Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Cnm yaa çok geçmiş olsun şimdi nasıl baban daha iyidir inş. Sen uzun süre kaybolunca bişey oluyo korkuyorum

Iyi geciyor cnm cok yogunn

Kuzum cok gecmis olsun Allah babana acil sifalar versin . Ewet cnm kimyasal gebelik gecirdim

Canim insallah bu defa yavruna kavusursun suanda adetliyim yetisirsem yardimci olurum

sağol bebeğim teşekür ederim

gece uyumuyormu yoka
bende grip olmak üzereyim burnum gözüm akmaya başladı :2:arada hapşırma
uzanıyorum öyle hiç bişey yapmadan

Yok cnm tüm gece ayakta ya emmek istiyo ya kucakta durmak ... Gündüz ne kadar uyursam uyuyum gece uykusunun yerini tutmuyor... Üzerine bi battaniye al sıcakça yat bari şifayı kapmadan yaa

yetercim toplamda kaç tane okunacak ve ne zamana kadar
bende yardımcı olmaya çalışırım

canımmm aslında sayı koymadık ama 500 olursa iyi olur dedi arkadaşlar ama o kadar toplayabilirmiyim bilmiyorum ne kadar olursa artık

ablacımm cok tesekkr edermmm

babna cook gecmıs olsn cok uzuldm allah sıfa versn

Yok cnm tüm gece ayakta ya emmek istiyo ya kucakta durmak ... Gündüz ne kadar uyursam uyuyum gece uykusunun yerini tutmuyor... Üzerine bi battaniye al sıcakça yat bari şifayı kapmadan yaa

ne yapsın oda bu dünyaya adapte olmaya çalışıyor faceda paylaştığın yazıdaki gibi
bende öyle yaptım bugünkü gündür battaniyeyle bayağı samimiydik:2:

Iyi geciyor cnm cok yogunn

Kuzum cok gecmis olsun Allah babana acil sifalar versin . Ewet cnm kimyasal gebelik gecirdim

Canim insallah bu defa yavruna kavusursun suanda adetliyim yetisirsem yardimci olurum
amin kuzum çok sağol...sanada çok geçmiş olsun..
Cnm yaa çok geçmiş olsun şimdi nasıl baban daha iyidir inş. Sen uzun süre kaybolunca bişey oluyo korkuyorum
daha iyi canım çok sağol,ewet dumanım bende artık bişeyler olmasın istiyorum çok yoruldum ve yıprandım..ama RABBİM beterinden korusun..
ablacımm cok tesekkr edermmm

babna cook gecmıs olsn cok uzuldm allah sıfa versn

sağol kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…