Heee elini isten cekersen tum yaz temizlesen bitmez kanepeleri bende yikiyom is akiyiiii
kola icmiyozz kahvaltilik aldik yogurt sut aldik aslinda hazir almiyom ama kac gundur yoktuk cocuk icin gereklu
Deterjan aldim abur cubur aldiksabit pazara gittik sebze meyve aldik oyle iste
Masrafli oluyor ama dogalgazdan cok odun komur paarasi veriyom usteluk sicak suyum yok
Tupede para veriyom tek odayi isitiyom
ay en sevdiğim iştir marketten alınanları dolaba yerleştirmekneler aldınız say abur cuburda varmı.ya kola çok özledm kola içmeyi, benm oğlan pırt pırt salıyo,gaz sorunumuz kalmıycak
ayy kışın iş yapmasıda işkence gibi, yaz gelsede doya doya iiş yapsak hemi
petekli evinde masrafı çok oluyobeeee
fuuu tüpede para veriyon dimi, sıcak su olmaması çok kötü,neyle çimiyonus?
bizim elektürüklü sofben var heryerde sıcak su akıyo ama gavur gibi fatura geliyo hey gidii
kola niye içmiyonus
kola içeyen bi toplum ipini çekmiş demektir
valllaha anam aklın varsa sobalı evde durun bırak petekii donarsınız , vallah su gibi yakıyor , doğalgaz kat kalarüferi
Annem ebn sana kola yollim bizde surekli , kutu zero olur
Vallaha dışarı çıkmakta temizlik yapmakta pok gibi hemen hemen yapcam diye sular ellerimi kurutuyor
EE neler yapıyorsunuzhafif hasta gibiyim değillim gibide
Dünde kavga ettik bizim öküzle defolup gidiyordum yalvardı öküz işte napcan konuşmuyorum şimdi gene kıyamadım biberpatlıcan dometes soslu kızartma yaptım birde sarımsaklı yoğurtlu pataes kızartması yaptım zıkkımlansın diye
canlarım nasılsınzzz
ohh allaha sukur ablacım ewıne döndün allah bı daha yasatmasın oyle gunler..Kuzuummm nasil oldunnnn ewime dondum sukur iyiyim:26:
allh korur inşallhaaaaaa yapamamis dimekki kuz dikkat edin zehirlenmeyin
Ewet cnm dr 1 ay rapor verdi ama ewde duramam dedi yarim gun gidiyor
Ne zaman gudiyon angaraya kocan birakacakmi
Kiz ege buyudu askere gidecek daha bakamiyonmu
ohh allaha sukur ablacım ewıne döndün allah bı daha yasatmasın oyle gunler..
benım bogazlarm hala agrıyo kontrle gttm bugun sıddetı bogaz enfeksıyonu dedı bı kutu daha antıbıyotuk verdı mıkrop kapmıs bogazların bıde dedı atesım allaha sukur dustu atesten agzım burnum yara doktuayy bı ıyıleseydım bugun erkan ewdeydı o bıseler hazrladı ama yarn yemek yapcamm bugun ıyıce dınlendım.. sende ewe geldın yoruldun okudum yaptıklarnı :)
yaza taşınacaksan sobalı ev güzel olur canımvalllaha anam aklın varsa sobalı evde durun bırak petekii donarsınız , vallah su gibi yakıyor , doğalgaz kat kalarüferi
Annem ebn sana kola yollim bizde surekli , kutu zero olur
Vallaha dışarı çıkmakta temizlik yapmakta pok gibi hemen hemen yapcam diye sular ellerimi kurutuyor
EE neler yapıyorsunuzhafif hasta gibiyim değillim gibide
Dünde kavga ettik bizim öküzle defolup gidiyordum yalvardı öküz işte napcan konuşmuyorum şimdi gene kıyamadım biberpatlıcan dometes soslu kızartma yaptım birde sarımsaklı yoğurtlu pataes kızartması yaptım zıkkımlansın diye
Basak kizavatarinda guzel cikmis
Karabocukle yakismissiniz
iyiyz kuzumm sen nalsn sen hangi ısınma yöntemini kullnıyosnnnncanlarım nasılsınzzz
evet abla o yuzden bı kutu daha verdı hapAminn Allah yasatmasin bir daha o gunleri dikkat et bogaz enfeksiyonu gecerken tekrar basliyioi
bende ıyı gıbıyım hatunum nolsunn...yaza taşınacaksan sobalı ev güzel olur canım
erkeklerin hepsi aynı kuzum zıkkım yisinler
he kızzz kara böcüküm ama beyzlıcak kız bu bebek sarılıktan karardı
elleri bembeyazzz
iyiyz kuzumm sen nalsn sen hangi ısınma yöntemini kullnıyosnnnn
yaza taşınacaksan sobalı ev güzel olur canım
elleri bembeyazzz
ohh çok şanslısın apartmanın güzelliğibende ıyı gıbıyım hatunum nolsunn...
