Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ne zaman gıdıon annen kalmıyomuydu kuzumm
ben daha ıylesmedm kuzum sıze bulasır hemde esım ızın vermez ıyılesmeden gıtme dıye se ne zzmn gıdıon

haklısın cnm hem kış günü zor olur havalar güzelleşsin öyle gelirsin kocanla gel kızz eşlerimzde tanşsın

85limisin yoksamküççükmüşün
ankaramda kar varmı
yenimi tanışıyoruz kız sen beni kaç yaşında biliyodun:26:

gögüs ucu için Garmastan diye bi krem önerebilirim... ben bugün sipariş verdim, mucize yaratıyomuş ocak anneleri arasında efsane oldu şimdiden banyodan sonra sürmeye başlayabilirsin...

fuuuuuu daha şimdiden mi
ben doğm yapana kadar göğüslerimde bi belirti yoktu
ege emmeye başlayınca göğüslwri birden büyüdü.ama uçları çok acıyo başlarda. yeniden doğuruyo gibi bağırıyordum ağlıyodum.
egem emiyo çok şükür cnm inşallah en azn 1 sene emer:18:

gögüs ucu için Garmastan diye bi krem önerebilirim... ben bugün sipariş verdim, mucize yaratıyomuş ocak anneleri arasında efsane oldu şimdiden banyodan sonra sürmeye başlayabilirsin...

dumancım saol önerin için hemen bi kenara yazayım da yarın eczaneden aldırayım kocama valla çiçek gibi açıldı uçlar şimdiden kullanayım

olur kuzum :) ne zamn gıdıon ankaraya nıye gıdıon kaynostanmı kacıon

bem ev sobalı ya bide bacamz sorunlu çok tütüyor
gece çok tehlikeli, korkuyoruz
annem gidecek artık evine, bne çok zorlanırım tek başıma, o yüzden bizide götürmek istiyor
ama eşim gitmemizi istemiyor
bakalım nolcak tam belli değil ama hayırlısı

dumancım saol önerin için hemen bi kenara yazayım da yarın eczaneden aldırayım kocama valla çiçek gibi açıldı uçlar şimdiden kullanayım

hadi bakalım umarım sende de işe yarar,memnun olmayan kimse duymadım..inş.bende yarasız beresiz atlatırım...başakk hala acıyosa sende aldır bak canım

yenimi tanışıyoruz kız sen beni kaç yaşında biliyodun:26:

.

85miiiiiiiabovv büyükmüşsün benden
vala benm kafa bimilyon içmiş gibiyim

ben 87liyimde, benden 2 yaş küçükmüşsün diye düşündüm

anladım kuzum hemde stresten kurtulursun kaynanan amma stres yapıo
tehlıkelı tabı sende nısana kadar kalırsın kocan ızın verırse

evet canım şimdiden çünkü tek kilo alan yerim göğüslerim oldu 2 kilo aldım şimdiye kadar onlar da göğüslere gitti

80 di dolgusuz oldu 90 inşallah çok sütüm olur da yavruma yeterim

maşallah egeye de emsin valla sömürsün annesini

anladım kuzum hemde stresten kurtulursun kaynanan amma stres yapıo
tehlıkelı tabı sende nısana kadar kalırsın kocan ızın verırse

evet cnm kaynoştan uzak ohh iyi olacak

kocam o kadar izin vermez ama bakalım hiç bilmiyorum ne kadar kalıcam
olmazsa gelince ufo yakarım
ufoda çok kurutuyo insanın boğazını falan

bize hiç söylemedin

bende yeni öğrendim cnm bugün sipraiş verdim hazırlık olsun diye..birde bitkisel bi yöntem var dur anlatayım...

ayvanın cekırdeklerını cıkartacaksın. Sonra kucuk kahve fıncanının ıcıne koyacaksın. Ustunu cok hafıf kapatacak sekılde kaynamıs, sogumus su ıle doldurup bır gece bekleteceksın. O boyle sabah jole gıbı oluyor. Kılak temızleme cubuyla her emzırmeden sonra süreceksin. her emzırmeden once sılmelisin tabe. bu yumuşatıyomuş baya acı filan da kalmıyomuş....

evet cnm kaynoştan uzak ohh iyi olacak

kocam o kadar izin vermez ama bakalım hiç bilmiyorum ne kadar kalıcam
olmazsa gelince ufo yakarım
ufoda çok kurutuyo insanın boğazını falan
evet canm cok kurutuyo bıde cok yakıyoo ev sahıbıne soleyın kuzum en azından dogalgaz sobası kurdursun ya

olur cnm önemli olan doyurucu olması, süt yapan şeyleri araştırır tüketirsin inşallah

ege sömürüyo valla, bide büyüdükçe memnin ucunu sündürmeyi öğrendi
bide doydktan sonra memeyle oynuyo yalıyo falan

çarpışma varmı hayatım sizde:18:

yok anam nerdeee çarpışma:18:

kesişme bile yok adam korkuyor oğlu çok kıymetlii

5 aydır 1 kere siftah yaptık sen düşün halimi sizde durumlar nasıl lohusalığı atlattın

hadi bakalım umarım sende de işe yarar,memnun olmayan kimse duymadım..inş.bende yarasız beresiz atlatırım...başakk hala acıyosa sende aldır bak canım

hemen alıcam yarın bu krem silinmeyi gerektiriyomu canım bebek için soruyorum silmeden emzirilebilirmi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…