Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar cuma günü doktora gidecem bebeğimi görüp kalp atışını duyabilirmiyim çok heyecanlı ve stresliyim:18::18::18:

hoşgeldinizzz.... nasılsın cnm bebiş nasıl?? amin inş.sende yaşıcaksın bu geri sayımı

kızlar cuma günü doktora gidecem bebeğimi görüp kalp atışını duyabilirmiyim çok heyecanlı ve stresliyim:18::18::18:

sanırım duyarsın cnm ben 7. haftada duymştum
8. haftada kolları bacakalrını görmüştük

yalnız gidiceksin heralde

ohhh ne güzel cnm , evet olişim kocamna olduuuuuuu

sen anlat bakalım eşine güzel haBERİ NASIL VERDİN
ilgileniyomu seninle

canım valla kocama değişik bir sürprizle sölemek istedim ama benim ilk hamileleiğim 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı karnımda gelişmemişti bundada kan tahlili yaptırmadan emin olamadım die direk söledim dükkandaydık idrar testim yanımdaydı zaten 3-4 gündğrde küstük sana bişe dicem dedim test yaptım pozitif çıktı dedim önce bir afalladı boş boş suratıma baktı ciddimisn dedi gösterdim testi o zaman gidip kan testi yaptıralım dedi gittik acile yaptırdık pozitif çıkınca bizimki uçtu sevinçten anında tüm sülaleye tlf açıldı hatta yolda arabadan bağırıyo baba oluyom lan diee saolsun şimdide çok yardımcı oluyo balkon yıkıyo sofrayı hazırlamam kaldırmama yardım ediyo sobayı boşatıp yeniden hazırlıyo

hoşgeldinizzz.... nasılsın cnm bebiş nasıl?? amin inş.sende yaşıcaksın bu geri sayımı

inşallah canım ama ben daha şimdiden rüyamda doğurduğumu gördüm çok güzel bir oğlum olmuştu emziriyodum rüyada bile olsa çok güzeldi

heheeee çılgın baba... küsken yapılacak en güzel şey hamile kaldığını ispatlamak herhaldeeeebizde şiddetli bi kavganın ardından benim yaptığım testle öğrenmiştik öyle daha güzel oluyo insan unutuyo küslüğü kavgayı filan...

aynen canım hamile olduğumu öğendik hala diyoki sana kızgınlığım geçmedi ama neyse sonrada bir ilgi bir alaka görmen lazım

kızlar ikindi ezanı okundu dükkandayım eve gidip namazımı kılıp gelecem sonra grşrz

demek bi tek beni etkileyebiliyo bu karı
bana 38 dedi durdu , ben 40ı sayarken o karı 38i saydıdoğru da çıktı
:101:
hoş geldin cnmmmmmmm

epidural mi olcak yoksam kızzz, kamereyada çeksin bari
yada çekmesin nasıl olsa bize göstermezsin gizli prenses

herif bi kendine gelseydi bu ne acele

çatla emiiii
sevinç nerelerde geziyo
topikimdeyim güncelleme yapıyom
senin burda ne nutellası çok zararlı yemeeeee diye bağırman lazımdı

karnıbahar haşlıyorum,birazcık kızartıp üzerini yogurtluycam... çok pis kokuyooo ama tadı güzel oluyo...

haşlarken iki yemek kaşığı süt koy heç kokmaz

S.a Kızlar nasılsınız Duman ablaaa bende görmek istiyom bebişiii

Bizimkinin enn sevmediğim arkadaşı geldii Nezaman evin temizliğpinden 3-4 gün geçiyor ev pisleniyor ananm ozman adam geliyor yarabbim Bİde size birşey danışcam bizimki , şu aralar özellikle çok sinirleniyor herşeyee

Psklgamı gitsem diyor bende diyorumki , onun b,i bu salak arkadaşı avr bir kaç tane daha var ama onlar benden öncekiler ebnde istemiyor görüşmesini, dışarıda çıkmıyor 2 aydır felan , kiloda aldı , sürekli iş iş ... Bnce bundan beraber dışarda zmaan geçirelim , arkadaşınla git halı saha maçına felan açılırısn dedim kötü mü ettim:26:

çavdarlı ekmek üzerine nutella olurmu?
olmaaazzzzzzzzzzzzzz.....ben kendime yoğurtlu makarna yapıp yidim:125:
dumanımmm soonn 8 gün yiwrumm..tuğbayada çok sewindim...
kıskançççç karııı
bu ne şimdi suratı ekşi karı
herkes birden yok olmuştu benimde suratım ekşidi
iyi canım gavur .mı gibi yanmasında

yanıyor yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…