Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ne bilimm kız hurrem hatun...okadar otomatikleştikki eşimle...valla sıkılıyorum bile..
çocuumm olsun yüzüne bakmıcam eşimin
bol bol dinlen dicem...bazen yorgunum ayakları yapıyoduda bana..baktı bizim sıpa gelmiyo ciddiyeti kavradı tabee:)

kıs ne diyon sen aynı yaştayız yaş 32 ama iş bitmedi şükürler olsun yawrum
ahhhhhhhhhhhh iştee herşey hazırr maaşallahh ne güzelll....
şahsen ben k.validemede k.babamada teslim ederken bebeğimi hep gözüm arkada kalır..

senin böyle şeyler hissetmeyecek olman büyük bir artı...inşallahhh gelll artıkkkk minik kuzuuuuuuuuuuu

herşey tamam sen eksiksinnnn....neee ne diyonn?haa tamam..bak annesi sana ne diyoo...

"ANNNNİİİİİ DOKTOYA GİTTE BENDE GELİYİMMM" HÖRKKKKK (geğiydimmm paydonn anniimmm )

işte bu duruma geldiğimden beri aklıma sen geliyon.
kocasına hayran kalanlara şaşırıyorm
ben mi sevmeyi bilmiyorm

çocuğum gel sen organik ol doğal ol ne yapıcan doktoru
gel annem ilaçlarla doldurma ananın vitamin depolarını kuzum sen gell annenin sıcacık sevgi dolu kollarınaaa

ne diyosun gerçektenmi tarkan ölmüş duymadım ayyyyyyyy çok üzülürüm inşallah doğru deildir yazık olur walla
yok facede gezen virüs programıymışş kanmayınnn araştırdım bennn
işte bu duruma geldiğimden beri aklıma sen geliyon.
kocasına hayran kalanlara şaşırıyorm
ben mi sevmeyi bilmiyorm
kız ben kıstas olarak alma sen ben sapıkım sananeee
ayrıca herkesin sevmesi belli etmesi başkadır sakın kendine başkalarını örnek alma başkalarının ilişkisini sözlerini eşinde arama çok mutsuz olursunn
belki zamana belki yalnız kalmaya ihtiyacınız var daha yolun başında sayılırsınız sizzz
üzülme kankam yaaa bak bende dün neler yaptım adacağızımaaa
bunların ki bbööle bi ilişki karacalım. normal değil bunlr

ewet bzibmkiiii bööle

ayrıca karacalım kazağımı işe götüremez kocacım onun cüzdanında benim saçım var oda özleyince onu kokluyomuşşşyaaaaa
benim kocama yüz değil neler veriyom sen bi bilsen....

konuş kıs erenayım onlar canımız dimi herşeyimizi veririz ama karşılıklı olaraktan yane ayyyyyyyy kocamı özledim akşam olsun çabuk böyle yapıcam

selamün aleyküm bacılarr..
üzülerek söylüyorumki bugün kırmızı kartı yidimm
ama yaa sabır diyrum hakkımda hayırlısı buymıuş..
kızlar bişi sorcam şimdi ben 2 gün önceden adet oldum ya bu demek oluyorki ben aslında 12.gün değilde 10.gün yumurtlamışım demi?
e ben ozaman ilişkiye girmedimki yumurtlamam geçmişş çoktan habarım yokmuşş..
nasıl olacak bu iş adetim hep düzenli olur aslında ama bu arlar 1 2 gün sapmalar oluyor maaleseff..
neyse genede üzülmüyorum rabbim cuma mübarek gün böyle uygun görmüş başım gözüm üstüne..
canımız sağolsun bi dahaki sefere çalışmalara tam gaz devammm....

konuş kıs erenayım onlar canımız dimi herşeyimizi veririz ama karşılıklı olaraktan yane ayyyyyyyy kocamı özledim akşam olsun çabuk böyle yapıcam
ewt allah allah adamlarla niye evlendik sevmek ve sevilmek içinn gerisi hikayeeeee.......

allah böyle hayırlı görmüş demekkiii nasip değilmiişşş
umutlar bi dahaki aya inşallahhhh

sonunda buraya da yağmur yağdıı
ben yağmuru çok severim kızlar
şimdi çıkıp yağmurdsa yürüyesim var ama burdada gidecek biyer yok
markete gitsem elim durmaz yine

heyooo heyooo heyyoooo ben geldimmm

pöfff sabahtan beriii yemek yapıyrm.

kuru fasulye yaptım yanına kuru patlıcan ve kuru biber dolmasııı şimdi ocakta pişiolar.bide pilav yaptımmı tamammmmm

kuru fasulye yaptım yanına kuru patlıcan ve kuru biber dolmasııı şimdi ocakta pişiolar.bide pilav yaptımmı tamammmmm

oh oh eline sağlık canım banada göndertsene kıs canımı çektirdin walla dolmayı çok severim hele bide kuru olunca ımmmmmmmmmmmm harika ağzımın suyu aktı walla

hayırlısı olsun tatlım üzülme
bende önceki ay 2 günönce oldum sonrada 1 gün geç şaşıyor bazen işte
yumurtlama zamanını kaçırmak istemiyosan şu ovulasyon testlerinde al
bitince adet çalışmalara devam edersiniz

ohh ellerine sağlıkkk bende yeek yapıyom imdikk
ama dolmanın yanına pilavvv....:44::44:

dimi tatlım yane sevmek ve sevilmek arkası çorap söküğü gibi geliyo zaten

aynen bak bu konuda sen beni anlıyon hürremm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…