bıızım soyle kzuucm merkezı sıstem bızde kombı yok apartmanın asagıda var peteklerımızde bı kol var 1 den 5 e kadar cevırıyosn kacta yakmak ıstersen yakıyosun bızım apartmanda 90 daıre var kım kacta yaktıysa o kadar oduyo :) yanı eskı merkezı sıstemler gıbı herkese aynı gelmıyo kım ne yakarsa.. bıde bızım dısardan mntlama var evın ıcı cook sıcak allaha sukur kurban oldugum kımseyı sogukta bırakmasın
Heeeee beyazlar bekleeeee ayni benim oglan kara bocukkk eline ne bakiyon
kadın egeye bakabiliyorum çok şükür ama evin işine yetişemiyorum hele sobayı hiç yakamam
ben herite bişi yapmıyo anca benden bekliyo buda büyük bi stres kaynağı oluyo bende
annem 10 güne kadar dönecek ben ne yapacam diye kara kara düşünüyordum
kocam istemeyerek gitmemize razı oldu biraz kalırız heralde
bide annem varken kaynanam fazla karışamıyor annem cevabını veriyor
annem giderse ben tek kalınca çok karışır çok akıl vermeye kalkar buda beni çileden çıkarır
o kadınla uğraşmak istemiyorum çok biliyomş gibi
doktor edalarıyla akıl veriyor
ya işte durum böyle
Saol ablammErkekler boyle arada okuzlukleri tutar
Gecmis olsun sende dikkat et canim
İyiyizz annem senn nasılsın nasıl hissediyosun kendini geçtimi hastalıgın :26:canlarım nasılsınzzz
Yaza taşıncaksan benmi ha nasıl taşınmayama anam ben versin öküz paralı gene 1 yıllık oturacak burda çıkmaycam bozamam düzenimiyaza taşınacaksan sobalı ev güzel olur canım
elleri bembeyazzz
ohh çok şanslısın apartmanın güzelliği
bunada şükür tabii ki,mseyi soğukta bırakasın dediğin givbi canım
kızz sevinç karısı bu ne güzel bi şey ya
dünyayı unutturuyor bu insana
uykularım herşeyim ona feda olsun öyle tatlıkiiii
artık gözleriyle takip edebiliyor bizi uzun uzun bakıyo bana gülümsüyo
hele bide sesli esnemesi var bağırarak, bayılıyorum
Rabbm isteyen herkese tattırsın bu güzelliği kızzz
Offfff offfffff yaz rahatlarsin egede buyur soba derdide olmazz
En zor donemlerdesin bugunlerde cevrendeki insanlardan destek almazsan
Zehir olur ama gececek bugunlerkriz gecirdiginle kalirsin
Annen dayanamadimi hani yaza kadar kaliyordu. Egeyi ona birakip
Calisiyordun naberdedigime geldinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?