mantıklı dedin
gitmiyom ulllllllleeeeeeeeyyyyyyyyynnnnnnnnn
üstesinden geleceğimmmmmmmm
Kukun açıkta yine amakız normal doğum daha utandırıcı yatıyon açıyon bacaklarını şeyin meydanda onca insanın içinde sana nooluyoki utancak ne var sezeryandaa
Yok cnm salı gel sen ameliyathaneye girerken elinden tutarımokiiiiiii:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
yarın ordayım
nasl olsa yarın doğruyon:18:
bende seni
offf o da kötü olmuş valla Dr risk yüksek dedi eşim sonra milyonda 1 bile varsa istemiyorum diyo tırstı baya:)riski işte seni korkutmak istemedimmmm
bir tanıdık oldu ertesi gün yürüyemedi
fizik tedavi felan görüyordu en son ne oldu bilmiyom
mis gibi bayıl ayılkolaymı omir ilikle uğraştırmak
kız spiral yerinden oynayınca adet düzensizliği yapıyor hemen farkediyon farketmeyen
sazanlar hamile kalıyor 1,5 sene kaldı bende heçte bişe olmadı
adeti düzenliyor üstelik
bilirim ben
sağlıkocağından bilgi alıyom
Uyumuş gibi yapsaydın bari hiç utanmadınmı???:13: evet ama batikonu heryerime süren erkekti
valla 100 ü de gördük ama genelde 80 lerdeydi , lohusa tacı takmıycam , terlik de almadım daha, makyajda normalde yapmam ama belkim hastanede yaparımbiliyorum kuzum ama baksana 80 e çıkmış bi kere sancın 80 üstü doğum oluyo diye biliyom bende :26: ondan didim sabah gittin dimi doktora ne dedi peki bekler dedimi daha? sen çantanı hazırladın dimi foto makinası makyaj malzemesi loğusa tacını terliğini çorabını falanda koy kız
Yok yok doğurmuyoooorummmkoşunnnnnnnnnnnnnnnnnnn duman doğuruyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
belkim çarpışma nedenimz olur bu karar
sana minnettar olurum
olsn iştirak ettiğin günlere sayarıksoppete iştirak edemiyorum çünkü net çok yavaş delirecemmmm
keser dönerbenim herif eve geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
desem kim düşer bayılır başak dimiii
benim herif eve geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Mitfakta yimmmn
:120::120::120::120:
:13: evet ama batikonu heryerime süren erkekti
Kukun açıkta yine ama
Yok cnm salı gel sen ameliyathaneye girerken elinden tutarım
bende seni
offf o da kötü olmuş valla Dr risk yüksek dedi eşim sonra milyonda 1 bile varsa istemiyorum diyo tırstı baya:)
Uyumuş gibi yapsaydın bari hiç utanmadınmı???
valla 100 ü de gördük ama genelde 80 lerdeydi , lohusa tacı takmıycam , terlik de almadım daha, makyajda normalde yapmam ama belkim hastanede yaparım
Yok yok doğurmuyoooorummm
Bende yetişemiyorum hızlarınasoppete iştirak edemiyorum çünkü net çok yavaş delirecemmmm
benim herif eve geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hadeee lennntıpta ayıp yoktur
DelüüüüüSaraa kos duman doguruyooooo
hmm ne zamandır var öyle sancıların canım? ne kadar sürede bi giriyolar peki? niye takmıyonki çok yakışıyo ben çok severin tacı cicili tokaları falan hepte takarım
Yimek yapmayi bilmiyordun hepten unuttun zaaar
Yoksa makarnami kizartiyongelde yayla corbasi gor
Delüüüüü
Dün gece çok ağrım oldu 2 defa ağrıyla uyandım, bügünde devam ediyo işte... Benim tarzım diil yaa kurdele filan ama kızıma aldım saç bantları:)
Eweeetttt mid gibi yayla corbam hazirrrrr
Yapamayipta yogurdu kestiren catlasin
valla ben kız doğurcamda takmıycam he miiivalla cicilerimiz kızımla takım olurdu aynı renklerde olurdu ikimizin saç bantlarınıda aynısı gibi alırdım ne güzel takım olurdu herşeyimiz fotoyu öyle çekinirdik ne güsel olurduu neyse 2.ye inşallah kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?