neden üzgünsün böyle:26:
sevinç ütüden olsa bu smeylikullanırdı
Byrdaki dovme dondurma ya canim kasiklamazsan sorun yok
Utu yapacak diye cani sikilmis masayi felan acmis elektrik gitmissss
oyy pipisliye bak seeeeeeeeen
maasalhh pek datluuuuuuuu
kiz kadiiin benm arkdsm 4kilo pipisli dogurdu norml yoldan
bahane arama kesturme kendini
myomda ameliyt srtmi
kendikendine kaybolanda var dimi
tatlm doktorun 4kiloyu cikarabilrsn diyrsa cikarabilirsin demktirdoktor iri olcak diyince korktum napim millet 2 buçuk kiloyu zor çıkarıyor birden 4 kilo gözmde canlandı da aboww:18::18::18:
ama ne olursa olsun normali deniycem kesinlikle rabbim nasip etsin inşallah o cesaret var bende
myomum kaybolmadı canım rahim duvarına yapışık ilk gittiğim doktor taa ozamanlar sezeryan olursan alırız demişti gıcık olmuştum
bu doktorum normal doğumdan yana inşallah bizim için herşey yolunda gider tadını çıkara çıkara anne olurum sen gibi
Gunaydin arkadaslar cumamiz mubarek olsun.
Rabbim gonlumuzun muradini versin amin.
evet diimii ablacimmmmmmmmmmmmerhaba kızlar topik canlanmış başakın sayesinde
iinsallah cnm hayirisi ile alirsin bebegini kucagina gecms olsun insallah tekrar yasamassin ayni seyleri eminim co zordurGirişte yazan hikayelerinizi okudum ne kadar içtenlikle yazılmış hepsi..........bende 2012 Ocak da evlendim.. yani 1 yıl 2 aydır evliyim..... 26 yaşındaym... ekim ayında hamile kaldım ilk deneme de,, ancak bebeğimin kalp atışları olmadığı için 8+3 de aralık ayında kürtaj oldum öyle çok üzüldüm öyle çok ağladım ki......... sonra dua etmeye başladım ağlamak fayda getirmiyordu çünkü.....hiç adet düzensizliğim yokken kürtajdan sonra 57. günde adet oldum estradiol hormonunun yüksekliği yüzünden doktorum şubatta korunma sürecimi bitirdi... hormonların iyi durumda dedi... şubat ayında ev taşıma telaşı yüzünden yumurtlama günleri kaçınca bir iki denede işe yaramayınca 9 martta regl oldum şimdi yeniden çalışmalar başlayack bu defa sıkı tutacağım inşallah nisanda hamileyim diye yazarım ve en önemlisi bebeğimi kucağıma sağlıkla alırım..... lütfen lütfen Allah'ım Allah hepimize nasip etsin inşallahh
kızlar dıs agrısını ne gecırrı ya cok agrıyoo
cektrmek ıstemıyorum gulerken cırkın dururr sımdı gıtsme acıle kanal tedavı der
evet diimii ablacimmmmmmmmmmm
yasasin tkb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
iinsallah cnm hayirisi ile alirsin bebegini kucagina gecms olsun insallah tekrar yasamassin ayni seyleri eminim co zordur
listemizi begendgn icin tskkurler
istersen sende katil aramiza burda bizimle birlkte neseyle hamile kal zevkle dogur
tatlm doktorun 4kiloyu cikarabilrsn diyrsa cikarabilirsin demktir
zaten son anda bi sorun olursa sezeyanla alilar bebegi
hayati tehlikeye girecek degil ya
sni cesaretlendirmek isterim bu konuda
sancilar ne kadar zorsa bebegn cikis ani o kadr guzel ve eglenceli
bebegini gordugn ilk an harika bi dygu
sezeryanda bebegi en son sen goruyosun biliyosun
normal dogmda harika anilarin oluyor
fakat sezeryanda bayiliyosun bisiden haberin olmuyo dogm sonrasi acilar sancilar vs vs
bebegi kucagina alamadigini soyluyolr sancidan
insallah Rabbm kolay bi norml dogm nasb eder yasamani isterim bu guzellgi
kızlar dıs agrısını ne gecırrı ya cok agrıyoo
cektrmek ıstemıyorum gulerken cırkın dururr sımdı gıtsme acıle kanal tedavı der
evetağrıyan dişinin üzerine karanfil bırak canım ağrısını dindirir ama geçici olarak ağrıyosa enfeksiyon vardır ve doktordan kaçış yoktur her ağrıyan dişi doktorlar çekmez doktorlar çekme taraftarı değildir zaten dişi kurtarmaya bakarlar ya kanal tedavisi olur ya dolgu olur rahat edersin dişi ağrısı çok zordur yakınen bilirim
tamam cnm aramiza katl seni biraz taniyalimCokk isterimm canimmm aranizda olmayi... yazdiklarin icin coook tesekkur ederim amin insallah....
yook hicte psikolojkcokuntuye ugramazAyyy niye korkutuyorsun insanları cnm sezeryan doğum yaptım odaya çıkar çıkmaz bebeğimi emzirdim 10 gün yatıp kalkarken zorlandım biraz o kadar , 4. Günümde bankaya gittim hesabımdan para çekmeye... Pıhtılaşmam olmasaydı epidural olacaktım ve ilk ben görecektim bebeğimi ... Ocak annelerinde normal doğum yapan kızlar benden daha çok dikiş ağrısı çekti o kadar da vahim diilmiş bu sezeryan yahuu iyikide çekmemişim o doğum sancısını... Hayırlısı olsun herşeyin bu anlattıklarına bakınca kız olurda sezeryan olursa psikolojik çöküntüye uğrar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?