Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cnm bencede Allah beterinden korusun herşey düzelir mutlaka

Kızlarr bugün hala oldummm
Darısı hepimizin başına inşallahh
gözünüz Aydın cnm Allah bebişe uzun sağlıklı bi ömür versin

Yaradana emanet ediyorum....kalbinde,dilinde ,açtığın ellerinde hangi dua varsa rabbim bu günün hürmetine bütün dualrınızı kabuş etsiner türlü kötülükten korusun inşşş ..hayırlı cumalar

kızlarrr ben geldimmmm...karasuya gitmiştik pazartesi günü dün akşam geldim anca girebildim..sizler nasuılsınız var mı yeni haberler

Gecmis olsun cnm kimsecikler gelmiyor
Basak msj atmis topikten hbr ver diye
Topikte kimse yok somestr tatiline girdik dedim

sağol canım bugün daha iyiyim
aynı gün bende konuştum başakla 10 güne kadar dönecekmiş
iyi demişsin gerçekten sömestr tatiline girdi

nazocum geçmiş olsun çok kötü bu zıkkım grip walla yapıştımı gitmiyor aman dikkat et..ben 15 gündür hala atlatamadım hele öksürük hiç bitmiyor..

çok sağol canım sanada geçmiş olsun
çok şükürki öksürük yok bende o daha kötü çünkü

Kızlarr bugün hala oldummm
Darısı hepimizin başına inşallahh

gözünüz aydın ALLAH analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

kimsecikler yok anacım..zaten giremiyom iyi oluyo çok konuşmayın..yiğenim hala bende kalıyo.oyuzden pek giremiyorum..bide ekrana çok bakınca midem kalkıyo oyuzdende pek nete giresim gelmiyo..sizleri terk etmedim yani..

kızlarr hayırlı hafta sonları nerelerdesnız kımseler gelmıyoo.. ben bugun cokkkk mutluyum adet oldummmmmmmm sanırım ıctıgım glıfor seker hpı ıse yaradı bıde sogan suyu ıcmıtm gercı sogan bıtelı 17gun olmustu ama olsun

Cnm gozunaydin
Kizlar ben hayla Adanadayim
Yiyom iciyom geziyom tozuyom
Ama hepinizi cok ozledim

Kizlaaaaarrrrrrr napiyorsunuz basakin selami var daha angaradaymis ege buyumus maasallah gelince resimlerini koyacakmis
Bende adanadayim haylaaa

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sevinç bende birazdan adanada olacağımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…