ayy sakın yapma kuzum ya çarpışma işini sadece zevk için yapınya ben nasıl karıyım bu pko danmıdır nedır benım erkeklık hormonum cok calısıyo hıc yapmak ıstemıom ne bıcım karıyımadama gunah oda uzuluo sırf bebek ııcın yaptıgımı bılıyo ama artk bellı etmıyım barı ınan bnde takmıom kafaya egenın zamanı gelmıs kuzum bak yıkandıgın halde olmus allahın hıkkmetı
iftiraci koca memeli kari
Beydagliiii askim topraaaam hemsoooommmm
sen sarmamı yapıyodun yiwrum..geldim işte...
angaranın bağlarıdabüklüm büklüm yolları
yine zerhoş geziyonda galdıramıyon kollarıaynı değerde şarkı..
benmki o kadar batmıyoo odun ve talaş yakıyoruz biz.....
o ne demekki:26: iyi bişeymi demek istedin sen beydağlıya?? iyiyse benimkinide ofelesene
abowwwwwwwww çok sıcak oldu yandımm heee...salonumuz arabistan,diğer odalar rusya gibi
37+4 düm bugün :18:başak sen kaçında doğurmuştun???
sağol hayatım o senin datlılığınvalla normalde aniden gelmesi filan güzel,ama sezeryan da da herkesşimdiden planını yapıyo millet işten izin filan alacak toplaşıp gitcez hastaneye inş.... ben kuaförden çıkıp gidicem sabah,saçımı fönleticemm
:
bende kızım adına demiştim zatenben 37+4te doğurmştum canım:18::18::18:
hemen şımarma sana datlu demedim kızına dedim
kız benimde hayalimdi doğuma fönlü gitmek ama sancı ve ıkınma anında zaten papaza dönüyo insan
slm milet topiğe yeni katıldım ama uzun zamandır takip ediyorum hamile kalan ve doğumu yaklasan arkadaslar rabbim yar ve yardımcınız olsun
o ne demekki:26: iyi bişeymi demek istedin sen beydağlıya?? iyiyse benimkinide ofelesene
gunaydınn hayırlı haftalar olsun
dumanım evet hala hastayımm yapıstı pıslık hastalıkkkkkkk sen nasılsın az kaldı :)
basagım tamam sexy bı karı olcam :)
sevınccc ablam nasılsın bea :)
ben öfeleyim desem beğenmezsin
Kuzum iyiyim sukurr ewde olmaak gibisi yok
Heruflen 15 gun sonra carpisabildik sukur
Sen nasil oldun cnm
cnm bilmem ne kadar işe yarar sende bilmiyorum ama hastayken banyo yapmak çook iyi geliyo daha çabuk atıyosun, üşütmeden hergün ılık ılık duş almaya çalışsan:26:gunaydınn hayırlı haftalar olsun
dumanım evet hala hastayımm yapıstı pıslık hastalıkkkkkkk sen nasılsın az kaldı :)
basagım tamam sexy bı karı olcam :)
sevınccc ablam nasılsın bea :)
benim yanaklarımda tam mıncıklık zaten:)Cok guzel bise boyle avucunla suratini mincik mincik yoguruyon
Gel senide ofeliyim mandalinacim
Duman karisinin isiki yaniyor kendisi yokkk
Sisko mandalina agir vasita cikti 42 haftada dogurur zahir
Heee o bilmezz ama ben iyi bilirimsen nasıl öfelenceğini bilmezsin
şükür mü :) bıde ben desem şükür ben nıye sevmıyom ya tovbe
hala sesım cıkmıyoo salya sümük hastayım yapıstı bana valla
neyse 7 de kalktım evı supurdum yerlerı sıldım tavuklu bezelye yaptım patateslı havuclu o pısıyoo bıde mercımek haslanıo crba yapcam bıde pılav bnden bıse cıkmaz daha
hergun alıyorum canım valla hatta yenı yaptı kafamd havlu var sacımı kurutcam terlıyorm yıkanıyorm hatta dun 2 kez yıkandım ev sıcak nasıl olsa eysann nasılcnm bilmem ne kadar işe yarar sende bilmiyorum ama hastayken banyo yapmak çook iyi geliyo daha çabuk atıyosun, üşütmeden hergün ılık ılık duş almaya çalışsan:26:
2 tane arkadaşım doğuma gitti bugün bi heyecanlandım:18:
sen beni 36 da doğurtcan diye çok korkuyodum ama 38 oldum bile baaakkk
cnm bilmem ne kadar işe yarar sende bilmiyorum ama hastayken banyo yapmak çook iyi geliyo daha çabuk atıyosun, üşütmeden hergün ılık ılık duş almaya çalışsan:26:
benim yanaklarımda tam mıncıklık zaten:)
2 tane arkadaşım doğuma gitti bugün bi heyecanlandım:18:
sen beni 36 da doğurtcan diye çok korkuyodum ama 38 oldum bile baaakkk
sagol ablacım anam hastanede mı :) erkanda sıkıstıryo manyakmısın dıyo bende ıstemıyorum deyınce zoruna gıdıyo sanırım daha dıretmıyo ya napıyım kullandıgım ılaclarında yan etkısıyms cınsel ısteksızlık duzeltcm kndımı en yakn zamanda demın soganda ıctm bu son deneyısım adet olursam kendımden ıcerm hepHeee o bilmezz ama ben iyi bilirim
sukur tabe herif hastanede bile SIKISTIRDI beni delimi ne anasigildede istedi ama avucunu yaladi
Salonda yattik oglan yanimizda tovbe tovbee ewe geldik rahatladik
Menu guzel ellerine sagluk cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?