Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nazooooooooooooooooooooooooooo
o sana bir ara bitkisell kur tarifi vermiştim hatırlıyonmu canım
onun küçük karışımını aldım bu ay yiyom bakalım nolacak

nazooooooooooooooooooooooooooo
o sana bir ara bitkisell kur tarifi vermiştim hatırlıyonmu canım
onun küçük karışımını aldım bu ay yiyom bakalım nolacak

hadi inşallah işe yarar yararsa bizde alırız
birde tadı nasıl
burdada varmış öyle kür hazırlayan hatta tv lere çıkan biriydi aklıma gelmiyor adı

hadi inşallah işe yarar yararsa bizde alırız
birde tadı nasıl
burdada varmış öyle kür hazırlayan hatta tv lere çıkan biriydi aklıma gelmiyor adı

canım yenilmeyecek gibi değil polenin hafif kötü bir kokusu var hemen bir çay kaşığı alıp yutuyom
sabah akşam diyor ama ben sadece sabahları alıyom çünkü klomen kullandım ya bu ay şimdilik böyle yiyim dedim
bu ay olmazsa yine devam edecem kargoyla beraber 35 tl tuttu canım
bal polen arısütü propolis

ohhh mis olmuşsun canım kupayı niyemi kaldırdım topikteki tek kullanıcı bendim

bende mesaj sayına baktım hemen ama ilginç sayıdada değildi

bal polan arı sütünü kendim alıp karıştırıp yemiştim tadı kötü değil
fiyatıda çok değilmiş inşallah işe yarar

sıpa kurulmuş saat gibi izin vermiyorki şeytan dürtüyor dedikleri doğruymuş deliksiz 2 saat uyuyan bebek biz niyeti bozunca 5 dk içinde uyanıyo :)

anlıyorum tatlım pek zor oluyor bu zamnalar
kaç aylık oldu eyşann
facede gördüm totonu ayrıcaaa
sağol nazocumnasıl topik biraz toparlandımı sence
adminler naletini üstümüzden kaldırıyo heralde
kendi düzleştiricisi var onun benmkini bilmiyo, hele bide maşamı duysa Allah muhafaza

zamanla düzelir diye bekliyorum sevinççim
çünkü 1.5 aydır görüşmemiş genç bi çift için
geldik geleli 1 kez olması normal değil sanırsam
ki biz geleli 1 haftayı geçti

herkes kendi çarpışamadığıyla ilgilensin dumandan saaaneeee

Son düzenleme:
Huhuuuuuuu napisiiiiiiiizz karilarrrr
Ne halt karistiriyonuz gelemediniz
rapor veriyorum dinle
sabah erkenden kalktım desemde inanma kocişe deidm ısıt ıhlamrnu börekte vardı dünden onu ye git o gitti kalktım yataktan hayde evi topla sonra dedim ablama gidem özledinm oglanı anamla gelinde ablamda kalıyor neyse gittim kahvaltı yaptım ordan pazara gittik anam agladı eymeni yanımıza aldım yigidi uyttk eymen bey bebek ARABASINDA KALMADI SIPAM PAZARDA KOLLARIMDAYDI SIPA AGIR OLMASA NEYSE SONRA ABLAMA DEDİM ABLA MARKETE GİDELİM SONRA NAMAZI KILIP EVE GDİERİM TUTTRD SİGARA İÇİCEM DİYE SONRA BENDEKİ SİNİRLER ÇOŞT KAVGA ETTİK İLKKİNDİYİ KILDIM EVİME GELDİM SİNİR OLDM YA LAFI BİR TARAFINDAN ANLADI BENDE HAKLİYLE KIRILDIMÖ BİR DAHA GİTMEM KSRA BAKMASIN BENDEN ÜZÜR DİLİCEK O KADAR YOKSA OLMAAZ SONRA DEDİMKİ BENİM YERİMDE OLSAN NE OLCAK BEN HASTANELİK OLDM SİGARADAN HANIM BEBEKLEİR SÖYLEDİGİMİ ZANNETMİŞ BAKTI BENİ YANLIZ ANLADI BOZLD DEYİNCE SONRASI MALM EVE GELDİM NAMAZI KILDIM YASSI NAMAZINI BEKLLİYOM EŞİM GELİR BİRAZDAN AÇ KARNIMI DOYURDM BAŞKA SORUN VARSA YANITLAYAYIM CANIM
çarpışma mı:44:

vaaaow eelrine sağlk afiyetle mideye yolladınmı
CANIM KEŞKE SENDE OLSANDA SİZLEREDE HİZMET ETSEM AMA NERDE TOPRAAM 23 DE KAYNIM EVLENİYOR MTTEMELEN PERŞEMBE GÜNÜ KAYNOŞA GİDİCEK TEMİZLİGE CUMARTESİ ÇEVİZLER GELİCEKGENE OLAN GARİP PAŞAYA OLCEKÇOCUGM YOKYA YIKTILAR BÜTÜN İŞLERİ BANA
NE ALEM KARISIN HE
sıpa kurulmuş saat gibi izin vermiyorki şeytan dürtüyor dedikleri doğruymuş deliksiz 2 saat uyuyan bebek biz niyeti bozunca 5 dk içinde uyanıyo :)
BANADA OLRMU ACEP BEBE OLUNCA ZATEN AYDA YILDA BİR ARAYA GELİYOZ

Olsun siz yinede vazgecmeyin deneyin

ne haltlar karıştırdıysa

Deli kariiiiii herife cilve yap kandir
Biz olsak hergun carpisirdik
Merak ederim tabiii arkadasimi sen derdine yan

kızın aile plamlaması yapıyor zar kardeş istemediği için engel oluyor olmasın

birazcık ama biraz daha hareketlendirmek lazım
dansöz falanmı oynatsak bakarsın hareketlenir ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…