sağol nazo teyzesiALLAH ım ne tatlı nede güzel gülmüş maşallah
sessa uzub süredir girmiyor
umudum en son buraya mesaj yazmış bidahada girmemiş
beydağlıda bayadır yok
kardelende en son 10 gün falan olmuştur saranın topiğine bi yazıp çıktı
hacer ve vilmadan benimde haberim yok
peki sen nine olunca eve sobamı kuracan:44:
ben gece 11de burda olurumbı gece herkez bellı bı saatte gelsede sohbett etsekk ne guzledı eskı gunlerrr:106:
acana eros hamılelgı nasıl gecıyo
sağol teyzesiiAnammmmm pek datlu buuu yerim ben bunu yaaa başak aynııı babasıııı senle alakası yok üzgünüm :)))
Hee valla iyi olur, duman doğum yaptı Zeynep Eyşan'ı kucağına aldı yazarmısın lütfennnnn
seni geçen gördüm kkya gelidn bişi yazmadan gittinKızlarrrr napıyosunuz ? Tkb geldi yavaş yavaş canlanmaya başladı topikimiz... Ben eyşandan fırsat bulunca anca faceye bakıyorum ama burayıda hergün kontrol etmeye çalıyorum ama siz gelirseniz bende gelirim özledim siziiii
Allah kabl etsn anam afiyet olsun yemeklerinde becerikli karı seniiiiiyiyim çok şükürbu saat olod kahvaltı yapmadım birazdan kahvaltımı yapıcem namazım duruyor onu kılıcam selatı tefficiyeyi çekicem 100 adet sonra tv karşısında dantelimi yapıcem akşama yemek yok ne yaparım allah bilir
ama kesin pırasalı börek yapıcem çorba mercimek çorbası taze fasülyeyi ymrtalı kavrcam okadar yeter trş koyarım yanına temem gözüm alsa markete gidip şeker alsam sütlaç yapasım var amma alasım yok neyse işelri bitiriyi
m gelirim işşallah gene
oh maaşalah olişe anas gibi kültürsüz olmıycakkkkdeli karı ne ela sı lalae si benim aslan oğlum okuyor yazıyor çok şükür
cifle sen bak nasıl açılır
he kız inşallah canlansın artıkın topikimiz
kızlar ew arıyoruz doğalgazlı kalöriferliiii haberiniz olsun kısmetse
sobadan kurtulacam inşallah
geçmş olsn Allah şifa versin bebeğim meltem kimkinehadisko canım tsekkkr ederm allah razı olsun senın adınada uzuldum ama hayırlısı neyse o olsun hakkında..
canlarm naslsnzzzzzz ben dun adet oldum allaha sukur duzene gırıyo sankı ya glıfor ıse yarıyo sanırım.. belım hala cok agrıyo aslında tam gecıyo ama meltemın evını temzlemeye gıdıorm azıyo yıne belım
karı kaçmış bilemBasakkkk
Gece ruyamda egeyi sevdim yedim bitirdim
Cok datli olmus maasallahh
Allahtan anasina cekmemis
Elime gecsede o bacaklarini isirsam isirsam
Manyak kadin adi olmasa sararmazdi cifle bak nasil aciliyiiiiAllah kabl etsn anam afiyet olsun yemeklerinde becerikli karı seniiii
sağlığın nasıl hayatım
oh maaşalah olişe anas gibi kültürsüz olmıycakkkk
cifliyim ama benm kapım senin kaıların gibi adii diil haa
yinede açılırmı
kadın parke yaptırdık ya bu yaz çamsan marka onlar nolcak tühhhhhh
istanbula gelin kadın taşı toprağı altın buranın:120:
Yirim ben onu yirrrr maasallahhgeçmş olsn Allah şifa versin bebeğim meltem kimkine
banada gelsene
karı kaçmış bilem
kızz sevinçç teyzesi keşkem gelsende misafirim olsan
bide o tombiş bacalara külotlu çorap giydiriyorum kız bacağı gibi oluyo
oğlanı şimdi yundurdum gyidirdim uyuttum
canıma okuyo oğlan yyorgunluk uyusuzluk vs vs
ama değiyo gerçekten
kocam bugün bana maşa ve düzleştirici almş onları kullanmaya bilem fırsat bulamadım
uykusu gelince koynuma burnunu sürtüyo kedi gibi herşeyi unutuyom
allah şükür iyi olmaya çalışıyorm canım biraz sıkkın okadar kız ev senind egilmi ne evi alıyon :44::44:eşinin saglıgı nasıl kardeşimdeli karı ne ela sı lalae si benim aslan oğlum okuyor yazıyor çok şükür
Aa nasıl olur paşacım nassın iyimisin
Cifle sen bak nasıl açılır
Eroş nisanda doğuracaktı az kaldı doğurur zaar
He kız inşallah canlansın artıkın topikimiz
