dimi yaa benden kara böcük çıkcağını düşünmezdim
ama kumrala döncek heralde ya bakakta görek
Sorma beydaglim cildirceeeeeeem az kaldi
ıslak,ıslakkk
açılır anam açıulır bende küçükken sarışın mavi gözlüymüşüm keske öyle kalsaymışımdimi yaa benden kara böcük çıkcağını düşünmezdim
ama kumrala döncek heralde ya bakakta görek
benimde kocam kara böcük,ama inşaallah çicukum kumral olur anası gibiDonmezzz ayni benim oglan oda donmedi bocuk gibi kaldi ama gara bocuklerin dadi kimsede yok haaaa
heee ecukne fenayim heeee
He vallaha Benimki içmicekmiş ben şimdi demlikte koyamda içemOlur vallaha abla ince belli şekersiz
şunu okurken şekilden şekle giridim
Al bir carpisamayan daha
ALLAH yardımcın olsun bacım kız uyku ilacı mı versenki
eski evliler biraz öyle kuzum sizler niye böylesiniz bilmiyom kızzzablam da sapıklık var az bn cozdumm carpısmadan duramıyı bnı de kendıne benzetsene sevnc abla
Senin yasindayken tek rakibimiz turk hava yollariydiablam da sapıklık var az bn cozdumm carpısmadan duramıyı bnı de kendıne benzetsene sevnc abla
eski evliler biraz öyle kuzum sizler niye böylesiniz bilmiyom kızzzinşaallah sanada bulaşsın,birden başak aklıma geldi
offff be en afilliside bu olmuş şehzadene yakışmış....
Al bir carpisamayan daha
Anacim bu gece plani yaptik bakcezzzz
Carpissak herif gece nasil cimsin hadi ben sabak cimerim
Hayirli olsun pasammm.mm
ne vereceğini bilirsin sennnnnnnnn
hatunlar gara böcükümn resmlerini koyiyim istiyorum:26:
maŞŞALLAH PEK DAL ÇAMAŞIR SEPETIDE EYİ FİKİR MİLLET ALIYOR BEBEK SALLAMALI ŞEYDEN NE PARA VERCEN VER 5 TL İŞİNİ GÖRSÜNEki Görüntüle 603724
burda oğliş çamşır sepetinde geziyo
Ayyyyy gara bocuke bakkkk cok datlu allahtan anaya cekmemis
sevinç kudurdun he kendi kendime gülüyom kocam karşıdan bana ne oluyo diye bakıyorSenin yasindayken tek rakibimiz turk hava yollariydi
Super yaaaa cohhh datlu maasallahhhh
benım yapımm ole abla utangacımda bde ne bıleyım erkeklık hormonum calısıo ya ondamı bılmıom ama soz verdm kndıme haftada 1 2 yapcam
t.h.y. hahahahahahahhahahahahahSenin yasindayken tek rakibimiz turk hava yollariydi
napcan hafatda 1-2benım yapımm ole abla utangacımda bde ne bıleyım erkeklık hormonum calısıo ya ondamı bılmıom ama soz verdm kndıme haftada 1 2 yapcam
herifin işe gitmicekse oda sabak çimsin o zaman ne edecen,ses etmeden yapın bari
sagol bbem adamı soktum duşa ben size burda laf yetiştiiryom ne hızlıyım degilmi sevinç karısı birazdan yemek yicek hazır herşey gelde yiyek
utandım bak he hangi renki kullansam deyom ne dersin sevinç kız
maŞŞALLAH PEK DAL ÇAMAŞIR SEPETIDE EYİ FİKİR MİLLET ALIYOR BEBEK SALLAMALI ŞEYDEN NE PARA VERCEN VER 5 TL İŞİNİ GÖRSÜNKIZ SEN NORMAL DOGRDN DİKİŞ VARDIYA İL SEFER NASIL ZOR OLDUMU:18::18::18:
carpıscamt.h.y. hahahahahahahhahahahahahabla sen varya bize 1000000 basarsın
napcan hafatda 1-2
sevinç kudurdun he kendi kendime gülüyom kocam karşıdan bana ne oluyo diye bakıyorama sana katılıyorum bacım haklısın,halende rakip tanımayız
yap kız kim tutar seni,kadınlık hormonların tavan yapsın
t.h.y. hahahahahahahhahahahahahabla sen varya bize 1000000 basarsın
napcan hafatda 1-2
Senin yasindayken tek rakibimiz turk hava yollariydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?