evet canm cok kurutuyo bıde cok yakıyoo ev sahıbıne soleyın kuzum en azından dogalgaz sobası kurdursun ya
benle belınaysu en kucuguyuz topıkın :)
topiğin çıtır çerezleri..ben siizn yaşınızdayken evli bile değildim siz bebek istiyonuz:26:benle belınaysu en kucuguyuz topıkın :)
desem sevince derdimböyle daha samimi oluyo ayol
kaç yaşnda evlendnki sentopiğin çıtır çerezleri..ben siizn yaşınızdayken evli bile değildim siz bebek istiyonuz:26:
bencede deme ben gencim daha abla diilimmm
kullanımında günde 1 kere silin yazıyomuş ama ben her emzirmeden önce suyla yıkama yaparım cnm içim rahat etmez...yok anam nerdeee çarpışma:18:
kesişme bile yok adam korkuyor oğlu çok kıymetlii
5 aydır 1 kere siftah yaptık sen düşün halimi sizde durumlar nasıl lohusalığı atlattın
hemen alıcam yarın bu krem silinmeyi gerektiriyomu canım bebek için soruyorum silmeden emzirilebilirmi:44:
yok anam nerdeee çarpışma:18:
kesişme bile yok adam korkuyor oğlu çok kıymetlii
5 aydır 1 kere siftah yaptık sen düşün halimi sizde durumlar nasıl lohusalığı atlattın
hemen alıcam yarın bu krem silinmeyi gerektiriyomu canım bebek için soruyorum silmeden emzirilebilirmi:44:
olur cnm önemli olan doyurucu olması, süt yapan şeyleri araştırır tüketirsin inşallah
ege sömürüyo valla, bide büyüdükçe memnin ucunu sündürmeyi öğrendi
bide doydktan sonra memeyle oynuyo yalıyo falan
ben sen kaynostan ayrılıp kıraya cıktın sanıomev sahibi biziz:18::18::18::18:
ocak sonuu 22 olcam tammevet en miniklermiz
topiğin çıtır çerezleri..ben siizn yaşınızdayken evli bile değildim siz bebek istiyonuz:26:
ben erken evlendm okulum bıtmeden nısanlandm bıttı evlendımm bebegımm olsun ıstemıom artık unuttum o mevzuyu
24 ümde evlendim cicim... yaa beyaz bende ırsi çıktı ara ara doğum yapim eve girmeden kuafröe gidicem....kaç yaşnda evlendnki sen
anne oluyosun artıkkkkk beyazlar çıktımı, genç çatlak manyak annneleriz bizzzzzz:124::124::124::124::124::124:
bende en kartınız
ben sen kaynostan ayrılıp kıraya cıktın sanıom
ocak sonuu 22 olcam tamm
topiğin çıtır çerezleri..ben siizn yaşınızdayken evli bile değildim siz bebek istiyonuz:26:
ben erken evlendm okulum bıtmeden nısanlandm bıttı evlendımm bebegımm olsun ıstemıom artık unuttum o mevzuyu
ama yinede siz korunmayın olurmu geleceği varsa gelsin bebiş
abovvvvvv seninki daha betermiş. ben yine zar zor ikna ediyordum 7. aya kadar.
ama bitti artık, 40ımızdan sonra 1 kere oldu yılbaşı gecesi
bi dahada ne çarpışma ne kesişme, geçti bizden
nazoooooooooooooooooooooooooooooooooogeçmşi bırak ege uyumşken soppet edekkk
napıyosnnnnnn dün yoktun
24 ümde evlendim cicim... yaa beyaz bende ırsi çıktı ara ara doğum yapim eve girmeden kuafröe gidicem....
gayette minyon ve genç gösteriyosun bi kereee
kullanımında günde 1 kere silin yazıyomuş ama ben her emzirmeden önce suyla yıkama yaparım cnm içim rahat etmez...
pamuğu ıslatıp silersin canım olmazsa o da olur...suyla temas ettirmek de kurumasına ve çatlağa sebep oluyomuş da ondan sordum canım artık idare edicez bi şekilde
dün eşim izinliydi birde kardeşimin evine çanak kurdurduk falan onlarla uğraştık
birde adam çatıdaydı çanağı kurarken deprem oldu eşimde inanmadı bana
benimde saçımda annemdeki kadar beyaz var, 2 aydır boyamadım 2 ay daha boyamasam ninelere dönecem
genç gösteriyorum ama yaşım genç değil 40 a merdiven dayadım
bende yeni öğrendim cnm bugün sipraiş verdim hazırlık olsun diye..birde bitkisel bi yöntem var dur anlatayım...
ayvanın cekırdeklerını cıkartacaksın. Sonra kucuk kahve fıncanının ıcıne koyacaksın. Ustunu cok hafıf kapatacak sekılde kaynamıs, sogumus su ıle doldurup bır gece bekleteceksın. O boyle sabah jole gıbı oluyor. Kılak temızleme cubuyla her emzırmeden sonra süreceksin. her emzırmeden once sılmelisin tabe. bu yumuşatıyomuş baya acı filan da kalmıyomuş....
pamuğu ıslatıp silersin canım olmazsa o da olur...
valla ırsi canım bende de çok beyaz var....
ben sen kaynostan ayrılıp kıraya cıktın sanıom
ocak sonuu 22 olcam tamm
ama yinede siz korunmayın olurmu geleceği varsa gelsin bebiş
gelmez benım gıbı ınatcı galıba gelmezse gelmesın napım tup yapmcam vucudum yara doktu hormondan:18:
bende en kartınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?