günaydın herkes iyidir umarım....
DUMAN cım kuzum ben bayağı bir kötüydüm,hiç yataktan kalkacak dermanım yoktu,yazamadım babamda mide kanaması geçirdi birde orayla ilgilenmem lazımdı..ne bileyim böyle şeyler işte RABBİM beterinden korusun..siz nasılsınız eyşan nasıl??
SEVİNÇ kimyasal gebelik mi geçirmişisin çok geçmiş olsun canım ,inşaallah bu ay tutunur bebeğin sımsıkı..
BEGÜM doğum günün kutlu olsun canım..
Angaranın bağlarıdaaa
büklüm büklümm yollarıııı
Ne zaman sarhoş oldun daa
Galdıramıyonnn gollarııı
Şimdi dinliyorumda bi an yazmak geldi içimdenn
Tümm angaralılara gelsinnn
aaa
selamdumancım annelik nasıl gidiyor
Çok yorgunum canım ama güzel her türlü yorgunluğa rağmen sen nslsn
Iyi geciyor cnm cok yogunn
Kuzum cok gecmis olsun Allah babana acil sifalar versin . Ewet cnm kimyasal gebelik gecirdim
Canim insallah bu defa yavruna kavusursunsuanda adetliyim yetisirsem yardimci olurum
sağol bebeğim teşekür ederim
gece uyumuyormu yoka
bende grip olmak üzereyim burnum gözüm akmaya başladı :2:arada hapşırma
uzanıyorum öyle hiç bişey yapmadan
yetercim toplamda kaç tane okunacak ve ne zamana kadar
bende yardımcı olmaya çalışırım
günaydın herkes iyidir umarım....
DUMAN cım kuzum ben bayağı bir kötüydüm,hiç yataktan kalkacak dermanım yoktu,yazamadım babamda mide kanaması geçirdi birde orayla ilgilenmem lazımdı..ne bileyim böyle şeyler işte RABBİM beterinden korusun..siz nasılsınız eyşan nasıl??
SEVİNÇ kimyasal gebelik mi geçirmişisin çok geçmiş olsun canım ,inşaallah bu ay tutunur bebeğin sımsıkı..
BEGÜM doğum günün kutlu olsun canım..
Yok cnm tüm gece ayakta ya emmek istiyo ya kucakta durmak ... Gündüz ne kadar uyursam uyuyum gece uykusunun yerini tutmuyor... Üzerine bi battaniye al sıcakça yat bari şifayı kapmadan yaa
:2::2::2:
amin kuzum çok sağol...sanada çok geçmiş olsun..Iyi geciyor cnm cok yogunn
Kuzum cok gecmis olsun Allah babana acil sifalar versin . Ewet cnm kimyasal gebelik gecirdim
Canim insallah bu defa yavruna kavusursunsuanda adetliyim yetisirsem yardimci olurum
daha iyi canım çok sağol,ewet dumanım bende artık bişeyler olmasın istiyorum çok yoruldum ve yıprandım..ama RABBİM beterinden korusun..Cnm yaa çok geçmiş olsun şimdi nasıl baban daha iyidir inş. Sen uzun süre kaybolunca bişey oluyo korkuyorum
ablacımm cok tesekkr edermmm
babna cook gecmıs olsn cok uzuldm allah sıfa versn
:2::2::2:
Kızlarr bugün hala oldummm
Darısı hepimizin başına inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?