Oh eline sağlık
Ben çıkıyorum biraz yatayım başliii gene
Delüüüüü
Dün gece çok ağrım oldu 2 defa ağrıyla uyandım, bügünde devam ediyo işte... Benim tarzım diil yaa kurdele filan ama kızıma aldım saç bantları:)
Saraa kos duman doguruyooooo
Bende bezelyemide yapiiim bariaasama musafir gelecek caya poffff
Aman çok klasik herkes aynısını yapıyo 5 kızım olsun yinede yapmam yapanada mani olmayım
bezelyeyle ne yapicuun yimeenimi? nasıl yapicuunkii?
Kiz tavuk gogsunu kup kup dogruyon
Patates havuc kup kup dograniyor
Bezelyede kinuyor pisiyor misss
Tavuk yerine kiymada konuluyor
Ama tavuklu daha guzel
amma konusmussunuzzz beee
bacakalrımı da aldım az cıkmıstı sebzelı bulguruda salatayıda yaptım sabahta et sote ıle corba yapmstm tamam yemekler bacaklarda tamam
allah senı ablacımbende tavuklu yapıyorum bezelyeyi içine bide havuç doğruyorum çok yakışıyo
o zaman artık eniştem gelebilir bu gece bebek yapma zamanıdır
allah senı ablacımbenım gbıı soguk karı anca 15 gnde ılskıye gırıodum artk sık sık yapcm ama bebek ıcın deıl olmuyo zaten kafadan attım onu
sen nasılsn ablamm
amma konusmussunuzzz beee
bacakalrımı da aldım az cıkmıstı sebzelı bulguruda salatayıda yaptım sabahta et sote ıle corba yapmstm tamam yemekler bacaklarda tamam
ıyı ol ablacım alla dusundukce ben hastalık sahıbı olucam bnde attım kafamdan yacak bsyım yokvalla nasıl olduğumu bende bilmiyom begümcüm iyiyim galiba :44::44::44::44::44::44::44::44::44:
niye soğuk olasın canım bebek konusunu kafadan atmakla en iyisini yapmışsın inşallah düşünmediğin andas gelip sana sürpriz yapar bebeğin
desene aasama halvet var ellerine saglik benimde yimeem hazir
kız daha bismillah yarıdasın daha nasıl büyüdüde çatladıki okadar yaabenimkilerde pek değişiklik yok sağ biraz büyüdü gibi ama hayla 80 takabiliyom çatlak falanda pek yok bende göbiş kocaman oldu benim kiloda göbeğe gitti ama göbekte henüz çatlak falan yok bi yan etimde bi kaç tane var bide küçük olan sol göğsümün alt tarafında 3 kısa çizgi halinde çatlak var büyümedide o nasıl niye çatladı anlamadım neyseki çok belli diil hee yan etlerimde çatlamayaydı iyiydi kırmızı mor gibi rengi sankim bi yere çarpmışımda morarmış gibim duruyo küçük küçük 3 tane şey var ama bayadır var oda tabi ne ilginç bi çatlaak
neey 5 aydırmııkız biz hayla yapıyoz ya yaa daha bu akşam oldu hemide sonuncusu anam herif bana dayanamıyo hiç 34.haftamda gidicem nasılsa ozamana kadar bi sorun olmazsada yaparık heralde gene ara ara
Hoşuna gidiyorsa yap tabi içinde kalmasın cnmşirin oluyo bence yaa özelliklede tokalar aynı olunca
amîn cnm darısı sana ve tüm isteyenlereAllah hayırlısıyla kurtarsın canım hiç.kimseyi o yolda koymasın dumancımda inşallah bi avazda kurtulur
Gidecek gibi durmuyorum zaten merak etme:)Aasam doguma giderken haber et
erkan gelır 4 bck gıbı abla bu hafta erken gelıyo ewe.. haftaya da 3 de gelır ogle yemegıı yer ıse gıder 8 de gelır.. bu hafta 4 4 bucuk gıbı gelıo bı daha dönmüyo :)
bnde pazartesı yapmstm bezelye tavuklu patateslı havuclu :)
bugunde yaptm yarınada onlar yenır cumaartesı erkan ızınlı kahvaltıdan sora cıkarzz gezerz dısrda yerız sınemayada gıderz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?