ginaydinn
kızlar benim yeni facemi eklediniz işşallah bebeler eskisini kapatıcamda bgün eşim evde uyyor daha kahvaltı yapmadık degişik kahvaltı bilen varsa deyiversin yapam ne yapsam diye kafa patlatıyorm ya akşama yemek ne yapsam yemek anası nerde yarın kaynanam gidicem temizlige rüyamda ordaydım temizlik yapıyordm
Günaydınn hatunnlarrr
Nasılsınız
günaydın canım iyiyim sen nasılsın
ama hemen kalkmam lazım yeğeni okula hazırlayacam ve ben burda oyalanıyorum sonra görüşürüz
Günaydınn hatunnlarrr
Nasılsınız
valla 2 tanesini ekledim ama yeni bitane dahamı açtın
ben patatesleri küçük küçük küp küp doğrayıp az yağda pişene kadar arada karıştırıyorum birazda kızarıyor
sonrada üzerine çırpılmış yumurta güzel oluyor
yada bayat ekmekleri yumurta yoğurt tuzla karıştırıp bayat ekmekleride bu harca bulayıp yağlanmış tepsiye diz
yarım saat kadar zamanda oluyor fırından çıkarmana yakın rendelenmiş kaşar oh mis gibi
ama şimdi ben gidiyorum
kiz ddegsk kaavaltida neyms onceden degsk kaavatimi varmiskızlar benim yeni facemi eklediniz işşallah bebeler eskisini kapatıcamda bgün eşim evde uyyor daha kahvaltı yapmadık degişik kahvaltı bilen varsa deyiversin yapam ne yapsam diye kafa patlatıyorm ya akşama yemek ne yapsam yemek anası nerde yarın kaynanam gidicem temizlige rüyamda ordaydım temizlik yapıyordm
seni onur mudavimi seciyorumEki Görüntüle 657096
Eki Görüntüle 657102
günaydın deyipde gideyim dedim
daha kahvaltı hazırlayacam
yeğeni okula hazırlayacam
beslenmesine krep yapacam
ve bunlar için sadece 1 saatim var
yani ben hemen kaçıyorum
gunaydin sekerim gunun beklenmeyen guzel surprizlerle gecsinnGünaydınn hatunnlarrr
Nasılsınız
2tanemi kac tane daha face i var bu karinin:valla 2 tanesini ekledim ama yeni bitane dahamı açtın
ben patatesleri küçük küçük küp küp doğrayıp az yağda pişene kadar arada karıştırıyorum birazda kızarıyor 2
sonrada üzerine çırpılmış yumurta güzel oluyor
yada bayat ekmekleri yumurta yoğurt tuzla karıştırıp bayat ekmekleride bu harca bulayıp yağlanmış tepsiye diz
yarım saat kadar zamanda oluyor fırından çıkarmana yakın rendelenmiş kaşar oh mis gibi
ama şimdi ben gidiyorum
nazoo seni onur mudavimi sectim su smiley yerinekiz ddegsk kaavaltida neyms onceden degsk kaavatimi varmis
simardiniz iyice
ver zeytin peynir bide recel yeter Allaaaam yaa
seni onur mudavimi seciyorum
gunaydin sekerim gunun beklenmeyen guzel surprizlerle gecsinn
2tanemi kac tane daha face i var bu karinin::
nazo insala islerin yetsmistir
neis gorduyse yorlmsmsCok yoruldummmm bulgur ve etten yuvarlak kofte yapip buzluga attim
Yarinda manti yapip koyacam
angi asisi var bu ay
hemsire ararim demsti
onu bekliyorum
gerci ne zman boyle olsa sen hakli ciktin
en iyisi ben bi arayimda soriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?