Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

mantıklı dedin
gitmiyom ulllllllleeeeeeeeyyyyyyyyynnnnnnnnn

üstesinden geleceğimmmmmmmm

afirim otur oturduğun yerde elimde olsa bende kocişi bırakıp biyere gitmeyecem ama ben mecburum gitmekte :26::26: oy garibim 2-3 ay ne yer ne içer buralarda kış vakti bilmiyom yaa kıyamam ona ben 16 şubatta gidip mayısın 7si falan gibi akrabamın düğünden sonra döneriz biz burada hava anca ısınır ozamana kadar mayısta bile soba yakan oluyomuş zati :26: loğusalığımda anca bitmiş olur ozamana zaten heralde araba bulupta alırsak kociş gelip alır bizi nasılsa ay özliycem kocişimi yaa bi giderken izin alıp bırakcak bi kaç gün içinde döncek bide 20 gün gelebilcek doğuma bide almaya gelir artıkın :26:

kız normal doğum daha utandırıcı yatıyon açıyon bacaklarını şeyin meydanda onca insanın içinde sana nooluyoki utancak ne var sezeryandaa
Kukun açıkta yine ama
okiiiiiii:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
yarın ordayım
nasl olsa yarın doğruyon:18:
Yok cnm salı gel sen ameliyathaneye girerken elinden tutarım
bende seni

offf o da kötü olmuş valla Dr risk yüksek dedi eşim sonra milyonda 1 bile varsa istemiyorum diyo tırstı baya:)

:13: evet ama batikonu heryerime süren erkekti
Uyumuş gibi yapsaydın bari hiç utanmadınmı???
valla 100 ü de gördük ama genelde 80 lerdeydi , lohusa tacı takmıycam , terlik de almadım daha, makyajda normalde yapmam ama belkim hastanede yaparım

koşunnnnnnnnnnnnnnnnnnn duman doğuruyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Yok yok doğurmuyoooorummm

namısız sobaaa...hay bu netinde gözlerinden öpüyorum ve gidiyorum dellendim

Son düzenleme:
benim herif eve geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

desem kim düşer bayılır başak dimiii

ahahah kesin başak bayılır yaa bende herüfümü istiyoom nöbetçi bugün gelemiyceek öslediim ama tabi şey için istemiyom ben o işi daha dün akşam hallettik

hmm ne zamandır var öyle sancıların canım? ne kadar sürede bi giriyolar peki? niye takmıyonki çok yakışıyo ben çok severin tacı cicili tokaları falan hepte takarım

Saraa kos duman doguruyooooo
Delüüüüü
hmm ne zamandır var öyle sancıların canım? ne kadar sürede bi giriyolar peki? niye takmıyonki çok yakışıyo ben çok severin tacı cicili tokaları falan hepte takarım

Dün gece çok ağrım oldu 2 defa ağrıyla uyandım, bügünde devam ediyo işte... Benim tarzım diil yaa kurdele filan ama kızıma aldım saç bantları:)

Yimek yapmayi bilmiyordun hepten unuttun zaaar
Yoksa makarnami kizartiyon gelde yayla corbasi gor

ay bende yarına ne yemek yapsam diye düşünüp duruyom yaa? hadi bana yemek seçelim kıymalı falan bi yemekmi yapsam acabaa? :26: aa buldummm tepsi kebabı yapiim kociş seviyo onu fırının alttada bissürü soğan biber falan közlüyom güzel oluyo o yanınada bende yoğurtlu erişte çorbası düşündüydüm ikisi yeter zati dimii?

Delüüüüü

Dün gece çok ağrım oldu 2 defa ağrıyla uyandım, bügünde devam ediyo işte... Benim tarzım diil yaa kurdele filan ama kızıma aldım saç bantları:)

valla ben kız doğurcamda takmıycam he miii valla cicilerimiz kızımla takım olurdu aynı renklerde olurdu ikimizin saç bantlarınıda aynısı gibi alırdım ne güzel takım olurdu herşeyimiz fotoyu öyle çekinirdik ne güsel olurduu neyse 2.ye inşallah kısmetse

Aman çok klasik herkes aynısını yapıyo 5 kızım olsun yinede yapmam yapanada mani olmayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…