Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız o nası bi soru

46 yaşnda
evet istese hala üreyebilir.Allah'tan üremiyo
ürese bide napardım.

benimki 52 yaşında 10 sene oldu kadınlık hormonunu aldıralı ameliyat olmuştu ur vardı şimdi bişi olmaz ondan ne üremesi ama seninkini bilmem belki olabilir hıııı

geçen ay bende yaşadım bu belirtileri ama 1 gün gecikmeli geldi
aşermen falan vardı tatlımmm ?
dikkat et kendine mercimeğinee

teşekkürederm aynı hasta olacak gibi ağrım var şuan öbür hastalığım gelmesine 3 gün var normalde acaba ondanmı hamilelerde her ay biraz ağrı olurmuş.:18:

aman be yaaa ağız tadıyla şaka da olmuyo sanaaaaaa

benimki 52 yaşında 10 sene oldu kadınlık hormonunu aldıralı ameliyat olmuştu ur vardı şimdi bişi olmaz ondan ne üremesi ama seninkini bilmem belki olabilir hıııı
yok anam ürer daha benmki.
korunmayı bıraksa anında ürer.

gerçi pek fasılları olmuyo kocasıyla

ama bi keresinde yakalamıştım

aayyy Allahtan benim kaynana menepozda....bide gıcıklığına doğursaydı varyaaa çok şanslıyımm

ya hep diyomm en iyi kaynana mort kaynanaa

fena değil cnm sadece kuran kursuna gitmek için evden çıkıyorum sonra bütün gün evdeyim sen neler yapıyosun
ayy bende çok gitmek istiyom ama kocişim göndermiyoooo
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kokusu geldi be mis mis bende akşama balık var bol salata çorbada var yeter
afiyet olsuunn

yok anam ürer daha benmki.
korunmayı bıraksa anında ürer.

gerçi pek fasılları olmuyo kocasıyla

ama bi keresinde yakalamıştım

aynı evde olunca oluyooo öle şeyler bi kere bende yakaladımmm ne kadar gülmüştükk sonrasında hala da anlatır anlatır güleriz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…