allah kabl etsn anam afiyet olsun yemeklerinde becerikli karı seniiii
sağlığın nasıl hayatım
Oh maaşalah olişe anas gibi kültürsüz olmıycakkkk
Cifliyim ama benm kapım senin kaıların gibi adii diil haa
yinede açılırmı
kadın parke yaptırdık ya bu yaz çamsan marka onlar nolcak tühhhhhh
istanbula gelin kadın taşı toprağı altın buranın:120:
allah şükür iyi olmaya çalışıyorm canım biraz sıkkın okadar kız ev senind egilmi ne evi alıyon :44::44:eşinin saglıgı nasıl kardeşim
vallahi bebem arada portakallı kek yaptım el açması pırasalı börek yaptım tuzl kurabiye yaptım mercimek çorbası bamya yemegi ve taze yeşil fasülye kavrdum ymurtalı harika olmuş börek ilk defa yaptım
Kiz oturdugumuz ew kayinbabosun hesabimiza uyarsa kendimize alacaz sobadan biktim
Iyiyiz cok sukur annem esimde iyi maasallah.pirasa boreee yaparim ben guzel olur
çarpışma mı:44:Manyak kadin adi olmasa sararmazdi cifle bak nasil aciliyiiii
Kafamiza gore bulursak alacaz en kotu ihtimal ewe dogalgaz cekilecek
Yirim ben onu yirrrr maasallahhsen duzlestiriciyi masayi birakta carpismadan haber et
allah şükür iyi olmaya çalışıyorm canım biraz sıkkın okadar kız ev senind egilmi ne evi alıyon :44::44:eşinin saglıgı nasıl kardeşim
vallahi bebem arada portakallı kek yaptım el açması pırasalı börek yaptım tuzl kurabiye yaptım mercimek çorbası bamya yemegi ve taze yeşil fasülye kavrdum ymurtalı harika olmuş börek ilk defa yaptım
Huhuuuuuuunapisiiiiiiiizz karilarrrr
Ne halt karistiriyonuz gelemediniz
kadın msjım yok ki yanıt verem
çamaşır topluyom çamaşır katıyom
bulaşık mak. boşaltıyom
evi süpürüm siliyom
ortalığı topluyom
yemek yapıyom
banyoyu temizliyom
kocam hasta ona bakıyom
oğlan çağırıyi ona koşıyom
yetişmiyoooooooo yetişmiyooooooooo:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
arada derede sexy giyiymden ödün vermemeye çalışıyom gözüme kalem çekiyom saçımı topluyom
destekli sütyenler giyiyom
yine de herifin gözüne giremiyomya bende bi şeyler var yada herifte
Abooooooo kizim hayla duzelmediyse ask hayatin bir sorun var demektir
Atla herifin ustuneanan ewi deel arasi tabii kosturacan
Benmi gelip yapim isini
Kaynis gelmiimiii
duman napıyon kadın
işe ne vakit başlıyosun
kaç kilo verdin
totonun yarı çapı kaç
Huhuuuuuuunapisiiiiiiiizz karilarrrr
Ne halt karistiriyonuz gelemediniz
kadın msjım yok ki yanıt verem
çamaşır topluyom çamaşır katıyom
bulaşık mak. boşaltıyom
evi süpürüm siliyom
ortalığı topluyom
yemek yapıyom
banyoyu temizliyom
kocam hasta ona bakıyom
oğlan çağırıyi ona koşıyom
yetişmiyoooooooo yetişmiyooooooooo:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
arada derede sexy giyiymden ödün vermemeye çalışıyom gözüme kalem çekiyom saçımı topluyom
destekli sütyenler giyiyom
yine de herifin gözüne giremiyomya bende bi şeyler var yada herifte
aşk hayatında sorunmune biiyim pek seviyii beni ama:44:
kaynışı eşşekler öpsün
geliyi süslü pazike
geçen gece tlf açmş
geliyimde saçımı düzleştir diye
oğlan uyudu bende uyuycam yapamam dedim
Napıyım cnm eyşanla yapıştık birbirimize çok yorgunum bugün çok başım ağrıyo sen napıyosun ? 11 kilo verdim 6 kg daha fazlam vartotomda küçücük kız her zaman yazamıyorum takatim varsa cevap veriyorum yoksa okuyup kapatıyrım görürsen ve yazmadan çıkarsam yanlış anlama, 1. Sayfayıda düzeltmişsin sğllllll :)
selam canım
valla bugün ablam geldi öğlende haberim yoktu
bende işimi bitirip gelirim kk ye diyodum ama çok kalmadılarda bende işlerimi bitirip gelebildim
sen ne haltlar karıştıyon bakalım
ben yoruldum okurkenALLAH kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?