Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

alınsam ne olacak baksana alnımı karışlayacak oluyon :18:

zati orkid hışırtı yapıyo

evet hışır hışır ve çok nemleniyor yazın komşudan almıştım mecburiyetten düğüne gittim köye 3 gün kaldım orda nasıl rahatsız oldum birde üstüne mikrop kaptım iltihaplandım eve geldim sünnetli çocuklar gibi oturdum

pınarımmmm ayyy ben çok isterimmm tatlımmm..senide özledim ayrıcanaaa
kızlar ben kahvemi icmeye gidiyorumm isteyen varsa yaparımm
varyaa senle yola çıkılmaz haa..neyseee ben tek başımada yeeterim başak karısına
ben demedim başak beni katma bak ben ne yazdımmm

ohh dolunay sattım senii sen geçenki kavgada başakın yanındaydıınn

kız düğüne ben değil dolunay hanım gidecek... çatlak karuuuu

karacalll içim yanarkan atacam gübecikleri yaa işkenceye bakk çin işkencesi sankii

valla da billaha da bu dediklerin hepimizde her ay oluyor

gittiler dr sorun yok dedi ve bir kerede aşılama oldu. ama regl olmuyo sorun bence o bidahada gitmedi dra

regly neden olmuyo erken menopoza falanmı girdi öyle oluyomuş duymuştumda inşallah en kısa zaman da kalır canım üzüldüm gitsin ama dktra bırakmasın

benim kaynana ondan kullanıyo evin içinde hışır hışır geziy
:90::90::90:

Son düzenleme:
eferrin kız sevdim senii

regly neden olmuyo erken menopoza falanmı girdi öyle oluyomuş duymuştumda inşallah en kısa zaman da kalır canım üzüldüm gitsin ama dktra bırakmasın

bazen söktürücüiçiyo öyle oluyo dr olman lazım diyo ablam dahada çok delleniyo olmuyo işte

zaten regl belirtisi aynıymış hamilelikle ama benim belim hiç bu kadar ağrımazdı bazılarında gögüsleri agrrmış bende daha sonra oldu şu an mesala çaok acıyo

geçen ay bende yaşadım bu belirtileri ama 1 gün gecikmeli geldi
aşermen falan vardı tatlımmm ?
dikkat et kendine mercimeğinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…