Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hayır yawrum geçmedi tehlikeli günlerim başlıyo 4-5 gün var annem anladınmı başlıcaz çalışmalara artık nolur bilmemsonunda hade ya nasip
sexy hatunlar öyle önemli gecelere tehlikeli zamanlar demez
demekki sen tehlike olarak görüyon.
en sexy hatun başak
bende seni seviyom annemm benimm canımsın üzülme olurmu bitanem hani senin bir lafın varya bende sana diyim kafana tokadan baska birsey takma bebegimm.16:
evet cnm haklısın kaliteli toka olcak ama öyle sıradan diil
nazrminde ne kullandığı ortay çıktı
amele demek istedin herhalde
erenay çaaaaakk :13:
ne alaka amele

akşama kına var,orda göbek atarken olurum kesin...

offf hiç gitmek istemiyorummm....zaten anne olamıyomm bide bunu kutlar gibi oyun oynıcamm...

at göbecikleri at at
kayalara kurban olduğum kınaya giderken uçlardaki ipleri takmayı unutma

rezil oldukk he işimiz markalara kaldıı inşallah allah 9 ay almayı kısmet etmezzzz
kızlar ben kahvemi icmeye gidiyorumm isteyen varsa yaparımm

ben ben ben ben

orkid iyi gelmiyor bana kotex hiç kullanmadım molpeddende memnunum

canımm inşallah ablanında meleği yakında gelir...doktora gidiyorlarmı peki canım?

öyle demek istemedim...hem amele hem delikanlı demek istedim

kızlar şaka yapıyomm haa alınan olursa valla alnını karışlarımm

başak misilleme var bu kızlar bize amele diyor

nasıl okunuyor bu yaaaa bi saattir okuyamadımm
saf kanka.
size gelen özel msj yazıyor.
onu tıkla.
msj yollayanın adı çıkar onu tıkla

canım anlatırmısın hamile oldugunu nasıl anladın bir belirti hissettinmi birde herhangi bir sorunun varmıydı?

canım bende yumurtalıklarımda kist var ama bayadır muayane olmuyorum. ama dr o etkilemez diyo ben hamie olduğumu taa 15 gün önceden anladım önce kasıklarım ağrıdı 2 gün sonra belim ağrıdı ama hiç geçmedi normalde hastalığıma yakın ağrırdı. ağzım kurudu 2 gün sonra geçti ve bur da bi kızdan duymuştum göbekte kahverengi çizgi gittim lavobaya baktım bende de var.bide regl günüme 1 gün kala 2 damla kahverengi leke geldi yerleşme kanıymış. sonra regl günüme 2 gün kala test yaptım çok silik çizgi çıktı ertesi günde kan verdim sonra hamile olduğumu ögrendim.

gittiler dr sorun yok dedi ve bir kerede aşılama oldu. ama regl olmuyo sorun bence o bidahada gitmedi dra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…