canımm inşallah ablanında meleği yakında gelir...doktora gidiyorlarmı peki canım?
öyle demek istemedim...hem amele hem delikanlı demek istedim
kızlar şaka yapıyomm haa alınan olursa valla alnını karışlarımm
zati orkid hışırtı yapıyo
varyaa senle yola çıkılmaz haa..neyseee ben tek başımada yeeterim başak karısınakızlar ben kahvemi icmeye gidiyorumm isteyen varsa yaparımm
ben demedim başak beni katma bak ben ne yazdımmm
ohh dolunay sattım senii sen geçenki kavgada başakın yanındaydıınn
kız düğüne ben değil dolunay hanım gidecek... çatlak karuuuu
canım bende yumurtalıklarımda kist var ama bayadır muayane olmuyorum. ama dr o etkilemez diyo ben hamie olduğumu taa 15 gün önceden anladım önce kasıklarım ağrıdı 2 gün sonra belim ağrıdı ama hiç geçmedi normalde hastalığıma yakın ağrırdı. ağzım kurudu 2 gün sonra geçti ve bur da bi kızdan duymuştum göbekte kahverengi çizgi gittim lavobaya baktım bende de var.bide regl günüme 1 gün kala 2 damla kahverengi leke geldi yerleşme kanıymış. sonra regl günüme 2 gün kala test yaptım çok silik çizgi çıktı ertesi günde kan verdim sonra hamile olduğumu ögrendim.
gittiler dr sorun yok dedi ve bir kerede aşılama oldu. ama regl olmuyo sorun bence o bidahada gitmedi dra
evet hışır hışır ve çok nemleniyor yazın komşudan almıştım mecburiyetten düğüne gittim köye 3 gün kaldım orda nasıl rahatsız oldum birde üstüne mikrop kaptım iltihaplandım eve geldim sünnetli çocuklar gibi oturdum
alınsam ne olacak baksana alnımı karışlayacak oluyon :18:
evet hışır hışır ve çok nemleniyor yazın komşudan almıştım mecburiyetten düğüne gittim köye 3 gün kaldım orda nasıl rahatsız oldum birde üstüne mikrop kaptım iltihaplandım eve geldim sünnetli çocuklar gibi oturdum
noldu:111:başaaaak gardıımı aldım annemm gellll:)
seni bekliyoommmmm
benim kaynana ondan kullanıyo evin içinde hışır hışır geziyo
:90::90::90:
regly neden olmuyo erken menopoza falanmı girdi öyle oluyomuş duymuştumda inşallah en kısa zaman da kalır canım üzüldüm gitsin ama dktra bırakmasın
kız o nası bi sorukız senin kaynana hala üreme dönemindemii aaaaa genç galibaa
valla da billaha da bu dediklerin hepimizde her ay oluyor
noldu:111:
ben değil ben değil erenayla didşcen.
saçını o günkü modelden yapçak
kız o nası bi soru
46 yaşnda
evet istese hala üreyebilir.Allah'tan üremiyo
ürese bide napardım.
bazen söktürücüiçiyo öyle oluyo dr olman lazım diyo ablam dahada çok delleniyo olmuyo işte
zaten regl belirtisi aynıymış hamilelikle ama benim belim hiç bu kadar ağrımazdı bazılarında gögüsleri agrrmış bende daha sonra oldu şu an mesala çaok acıyo
eferrin kız sevdim senii
kız o nası bi soru
46 yaşnda
evet istese hala üreyebilir.Allah'tan üremiyo
ürese bide napardım.
ee tamam ben farklı bişimi ddim.hıı gençmişş, regl olmak demek hala üreyebilmek demek.... cahillllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?