ne zaman gıdıon annen kalmıyomuydu kuzumm
ben daha ıylesmedm kuzum sıze bulasır hemde esım ızın vermez ıyılesmeden gıtme dıye se ne zzmn gıdıon
yenimi tanışıyoruz kız sen beni kaç yaşında biliyodun:26:85limisin yoksam küççükmüşün
ankaramda kar varmı
valla baloncuk filanmı bilmem resmen ittiriyor pıt pıt içerden , dönüyo içimde balık gibi hissediyorum
sırt üstü yatmamaya çalışıyorum gece farkedince de dönüyorum soluma
zor ama sola yatmak yahuu
egenin emmesi nasıl canım göğüslerin çatladımı benimkilerin ucu şimdiden açıldı sanki:18:
olur kuzum :) ne zamn gıdıon ankaraya nıye gıdıon kaynostanmı kacıonhaklısın cnm hem kış günü zor olur havalar güzelleşsin öyle gelirsin kocanla gel kızz eşlerimzde tanşsın
valla baloncuk filanmı bilmem resmen ittiriyor pıt pıt içerden , dönüyo içimde balık gibi hissediyorum
sırt üstü yatmamaya çalışıyorum gece farkedince de dönüyorum soluma
zor ama sola yatmak yahuu
egenin emmesi nasıl canım göğüslerin çatladımı benimkilerin ucu şimdiden açıldı sanki:18:
gögüs ucu için Garmastan diye bi krem önerebilirim... ben bugün sipariş verdim, mucize yaratıyomuş ocak anneleri arasında efsane olduşimdiden banyodan sonra sürmeye başlayabilirsin...
olur kuzum :) ne zamn gıdıon ankaraya nıye gıdıon kaynostanmı kacıon
dumancım saol önerin için hemen bi kenara yazayım da yarın eczaneden aldırayım kocama valla çiçek gibi açıldı uçlar şimdiden kullanayım
dumancım saol önerin için hemen bi kenara yazayım da yarın eczaneden aldırayım kocama valla çiçek gibi açıldı uçlar şimdiden kullanayım
yenimi tanışıyoruz kız sen beni kaç yaşında biliyodun:26:
.
anladım kuzum hemde stresten kurtulursun kaynanan amma stres yapıobem ev sobalı ya bide bacamz sorunlu çok tütüyor
gece çok tehlikeli, korkuyoruz
annem gidecek artık evine, bne çok zorlanırım tek başıma, o yüzden bizide götürmek istiyor
ama eşim gitmemizi istemiyor
bakalım nolcak tam belli değil ama hayırlısı
bize hiç söylemedinhadi bakalım umarım sende de işe yarar,memnun olmayan kimse duymadım..inş.bende yarasız beresiz atlatırım...başakk hala acıyosa sende aldır bak canım
85miiiiiiiabovv büyükmüşsün benden
vala benm kafa bimilyon içmiş gibiyim
ben 87liyimde, benden 2 yaş küçükmüşsün diye düşündüm
fuuuuuu daha şimdiden mi
ben doğm yapana kadar göğüslerimde bi belirti yoktu
ege emmeye başlayınca göğüslwri birden büyüdü.ama uçları çok acıyo başlarda. yeniden doğuruyo gibi bağırıyordum ağlıyodum.
egem emiyo çok şükür cnm inşallah en azn 1 sene emer:18:
anladım kuzum hemde stresten kurtulursun kaynanan amma stres yapıo
tehlıkelı tabı sende nısana kadar kalırsın kocan ızın verırse
hıhı bana abla demen gerek aslında da bakma işteee
bize hiç söylemedin
evet canm cok kurutuyo bıde cok yakıyoo ev sahıbıne soleyın kuzum en azından dogalgaz sobası kurdursun yaevet cnm kaynoştan uzak ohh iyi olacak
kocam o kadar izin vermez ama bakalım hiç bilmiyorum ne kadar kalıcam
olmazsa gelince ufo yakarım
ufoda çok kurutuyo insanın boğazını falan
evet canım şimdiden çünkü tek kilo alan yerim göğüslerim oldu 2 kilo aldım şimdiye kadar onlar da göğüslere gitti
80 di dolgusuz oldu 90 inşallah çok sütüm olur da yavruma yeterim
maşallah egeye de emsin valla sömürsün annesini
çarpışma varmı hayatım sizde:18:
hadi bakalım umarım sende de işe yarar,memnun olmayan kimse duymadım..inş.bende yarasız beresiz atlatırım...başakk hala acıyosa sende aldır bak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?