slm kızlar biz geldik ayy bu biz kelimesini kullanmak ne kadar güzelmişnasılsınız başak oğliş büyüdümü
dumancım seninde geri sayım başladı rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
çavdarlı ekmek üzerine nutella olurmu?
kızlar cuma günü doktora gidecem bebeğimi görüp kalp atışını duyabilirmiyim çok heyecanlı ve stresliyim:18::18::18:
kızlar cuma günü doktora gidecem bebeğimi görüp kalp atışını duyabilirmiyim çok heyecanlı ve stresliyim:18::18::18:
ohhh ne güzel cnm , evet olişim kocamna olduuuuuuu
sen anlat bakalım eşine güzel haBERİ NASIL VERDİN
ilgileniyomu seninle
ooooooooooooo 10 numaraaaaaaa
süt içiyonnuuu
sanırım duyarsın cnm ben 7. haftada duymştum
8. haftada kolları bacakalrını görmüştük
yalnız gidiceksin heralde
hoşgeldinizzz.... nasılsın cnm bebiş nasıl?? amin inş.sende yaşıcaksın bu geri sayımı
canım valla kocama değişik bir sürprizle sölemek istedim ama benim ilk hamileleiğim 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı karnımda gelişmemişti bundada kan tahlili yaptırmadan emin olamadım die direk söledim dükkandaydık idrar testim yanımdaydı zaten 3-4 gündğrde küstük sana bişe dicem dedim test yaptım pozitif çıktı dedim önce bir afalladı boş boş suratıma baktı ciddimisn dedi gösterdim testi o zaman gidip kan testi yaptıralım dedi gittik acile yaptırdık pozitif çıkınca bizimki uçtu sevinçten anında tüm sülaleye tlf açıldı hatta yolda arabadan bağırıyo baba oluyom lan dieesaolsun şimdide çok yardımcı oluyo balkon yıkıyo sofrayı hazırlamam kaldırmama yardım ediyo sobayı boşatıp yeniden hazırlıyo
inşallah canım ama ben daha şimdiden rüyamda doğurduğumu gördüm çok güzel bir oğlum olmuştu emziriyodum rüyada bile olsa çok güzeldi
heheeee çılgın baba... küsken yapılacak en güzel şey hamile kaldığını ispatlamak herhaldeeeebizde şiddetli bi kavganın ardından benim yaptığım testle öğrenmiştik öyle daha güzel oluyo insan unutuyo küslüğü kavgayı filan...
demek bi tek beni etkileyebiliyo bu karı
bana 38 dedi durdu , ben 40ı sayarken o karı 38i saydıdoğru da çıktı
hoş geldin cnmmmmmmm
epidural mi olcak yoksam kızzz, kamereyada çeksin bari
yada çekmesin nasıl olsa bize göstermezsingizli prenses
herif bi kendine gelseydi bu ne acele
çatla emiiii
topikimdeyim güncelleme yapıyomsevinç nerelerde geziyo
senin burda ne nutellası çok zararlı yemeeeee diye bağırman lazımdı
karnıbahar haşlıyorum,birazcık kızartıp üzerini yogurtluycam... çok pis kokuyooo ama tadı güzel oluyo...
:101:
çatla emiiii
topikimdeyim güncelleme yapıyom
haşlarken iki yemek kaşığı süt koy heç kokmaz
hımm birdaha yaparsam deneyim tadını değiştirmez dimi?
yok canım sadece kokusunu alıyor o kadarrrr
bende sütlü brokoli çorbası yaptım süper oldu valla
ohhh afiyet olsun..... ben şunlara bakayım yanmasınlar çok acıktımmmm
olmaaazzzzzzzzzzzzzz.....ben kendime yoğurtlu makarna yapıp yidim:125:çavdarlı ekmek üzerine nutella olurmu?
kıskançççç karıııayy sakın yapma kuzum ya çarpışma işini sadece zevk için yapın
bebek düşüncesiyle yapılınca özelliği ve güzeeliği gidiyor
erkekler hiiiç hoşlanmaz bundan
kendinide kocanıda üzme annem
kadın gibi kadın ol vahşiii ol cazibeli ol hadi bakalım göriyim seniiiii
herkes birden yok olmuştu benimde suratım ekşidibu ne şimdi suratı ekşi karı
iyi canım gavur .mı gibi yanmasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?