Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ahh bıtanem benımmm allah razı olsun soylemen bıle yettı ıyıkı varsın bıtanemmmm
ne demek bebem her daim
kızıms en manyakmısın beablamla konuşyodm telde seni okyom bir yandan bir yandan ablama çene yetiştiriyom anaaaaaaaaaa diye bagırdım
ablam ne old paşa
ben ananannnnnn
paşa kime deyom
ben abla duman dogurmuş 4 kilonun üstünde
ablam dman kim
ben dman kız hani bizim topikten
ablam ben ne bilirim dumanı be
ben ay abla tüh
ablam ne old gene
ben şaka yapmış
ablam paşa 10 dakika var bırak su dmanı sonra okrsn
ben tamam abla ksura bakma nerde kalmıştık
ablam hadi kapatıyorm dakika bitti
ben
hay dedim senin yapıcagın şakaya
sonra ben aradım abla
ne var yeni görüşmedikmi
ben şey nasılsın konşamadık
ablam hadi iişim var paşa oglanı doyrcem sen şansını kaçırdın
ben 2 gündür konuşamadık zati
bende nasıl sevindim dogurdu diye birde diyorm aklımdan bu kızım şekerimi vardı okadar iri bebek haftasıda geçmedikiyüregimi agzıma getirdin nen
bgün kakadan kızlarla bulşucez bebem haberin varmı hilale gidiyos bebek görmeye ben derya esra 12 çıkıcem keşke yakın olsanızda hep beraber görüşsek
işlerimi halledeyim cicilerimi yiyiyim ver elini asya yakası hiç tek geçmedim asya yakasına hep eşim vardı işşallah becerebilirm ya artık şöföre sorar drrm kızlar geldikmi diye minik neneler gibioglm kcagıma alıp öpüyüm koklym azda olsa annelik özlemim gider
Kuzum ben yanindaydim kalp krizi oldugunu anlamadikki siddetlu migde agrisiydi bilemedik kan tahlilinde cikti 0.20 olmasi gereken deger 670 di

Saol cnm aminn
canım rabbim kormş verilmiş sadakan varmış hayır işle bebem hiç yapamazsanda kapıya süt koy hayvanlara içsinler benimde eşimin kalbi agrıyınca bakıldı ona meyerse kalpla ilgili testmiş rabbim eşlerimize ömür versin dikkat et eşine yeişillik kırmızı et yedirme sakın kırmızı et kalbi çok yoryor haberin olsun :18::18::18:yaglı tatlı yedirme rabbim şifa versin
ahanda kafayı yemiş anne beni düşünemiyorm artık :18::18::18:bende rahmetli inek şaban gibi aglar durdm kesin bir yerinde birşey varmı barı :2::2:

hehe işe yaramış şakam desene elinde telde olduğundan iyi şaşırtmışım seni 15 inde gerçekten doğurdum diye yazarım inşallah
hilal e çok selam söyle canım bebişi bir kezde benim yerime öp, ne güzel görüşüyosunuz siz keşke yakın olsaydık, kıza da moral olur bunalmıştır evde tek başına...

Uyumusum yorgunluktan
ayağmda SAllıyrm onu su ada
ayy çok huysz bi bebk, ben oğlumun çok uysal bi bebek olacağonı düşünürdüm

telin ne markaysa

sevinç karısı nereyeKAÇTI
merakliiiii

oyyyy oyy oyyyy sevsinlerrr annecigiiiiii

Son düzenleme:
Offfff dun aksam ewe gececektik hazirdik zirt misafir geldi kalkamadikkk
Bugunde kocisi bekliyom yani aksama kadar dayanacak gucum kalmadi
Oglan azdikca azdii iyice simarttilar amcasida ewde oda cocugu sigdirmiyor
cildiracam az kaldi valla

begümcüm çokgeçmş olsn hayatım
rahatsz olduğunu biliyorum ama ne olduğunu henüz anlamadım geçmişe bakıyorum hemen
ege yi görmeye ne zaman geliyosn
grıp oldum kuzucum cok kotuyum kac kez acıllık oldum hıc boyle olmadım ben 3 4 gune atlatırdım atesım hla var nıye bole oldum anlamadm totomu toparlasam gelcem

yok canım benim sütüm doğumdan önce bile geliyordu doğum yaptım hemen emmeye başladı güney 1 ,5 ay sadece anne sütü aldı süt vardı halada var çok şükür ama doyurucu değilmiş
şimdi iyi alıyor kiloyu hem mama hem anne sütü buay 1200 kg almış boya gidiyor güney dr normalde ayda 2,5 cm uzar bebeler dedi güney 6 cm uzamış uzun boylu minyon yüzlü bi bebiş güney
yok canım süt olunca doyuyodur diye düşündük hep ama böle 1 saat emiyordu yavrum sürekli memedeydi gece hep memede aç kalmadı ama benide perişan etti ilk aylar tam sınırda aldı kiloyu biz biberon kurbanı olduk canım malesef ondan sonra zorlandı meme almakta ama yinede günde 3 kere emiyor sonrasınıda sağıp veriyorum öyle gidiyor bakalım
EGE nin kilosu nasıl gelişimi canım ?

