Bu soğukta ne maçııı adamın nefesi kesilir soğuktan... Bende bekliyorum kocim gelsinde eve gidelim diye
iyi zeynep eyşan 5 gün daha beklesin
bende severim yoğurtlu ama kociş domates soslu seviyor
iyi o zaman begonun beline kuvvet diyelim
Bencede dursun az daha 5 gün bile diil 4 gün sadece:)
aman çıkmasın...aslında kaçak elektrik kullanan çok bu kesintiler ondanda oluyor bence
walla bende dedim ama dinlemedi..fazlaca göbeklendi ya bende çok söylenir oldum bu duruma,bana ne yapıyorsam senin için diyor
annende kalsana kuzum zaten sancın var..
heheh diyelim tabi inşallah iştaha gelicek bizimki artıkınbizimikide yoğurtlu şeyleri pek sever aksine
yaptım o ısı ben yıkandm bıle adam sevındıooh kızartmaaaona sarmısaklı yoğurt daha güzel giderdi kız kızartmanın üstüne bende zengin kız fakir oğlana bakacağım yeni bölümü başlayınca şimdilik intikama bakıyom yok kız başaktan sanmam çarpışabildiğini bego yapcak inşallah o işi bugün
Cnm iyim ara ara sancım oluyo o kadar
söz dinler inşaallah annesi..ay zeynep isminide çok sewerim
olmayan yer varmıdırki kullananların faturasıda hep bizlerden çıkıyor sinir oluyorum ve helal etmiyorumburalardada varmıdırki acaba kaçak :26:
Bırak koşsun o zaman ama hasta olur bu kezde yahuuuu
Yarın eşim göreve gidecek yarın kalıcam artık, kociş olsun yanımda hiç sıkıntı yaşamam gibi geliyo
daha iyisin umarım kuzum :26::18:
abowwwwwwwwwwwwwwww hıza bak sennnyaptım o ısı ben yıkandm bıle adam sevındı
Ben çok sık kullanıldığından pek istemiyodum ama alıştım :)
olmayan yer varmıdırki kullananların faturasıda hep bizlerden çıkıyor sinir oluyorum ve helal etmiyorum
aman sus kız hasta olmasın,çok nazlanıyor..
ama gerçekten öyle dumanım ya bende eşim yanımda olunca sanki bana bişey olmaz gibi geliyor hep ALLAH başımızdan eksik etmesin onları
abowwwwwwwwwwwwwwww hıza bak sennndarısı başakaaaaa
yok kız çok güzel bir isim tabi eyşanda öyle...benim bir halamın adı zeynep çok sewerim o halamı..
Manevi olarak da çok güzel bi isim tabi... Aman valla sağlıklı olsun gerisi önemli diilabowwwwwwwwwwwwwwww hıza bak sennndarısı başakaaaaa
yok kız çok güzel bir isim tabi eyşanda öyle...benim bir halamın adı zeynep çok sewerim o halamı..
ay sonra beee abla adam sewındı de bıde bana sor ben vajınusmusmuyumm neyım sewmıom ole seylerı bn doktra gtcem:18:
O iş 1 kere olduysa vajinusmus sayılamazsın :) Dr başka bişey için tedavi etmeye çalışır sonra o daha vahim:)ay sonra beee abla adam sewındı de bıde bana sor ben vajınusmusmuyumm neyım sewmıom ole seylerı bn doktra gtcem:18:
Manevi olarak da çok güzel bi isim tabi... Aman valla sağlıklı olsun gerisi önemli diil
walla bende bayılırım yoğurtlu şeylere,en sevmediğim şeyin üzerine döksem yerim o derece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?