Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

dimi yaa benden kara böcük çıkcağını düşünmezdim

ama kumrala döncek heralde ya bakakta görek
açılır anam açıulır bende küçükken sarışın mavi gözlüymüşüm keske öyle kalsaymışım Ananm kara böcek baba taarfı renkli gözlü beyaz tenl bi ben bugday kardeşim bile beyaz sihay gözlü Babam beni yaparken sonlara dogru dermanı aklamamış verememş tohumalrı

Donmezzz ayni benim oglan oda donmedi bocuk gibi kaldi ama gara bocuklerin dadi kimsede yok haaaa
benimde kocam kara böcük,ama inşaallah çicukum kumral olur anası gibi
ne fenayim heeee
heee ecuk
He vallaha Benimki içmicekmiş ben şimdi demlikte koyamda içem Olur vallaha abla ince belli şekersiz

şunu okurken şekilden şekle giridim

tamam bebeam ince bellide

eski evliler biraz öyle kuzum sizler niye böylesiniz bilmiyom kızzzinşaallah sanada bulaşsın,birden başak aklıma geldi

offff be en afilliside bu olmuş şehzadene yakışmış....

benım yapımm ole abla utangacımda bde ne bıleyım erkeklık hormonum calısıo ya ondamı bılmıom ama soz verdm kndıme haftada 1 2 yapcam

Hayirli olsun pasammm.mm
sagol bbem adamı soktum duşa ben size burda laf yetiştiiryom ne hızlıyım degilmi sevinç karısı birazdan yemek yicek hazır herşey gelde yiyek
ne vereceğini bilirsin sennnnnnnnn
utandım bak he hangi renki kullansam deyom ne dersin sevinç kız
hatunlar gara böcükümn resmlerini koyiyim istiyorum:26:

Eki Görüntüle 603724
burda oğliş çamşır sepetinde geziyo
maŞŞALLAH PEK DAL ÇAMAŞIR SEPETIDE EYİ FİKİR MİLLET ALIYOR BEBEK SALLAMALI ŞEYDEN NE PARA VERCEN VER 5 TL İŞİNİ GÖRSÜN KIZ SEN NORMAL DOGRDN DİKİŞ VARDIYA İL SEFER NASIL ZOR OLDUMU:18::18::18:
Ayyyyy gara bocuke bakkkk cok datlu allahtan anaya cekmemis

Senin yasindayken tek rakibimiz turk hava yollariydi

Super yaaaa cohhh datlu maasallahhhh
sevinç kudurdun he kendi kendime gülüyom kocam karşıdan bana ne oluyo diye bakıyorama sana katılıyorum bacım haklısın,halende rakip tanımayız
benım yapımm ole abla utangacımda bde ne bıleyım erkeklık hormonum calısıo ya ondamı bılmıom ama soz verdm kndıme haftada 1 2 yapcam

yap kız kim tutar seni,kadınlık hormonların tavan yapsın

herifin işe gitmicekse oda sabak çimsin o zaman ne edecen,ses etmeden yapın bari
heee ses etmekkkk

Bordooo varsa bordo giy yada mor

sende az delsin hemsommm benden geri kalmazsin
t.h.y. hahahahahahahhahahahahah abla sen varya bize 1000000 basarsın

napcan hafatda 1-2

heee walla

Aman sende ne var çarpışmada önce güzel bir duş alıcen dişelrini fırçalıcen güzelcene eşinin sevdigi kokyu sürücensonrada güzel renkli bir şeyler giycen sonrası malm hayatım az bakarmısın dicen yatıcen kalkıcen duş alıcen sonrası kolay böle olcen kornmayıncaona öyle bir gece yaşatıcaksınki felegi şaşsın ben yemekleri ısıtıyım siz sevişe drn fazla çene yapmayın zor oluyor okurkenkızım birde genciz diye geçiniyorsunz he sevinç karısını örnek alın be söz sevde sevinjç karısı konuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…