ayyy başak aynısını ben yaşamıştım göğsümü çıkarırken elim bi çarptı ağzında emzik vardı emziğe çarptım nasıl ağladı korktu daha çok bende kaç gün üzerimden atamamıştım çok üzülmüştüm atlatırsın sende

ya sorma da et sen teldeydim tam idrak edemedim devamını okuyamadım ablama laf yetiştiircem diyebu arada çok gzüel bir gün geçirdim oglmu öptüm kokladım biraz güldük biraz agladık işte 7.30 eve geldim eşim 11 gelicekmiş gene yetim gibi kaldım
Offfff dun aksam ewe gececektik hazirdik zirt misafir geldi kalkamadikkk
Bugunde kocisi bekliyom yani aksama kadar dayanacak gucum kalmadi
Oglan azdikca azdii iyice simarttilar amcasida ewde oda cocugu sigdirmiyor
cildiracam az kaldi valla

canım başkasının evinde olmak zor allah yardımcın olsn bebem strese girme

Bugün doktor kontrolümüz vardı 28+5. teyiz oğluşum 1368 gr ve 35.21 cm olmuş doktor herşeyin gayet güzel dedi suyumda yeterliymiş maaşallah yavruma çok şükür yolundaymış herşey pazartesi seni renkli dooplere sokalım dedi daha önce ayrıntılımı falan olmuştum bi sorun yoktu sizce gerek varmı yoksa sırf para içinmi yapıyolar acaba bunu? :26: Oyüzden girsemmi kararsızım :26: 34.haftamda 15 şubata randevu aldım uçağa binmeden 1 gün önce tekrar gidicem kontrole raporumuda alırım hem Sizce nasıl oğluşumun boyu kilosu falan kızlar?Bu arada oğluşum baş aşağı dönmüştü sağda sırtı yukrda poposu soldada ayakları vardı zere sabah bayaa bi tekmiklediydi oğluşum soldan soldan babasını sınava yollayıp geri yatınca anne kalk acıktım diyemi tekmeldiyse artık yirim ben onun o minnak ayaklarınıııı yarın yada pazartesi döncez bakalım eve ozaman görüürüz kızlar hoşçakalıın

hadı gozun aydın cnm hersey yolunda masallah

Kimsecikler yokkkk
Kadin hani laptooptan girecektin
Uykum var yatcem ben yoruldum
Ewimin yolunu bir bulsam eyiydi

ohhh ne güzel bigün olmuş senin için... bol bol da bebiş sevmişsin pekde şirin giyinmiş yakım elbise gibi:) maşallah...

maşallah senin oğluşuna... ben o haftamı hatırlamıyorum ne kadardı diye,ama nette gebelik.org var orda hafta hafta kilo veriyo,oraya göre kıyaslıyodum ... sende öyle sitelere göre kıyaslayabilirsin...renkli dopler için ayrıca paramı alıyolar? makinaları varsa neden bakmıyolarki muayene için zaten para ödemiyomusun? bana her gittiğimde renkli gösterip resmini veriyo artı parada almıyolar ilginçmiş yaniuygulamaları... ama bebişinin yüzünü göreceksin çok güzel bi duygu o...bak artık tekmeleri güçlenmeye başlamış daha iyi hissedersin

Kimsecikler yokkkk
Kadin hani laptooptan girecektin
Uykum var yatcem ben yoruldum
Ewimin yolunu bir bulsam eyiydi

ben varım aslında ama çıkmam da gerekli, film izliyoruz sözde esneye esneye nete giriyorum bi yandan, 3 seçenek var,net-film- uyku vee ben uykuyu seçmeyi planlıyorum :) sen napıyosun?

ben varım aslında ama çıkmam da gerekli, film izliyoruz sözde esneye esneye nete giriyorum bi yandan, 3 seçenek var,net-film- uyku vee ben uykuyu seçmeyi planlıyorum :) sen napıyosun?

Valla bende uykuyu secip sizmisim coktaaaaannn
Gunaydin hayirli pazarlar

yavaş yavaş sindiriyorumdaha neler yaşıycaz evet
ahanda kafayı yemiş anne beni düşünemiyorm artık :18::18::18:bende rahmetli inek şaban gibi aglar durdm kesin bir yerinde birşey varmı barı :2::2:
yok annem yok biyerinde bişi çok şükür
sadece elin çarptı:18:
Uyumusum yorgunluktan

merakliiiii

oyyyy oyy oyyyy sevsinlerrr annecigiiiiii
beni seviyonnu sen
grıp oldum kuzucum cok kotuyum kac kez acıllık oldum hıc boyle olmadım ben 3 4 gune atlatırdım atesım hla var nıye bole oldum anlamadm totomu toparlasam gelcem
tekrar geçmş olsn Rabbm şifa versn hayatım
dikkat et kendine bebeğim,bazen böyle ağır geçiyor işte

anladm cnm demekki bazı annelerin sütleri çok olsada doyurucu olmuyor,
maaşalllah güneye nazar değmesin bayağı uzun olacak heralde
bizim Ege de ilk ay 1900gr almştı boyu da şu an 54 cm sanırım, gelişimi güzel çok şükür cnm
inşallah böyle devam eder bebeklerimiz
-----------
demek sende yaşadınbebeğim kadar benmde canım yandı yeşilcim, o gece uyku tutmadı EGE den özür dileyip durdum uyurken sevdim onu
ama şimdi çok şükür geçiyo yavaş yavaş
demekki her anne yaşıyor bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…