zıçacam bu elektriğede haabi gidiyo bi geliyo ne biçim elektrik şeysi var buranın böylee habire gidiyo yaa evdede yalnızım elektrik gene giderde bayaa gelmezse yandım vallaaa patlarım artıkın iyice sıkıntıdan :26::18: bu gidip gelmeler bu gidişle sağlam cihaz beyaz eşya falanda bırakmaz hee :26::26::18:
Misafirr bekliiik daha gelmediiiii
aslında zmaanını ayarlamak lazım, ege nin bi kaç saat uyuduğu zmanalar var,
o zmanalara denk getirbilirz, ama bukezde ben yorgunluktan uyuyakalıyorum
---------
kız tek başına nasıl yetiştirdin ya annem giderse çokmu zorlanırm bilmiyorum ankaraya gitmek istmiyorum aslında
tek başına üstesinden gelmek istiyorum
aman allah korusun enıstemı vallaha canm bnde yarn sbah 6 da gıtcem erkan da aksam gelcek ozluom aksam olsada erkan gelse dıye
salatacı senıııııı
kocicim maça gitti,bende patatis,karnabahar,biber kızarttım domates soslu,birde yayla çırbası yaptımsonra banyomu yaptım misss gibi koktum,yimeğimi yidim şimdi
sobaya çay koydum demleyene kadar kocacım gelir zaar...intikam başladı bereni seyredecum...
sevinçte şimdi,misafir ağırlıyodur
duman ne yaptı acaba
başak an itibarıyla çarpışmıdırki
kız ben tek başımayım hep daha kırkımız çıkmadan anam getti bende mecburen alıştım sende alışırsın canım merak etme
önce bi korkuyor insan napacam diye ama herşey kendiliğinden oluveriyor valla ben baya alıştım
canım bizim ekim kızları bile aynı sorunu yaşıyorlar eşleriyle çarpışamadılar daha eşlerde nasıl bi duygu oluşuyorsa artık normal yani
ama bizimki artık pes ettiydi 9 ay olmayınca bide kırk çıksın dedik sonra regl oldum derken şükür kavuşturana
ooh kızartmaaaona sarmısaklı yoğurt daha güzel giderdi kız kızartmanın üstüne bende zengin kız fakir oğlana bakacağım yeni bölümü başlayınca şimdilik intikama bakıyom yok kız başaktan sanmam çarpışabildiğini bego yapcak inşallah o işi bugün
zıç kız zıç...kış geldimi böyle olur elektürükler,bizim buzdolabının motoru yanmıştı bir kere bu yüzden..
anaaam bide eşya masrafı çıkmasın yaa :18: ama bu kadarda olmazki kız beş dakkaya bi gidip geliyo bazen düşün yaaani neyseki hemen geri geliyo ama bugün :26:
kız ben tek başımayım hep daha kırkımız çıkmadan anam getti bende mecburen alıştım sende alışırsın canım merak etme
önce bi korkuyor insan napacam diye ama herşey kendiliğinden oluveriyor valla ben baya alıştım
canım bizim ekim kızları bile aynı sorunu yaşıyorlar eşleriyle çarpışamadılar daha eşlerde nasıl bi duygu oluşuyorsa artık normal yani
ama bizimki artık pes ettiydi 9 ay olmayınca bide kırk çıksın dedik sonra regl oldum derken şükür kavuşturana
nasıl oldun kuzummm
Nabersiniz kızlar ???
Cnm iyim ara ara sancım oluyo o kadar
asıl senden ne haber bebişim...benim kociş maça gitti gelene kadar netteyim gelirse aniden yok olurum
bengisu canım nasılsın ? bebişimiz nasıl nasıl gidiyor hamişlik öptüm canım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?