Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bu soğukta ne maçııı adamın nefesi kesilir soğuktan... Bende bekliyorum kocim gelsinde eve gidelim diye

walla bende dedim ama dinlemedi..fazlaca göbeklendi ya bende çok söylenir oldum bu duruma,bana ne yapıyorsam senin için diyor

annende kalsana kuzum zaten sancın var..

Son düzenleme:
walla bende dedim ama dinlemedi..fazlaca göbeklendi ya bende çok söylenir oldum bu duruma,bana ne yapıyorsam senin için diyor

annende kalsana kuzum zaten sancın var..

Bırak koşsun o zaman ama hasta olur bu kezde yahuuuu

Yarın eşim göreve gidecek yarın kalıcam artık, kociş olsun yanımda hiç sıkıntı yaşamam gibi geliyo

yaptım o ısı ben yıkandm bıle adam sevındı

buralardada varmıdırki acaba kaçak :26:
olmayan yer varmıdırki kullananların faturasıda hep bizlerden çıkıyor sinir oluyorum ve helal etmiyorum
Bırak koşsun o zaman ama hasta olur bu kezde yahuuuu

Yarın eşim göreve gidecek yarın kalıcam artık, kociş olsun yanımda hiç sıkıntı yaşamam gibi geliyo

aman sus kız hasta olmasın,çok nazlanıyor..

ama gerçekten öyle dumanım ya bende eşim yanımda olunca sanki bana bişey olmaz gibi geliyor hep ALLAH başımızdan eksik etmesin onları

Aminnnnnnnnn cnm

abowwwwwwwwwwwwwwww hıza bak sennndarısı başakaaaaa

yok kız çok güzel bir isim tabi eyşanda öyle...benim bir halamın adı zeynep çok sewerim o halamı..

ay sonra beee abla adam sewındı de bıde bana sor ben vajınusmusmuyumm neyım sewmıom ole seylerı bn doktra gtcem:18:

abowwwwwwwwwwwwwwww hıza bak sennndarısı başakaaaaa

yok kız çok güzel bir isim tabi eyşanda öyle...benim bir halamın adı zeynep çok sewerim o halamı..
Manevi olarak da çok güzel bi isim tabi... Aman valla sağlıklı olsun gerisi önemli diil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…