Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Laaa kari sen ne yiyon iciyon bu ara soylede begumde yesin

Heee ses etmekkkk

bordooo varsa bordo giy yada mor

var yavrm her renten var paraları geceliklere veriyoz aldıgım kadın bile şaştı 6 tane rengarenk alınca dur aklıma iyi getirdin ben ş yemekleri ısıtıyımda herifide doyrm sonra ver eliini tatlı faslıhamile kalınca yasak bana ilişki yazık adama beşimdilik vr patlasın çal oynasın

he ya ne yıyon abla banada sole bende ıstekle carpısıyım ben adama yazık dıye hıssız hıssız takılıyom bıde bebek ıcın ama bebek ıstemıom artık

eşimi halledeyim bebem anlatırım neden böle oldgmu gitme bir yere gelirim birazdan kalemi kagıdı hazır etana koçisim çagırıyor len bekle geliyom yiyemleri ısıtan bekleyin

carpıscam ayda 2 kez yapıom soguk karıyım ama yapcam artık hep
ayda 2 hafta 1 enaz
sende az delsin hemsommm benden geri kalmazsin

heee walla

hahahah süpersin abla koptum yay bi bakarmısın öyle süslenip sürünsem dememe gerek kalamz zanırzam

Kk cok yavas sıkıldm bıde cok yorgunum cok ıs yptm bn cıkıorm canlarımmmmm allaha emanet olun ıyı carpısmalar sevınc abla :)))

inşallah kal tabii hayatım
sende üstüneceketatılsahamilekalankadın tipimi var:26:

eski evliler biraz öyle kuzum sizler niye böylesiniz bilmiyom kızzzinşaallah sanada bulaşsın,birden başak aklıma geldi

offff be en afilliside bu olmuş şehzadene yakışmış....

demek başak aklına geldi nedense
Basakk ege cok sekeq bisex olmus masallah

Kiz gul gul oldurdunuz haa

sağol bebeğim bakaılm senin kız naısl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…