Aman sende ne var çarpışmada önce güzel bir duş alıcen dişelrini fırçalıcen güzelcene eşinin sevdigi kokyu sürücensonrada güzel renkli bir şeyler giycen sonrası malm hayatım az bakarmısın dicen yatıcen kalkıcen duş alıcen sonrası kolay böle olcen kornmayınca ona öyle bir gece yaşatıcaksınki felegi şaşsın ben yemekleri ısıtıyım siz sevişe drn fazla çene yapmayın zor oluyor okurken kızım birde genciz diye geçiniyorsunz he sevinç karısını örnek alın be söz sevde sevinjç karısı konuş
Heee ses etmekkkk
bordooo varsa bordo giy yada mor
he ya ne yıyon abla banada sole bende ıstekle carpısıyım ben adama yazık dıye hıssız hıssız takılıyom bıde bebek ıcın ama bebek ıstemıom artıkLaaa kari sen ne yiyon iciyon bu ara soylede begumde yesin
laaa kari sen ne yiyon iciyon bu ara soylede begumde yesin
bence grıpken ınsanın halı olmaz yatar sende farklı reaksıyın yapmsgrbimya kafaya vurd galiba eşim bile korkar old benden karı sana ne old deyo bana
işşşştttttttttttttttttttttttttttttt kimse duymasınnheee ses etmekkkk
Bordooo varsa bordo giy yada mor
sende az delsin hemsommm benden geri kalmazsin
heee walla
he ya ne yıyon abla banada sole bende ıstekle carpısıyım ben adama yazık dıye hıssız hıssız takılıyom bıde bebek ıcın ama bebek ıstemıom artık
ayda 2carpıscamayda 2 kez yapıom soguk karıyım ama yapcam artık hep
sende az delsin hemsommm benden geri kalmazsin
heee walla
hahahah süpersin ablaAman sende ne var çarpışmada önce güzel bir duş alıcen dişelrini fırçalıcen güzelcene eşinin sevdigi kokyu sürücensonrada güzel renkli bir şeyler giycen sonrası malm hayatım az bakarmısın dicen yatıcen kalkıcen duş alıcen sonrası kolay böle olcen kornmayınca ona öyle bir gece yaşatıcaksınki felegi şaşsın ben yemekleri ısıtıyım siz sevişe drn fazla çene yapmayın zor oluyor okurken kızım birde genciz diye geçiniyorsunz he sevinç karısını örnek alın be söz sevde sevinjç karısı konuş
tamam hycnla beklom geldıgınde ben olmazsam da yaz ben okurum bıtanemeşimi halledeyim bebem anlatırım neden böle oldgmu gitme bir yere gelirim birazdan kalemi kagıdı hazır etana koçisim çagırıyor len bekle geliyom yiyemleri ısıtan bekleyin
Nooldu kuzummm
amaaaan boşverrrr,ben herşeyi kendime dert etmekten fazla yaşamam heralde....
kız bu sayfa sizde de böyle ağırmı yoksa bizim nette mi sorun var...
Uzulme kuzum yaaaa hersey olacagina varir
Hee bendede yavad
Kk cok yavas sıkıldm bıde cok yorgunum cok ıs yptm bn cıkıorm canlarımmmmm allaha emanet olun ıyı carpısmalar sevınc abla :)))
Ayyy sorma bende istiyorum artık yaa işin kötü tarafı biz seneye evlenirsek bizm köpek nolca 15 sene yaşıyor bunlarben yarın evlensem ööbürgün hamile kalırım ( Allahıma büyük konuşmıyım)
su alttakı seyıı nasıl yaptınızzzzzzzzzzzzzzzz
bu arada slmm
eski evliler biraz öyle kuzum sizler niye böylesiniz bilmiyom kızzzinşaallah sanada bulaşsın,birden başak aklıma geldi
offff be en afilliside bu olmuş şehzadene yakışmış....
Basakk ege cok sekeq bisex olmus masallah
Kiz gul gul oldurdunuz haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?