ahhhhhhhhhhhh iştee herşey hazırr maaşallahh ne güzelll....kıs ne diyon sen aynı yaştayız yaş 32 ama iş bitmedi şükürler olsun yawrum
bencede aile olarak ta çok şanslı olacak o kadar çok kişi bekliyoki tosunumuu bana hiç bişe aldırmıcaklar,yaptırmıcaklar ama sevilmekten bana kalmıcak kuzum valla....
aama babası konusunda daha da şanslı(babamdan iyi olmasın) çok iyi eşim var yeğenlerine bile babalarıymış gibi davranır hatta onlarla gezmeye gidince bizim çocuğumuz sanarlar ....
duyarsa duysun hürrem sexymi ki yooooooo-
aboowwww hürrem duymasınn:18::18::18:
......................................
işte bu duruma geldiğimden beri aklıma sen geliyon.aynen canım maonya hariçç bi pişmanlığımız olmadı daha
olsun ha dolunay ha myhoş ha pınar onaylansın da kim olduğu önemli değill
ben bu konuda hepinize örneğim demekkiama kompleks yapmayın benim kocam gibi mükemmel olamaz hiçbir koca bak başak bu yüzden derdini yazamıyooo
benim kocamdan aşağı kalır kocası diyee
ama şakası bi yana benim mis kokulum varyaaa ah ah içerde yatıyo arada gidip kokluyom uyurken bile rahat yok adama bendenn
amin hepimiz beraber olalım inşallahh hep bööle dua ediyom ben
bunların ki bbööle bi ilişki karacalım. normal değil bunlrkız boşver adamlara bukadar önem vermicen bırak o senin kazağını koklasın...
ahhhhhhhhhhhh iştee herşey hazırr maaşallahh ne güzelll....
şahsen ben k.validemede k.babamada teslim ederken bebeğimi hep gözüm arkada kalır..
senin böyle şeyler hissetmeyecek olman büyük bir artı...inşallahhh gelll artıkkkk minik kuzuuuuuuuuuuu
herşey tamam sen eksiksinnnn....neee ne diyonn?haa tamam..bak annesi sana ne diyoo...
"ANNNNİİİİİ DOKTOYA GİTTE BENDE GELİYİMMM" HÖRKKKKK (geğiydimmm paydonn anniimmm )
duyarsa duysun hürrem sexymi ki yooooooo
yok facede gezen virüs programıymışş kanmayınnn araştırdım bennnne diyosun gerçektenmi tarkan ölmüş duymadım ayyyyyyyy çok üzülürüm inşallah doğru deildir yazık olur walla
kız ben kıstas olarak alma sen ben sapıkım sananeeeişte bu duruma geldiğimden beri aklıma sen geliyon.
kocasına hayran kalanlara şaşırıyorm
ben mi sevmeyi bilmiyorm
bunların ki bbööle bi ilişki karacalım. normal değil bunlr
cnm sen resmin orjinalini koy buraya ben onu hareketli olarak yapiyim.
ne bilimm kız hurrem hatun...okadar otomatikleştikki eşimle...valla sıkılıyorum bile..
çocuumm olsun yüzüne bakmıcam eşimin
bol bol dinlen dicem...bazen yorgunum ayakları yapıyoduda bana..baktı bizim sıpa gelmiyo ciddiyeti kavradı tabee:)
öyle deme kıs kocaya onlar bizim hayat arkadaşımız ne demek yüzüne bakmıcam sakın ha olurmu öyle hiç allah başımızdan eksik etmesin amin
yok facede gezen virüs programıymışş kanmayınnn araştırdım bennn
kız ben kıstas olarak alma sen ben sapıkım sananeee
ayrıca herkesin sevmesi belli etmesi başkadır sakın kendine başkalarını örnek alma başkalarının ilişkisini sözlerini eşinde arama çok mutsuz olursunn
belki zamana belki yalnız kalmaya ihtiyacınız var daha yolun başında sayılırsınız sizzz
üzülme kankam yaaa bak bende dün neler yaptım adacağızımaaa
ewet bzibmkiiii bööle
ayrıca karacalım kazağımı işe götüremez kocacım onun cüzdanında benim saçım var oda özleyince onu kokluyomuşşşyaaaaa
benim kocama yüz değil neler veriyom sen bi bilsen....
ewt allah allah adamlarla niye evlendik sevmek ve sevilmek içinn gerisi hikayeeeee.......konuş kıs erenayım onlar canımız dimi herşeyimizi veririz ama karşılıklı olaraktan yaneayyyyyyyy kocamı özledim akşam olsun çabuk böyle yapıcam
selamün aleyküm bacılarr..
üzülerek söylüyorumki bugün kırmızı kartı yidimm
ama yaa sabır diyrum hakkımda hayırlısı buymıuş..
kızlar bişi sorcam şimdi ben 2 gün önceden adet oldum ya bu demek oluyorki ben aslında 12.gün değilde 10.gün yumurtlamışım demi?
e ben ozaman ilişkiye girmedimki yumurtlamam geçmişş çoktan habarım yokmuşş..
nasıl olacak bu iş adetim hep düzenli olur aslında ama bu arlar 1 2 gün sapmalar oluyor maaleseff..
neyse genede üzülmüyorum rabbim cuma mübarek gün böyle uygun görmüş başım gözüm üstüne..
canımız sağolsun bi dahaki sefere çalışmalara tam gaz devammm....
ewt allah allah adamlarla niye evlendik sevmek ve sevilmek içinn gerisi hikayeeeee.......
dimi tatlım yane sevmek ve sevilmek arkası çorap söküğü gibi geliyo zaten
heyooo heyooo heyyoooo ben geldimmm
pöfff sabahtan beriii yemek yapıyrm.
kuru fasulye yaptım yanına kuru patlıcan ve kuru biber dolmasııı şimdi ocakta pişiolar.bide pilav yaptımmı tamammmmm
selamün aleyküm bacılarr..
üzülerek söylüyorumki bugün kırmızı kartı yidimm
ama yaa sabır diyrum hakkımda hayırlısı buymıuş..
kızlar bişi sorcam şimdi ben 2 gün önceden adet oldum ya bu demek oluyorki ben aslında 12.gün değilde 10.gün yumurtlamışım demi?
e ben ozaman ilişkiye girmedimki yumurtlamam geçmişş çoktan habarım yokmuşş..
nasıl olacak bu iş adetim hep düzenli olur aslında ama bu arlar 1 2 gün sapmalar oluyor maaleseff..
neyse genede üzülmüyorum rabbim cuma mübarek gün böyle uygun görmüş başım gözüm üstüne..
canımız sağolsun bi dahaki sefere çalışmalara tam gaz devammm....
ohh ellerine sağlıkkk bende yeek yapıyom imdikkheyooo heyooo heyyoooo ben geldimmm
pöfff sabahtan beriii yemek yapıyrm.
kuru fasulye yaptım yanına kuru patlıcan ve kuru biber dolmasııı şimdi ocakta pişiolar.bide pilav yaptımmı tamammmmm
dimi tatlım yane sevmek ve sevilmek arkası çorap söküğü gibi geliyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?