Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kocicim maça gitti,bende patatis,karnabahar,biber kızarttım domates soslu,birde yayla çırbası yaptım sonra banyomu yaptım misss gibi koktum,yimeğimi yidim şimdi

sobaya çay koydum demleyene kadar kocacım gelir zaar...intikam başladı bereni seyredecum...

sevinçte şimdi,misafir ağırlıyodur

duman ne yaptı acaba

başak an itibarıyla çarpışmıdırki

zıç kız zıç...kış geldimi böyle olur elektürükler,bizim buzdolabının motoru yanmıştı bir kere bu yüzden..

kız ben tek başımayım hep daha kırkımız çıkmadan anam getti bende mecburen alıştım sende alışırsın canım merak etme
önce bi korkuyor insan napacam diye ama herşey kendiliğinden oluveriyor valla ben baya alıştım

canım bizim ekim kızları bile aynı sorunu yaşıyorlar eşleriyle çarpışamadılar daha eşlerde nasıl bi duygu oluşuyorsa artık normal yani
ama bizimki artık pes ettiydi 9 ay olmayınca bide kırk çıksın dedik sonra regl oldum derken şükür kavuşturana

aman allah korusun enıstemı vallaha canm bnde yarn sbah 6 da gıtcem erkan da aksam gelcek ozluom aksam olsada erkan gelse dıye

salatacı senıııııı

ay korusun vallaa Allahım kocişimide evladımıda bana bağışlasın :18::18: hee yaa bende özlüyom kocişimi :26: salatacıyım noolmuş bayılırım salatayaaa yiyom şimdik afiyetle

ooh kızartmaaa ona sarmısaklı yoğurt daha güzel giderdi kız kızartmanın üstüne bende zengin kız fakir oğlana bakacağım yeni bölümü başlayınca şimdilik intikama bakıyom yok kız başaktan sanmam çarpışabildiğini bego yapcak inşallah o işi bugün

darısı başaka olsun yeşilcim siz vuslata ermişsiniz

neyse başak bunu okuyunca biraz rahatlar demek bütün ekeklerde aynı sorun oluyor,bilinç altlarında ne yatıyorsa artık onlarda etkileniyolar demekki

bengisu canım nasılsın ? bebişimiz nasıl nasıl gidiyor hamişlik öptüm canım seni

bende severim yoğurtlu ama kociş domates soslu seviyor

iyi o zaman begonun beline kuvvet diyelim

zıç kız zıç...kış geldimi böyle olur elektürükler,bizim buzdolabının motoru yanmıştı bir kere bu yüzden..

anaaam bide eşya masrafı çıkmasın yaa :18: ama bu kadarda olmazki kız beş dakkaya bi gidip geliyo bazen düşün yaaani neyseki hemen geri geliyo ama bugün :26:

anaaam bide eşya masrafı çıkmasın yaa :18: ama bu kadarda olmazki kız beş dakkaya bi gidip geliyo bazen düşün yaaani neyseki hemen geri geliyo ama bugün :26:

aman çıkmasın...aslında kaçak elektrik kullanan çok bu kesintiler ondanda oluyor bence

kız siz daha yenimi başladınıııız 3 aylık olmuş kızın bidee :26: seninki iyi dayanmış vallaaa onca zaman

bengisu canım nasılsın ? bebişimiz nasıl nasıl gidiyor hamişlik öptüm canım seni

çok şükür iyi gidiyo canım neyseki herşey yolunda? senin bebiş nasıl canım büyütmüşsün maaşallah yeni resimler atsana yaa bizde bakalıım aa çıkıyomusun ama hemeeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…