canım mutlu olur sabır versin sana

tşkkürler canım sağol okuyorum allah babacına uzun ömür versin

niye böyle karman corban oldu anketim yaa ne kadar ugrasmısstım ki oysa

Aynen canım benim. bende babamı isterdim. keşke öyle bir şansım olsaydı. çok özledim onu

erenayefe, _DoLuNaY, pinargrkn, nikolay, karacal, hurr+, cewo, MyHoS, hacer_31, basakss+
bak bak kimler varda yazmıyolarrrrr
dolunay yazsana annem
karacal sen neden yazmıyon
öbürleri yazıyo ama hakkını yemeyim

CANIM cevabın icin cok saoll tek ilgilenen sen oldun bebgim herseyde kocan bakıyorumda cok seviyon kocanı anladık kuzummm hep böyle kalın hic bitmesin sevginiz askınız insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…