aleyküm selam çok özledim hemşomuuuuuKızlarrrr beydağlı Dilek'in hepinize selamı var... İyiymiş bu hafta net bağlanıyormuş artık o da bizi özlemiiiiiişşş....
Napıyosunuz bakim ? Ben kocişi bekliyorum beklerken boş boş oturmayım diyede kızı emziriyorum ... Akşama Tarhana çorbası- dolma biber yaptım yanına tavuk göğsü tatlı bile yaptım Allahımmmm ben nasıl hamarat bir ev hanımıyım yaaa nazar değmesin ( dolma annemden sağolsun)
valla ben gülmedim hatta mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır diyede atasözümüde söyledim
sinir oluyorum varya su kaynanamin oglanin altini acmasina deliriyorum yaaaaaaaaaaaa
oglani sevmeye geliyo oturuyo bezini degistiriyo
sanane bezinden sanki ben bilmiyorum degistirmeyi
adam akilli sevgit istealtindan sanane
belkki ben daha 10dk once degstirdim Allahallahhhhhhhhh
ibu kez cenemi tutmadim
ben:kakami yapmis babaanesi
kaynos:yoooooooo
ben:biz kaka yapmadan altini degstirmiyoruz
kaynos:cis var ama pisikmi olsun cocuk
ben:buncaaacik cisten bisi olmaz hem ben daha yeni degstirmstim
kaynos oglana soyle der:ne diyo oglum bunlar altinimi pisik yapcaklar senin he mi oglum degstirmiyolarmi bezini
belki ayip oldu bilmem ama sinir ediyo bu huyu benii
askımmmm
sende dünya tatlısısın canıııııım ne biliyim baktım hiç görüşemiyoruz acaba mı didim
kesinlikle çokk doğruuuuuuuuuuuuuuuuu
Erooooooooooooosssssss
canlarım nasılsınız gecmısı okudum 1 saattır oncelıkle basak kızma bana esını tekme tokat dövmek ıstedım suan da.. sonrasında olgun davranman etkıledı benı ege var artık sendekı bu olgunluktan allah esınede versın ıkı tane sumuklu bocek ıcın ınsan karısını kırar mı?
ben mesela erkanın abısının karısına eltım demek ıstemıyorum o pıslıge.. o kadına uyuz olunca ıkı saat soylenır dururum soyle boyle dıye erkan derkı mıllet ıcın evımızın tadını kacırma allahından bulsun kendını uzmeye gerek varmı bızım evımızın kapısı kapanınca herkes dısarda kalır senden benden baska dunya yok begum bunu ogren der.. mantıklı dusununce dogru soyluyo ama benımkı huy bırı benı uzunce ıcıme atarm soylenır dururum yada kendı kendıme delı gbı :)
neysekı tartısmanız uzamamıs.. pasam canım bıtanem adet olmussn olsun ınsallahh en yakın zamanda bebısın olcakk..
dumannn o eysanı varya ısırıp ısırpp morartırım he kurban olurum ona yaa o gulen yuzune bın kere masallahhh olsun nazarlardan korusun allahım onu..
sevınc ablam senle hergun konusuoz zaten facede cansın :)
belosla pollylede hergn konusuoz facede bıtanelerımmm :)
sara ablamm senıde cok ozledm ınan kı umarım keyfın yerındedır..
nazomm bırıcıkımm sızlerıde cok ozledımm sızlerde ıyısınzdr ınsallahh
aleyküm selam çok özledim hemşomuuuuu
hamaratmışdolmayı anası yapmış
tarhanayı koyuyon pişiyiii zatiiii
tavuk gögsü yapmakta ne varmışşş
bizimkilerde aynısını yaparlardı ikide bir sorarlardı
emzirdinmi mama yedimi karnı tok muuu
zırt altını açarlar bir gün tepem attı dedimkiii
Ben üvey anamıyım ikidebir soriyorsunuz
onun anasıyım ben karnınıda doyuruyom altınıda değişiyom
hatta siz geceleri horul horul yatarken
ben sabaha kadar oturuyommm
böyle kaldılardı
askımmmm
kesinlikle çokk doğruuuuuuuuuuuuuuuuu
ne erosuu kızzzzzzzzzzzz
evet yasemin sinanla evlendi 1 ay sonrada hamile kaldı ama kendini menopaza girdi sandı çok ağlandı çok komikti
bende seviyorum çok komik kadın
hesabını kapattırmış heralde pasif görünüyor ama begüme sormak lazım onlar daha iyi görüşüyorlardı
bende senin gibi vazgeçiyorum ama adet günüme 1..2 gün kala yine acaba olabilirmi diye düşünmeden yapamıyorum
keşke bizede öyle süpriz olsa deyilmi
:101::101::101:niye ağlıyon sen annem ne olduki :44::44::44::44::44::44::44:
bence kaynanalık kursu falan varaleyküm selam çok özledim hemşomuuuuu
hamaratmışdolmayı anası yapmış
tarhanayı koyuyon pişiyiii zatiiii
tavuk gögsü yapmakta ne varmışşş
bizimkilerde aynısını yaparlardı ikide bir sorarlardı
emzirdinmi mama yedimi karnı tok muuu
zırt altını açarlar bir gün tepem attı dedimkiii
Ben üvey anamıyım ikidebir soriyorsunuz
onun anasıyım ben karnınıda doyuruyom altınıda değişiyom
hatta siz geceleri horul horul yatarken
ben sabaha kadar oturuyommm
böyle kaldılardı
ne erosuu kızzzzzzzzzzzz
sorun değıl bebeğım haklısıncanlarım nasılsınız gecmısı okudum 1 saattır oncelıkle basak kızma bana esını tekme tokat dövmek ıstedım suan da.. sonrasında olgun davranman etkıledı benı ege var artık sendekı bu olgunluktan allah esınede versın ıkı tane sumuklu bocek ıcın ınsan karısını kırar mı?
ben mesela erkanın abısının karısına eltım demek ıstemıyorum o pıslıge.. o kadına uyuz olunca ıkı saat soylenır dururum soyle boyle dıye erkan derkı mıllet ıcın evımızın tadını kacırma allahından bulsun kendını uzmeye gerek varmı bızım evımızın kapısı kapanınca herkes dısarda kalır senden benden baska dunya yok begum bunu ogren der.. mantıklı dusununce dogru soyluyo ama benımkı huy bırı benı uzunce ıcıme atarm soylenır dururum yada kendı kendıme delı gbı :)h
Kizlar eros adimi gecti:-\
eroşmuuueroşmu geldi...ben didiyom ...çok merak ettim ayyy....nese akşamda kınaya gitcem ama cepten bakabilirim inşallah
Canımmm sağol daha tatlısı senin olsun tüm kızların olsunnnndumannn o eysanı varya ısırıp ısırpp morartırım he kurban olurum ona yaa o gulen yuzune bın kere masallahhh olsun nazarlardan korusun allahım onu..
Anam ne güzel işte açsın ben diyodum kaynoşa babaannesi sen açsana altını diye, şimdi annem olunca ona diyorum günde 10 kere alt değiştir böggggh geldisinir oluyorum varya su kaynanamin oglanin altini acmasina deliriyorum yaaaaaaaaaaaa
oglani sevmeye geliyo oturuyo bezini degistiriyo
sanane bezinden sanki ben bilmiyorum degistirmeyi
adam akilli sevgit istealtindan sanane
belkki ben daha 10dk once degstirdim Allahallahhhhhhhhh
ibu kez cenemi tutmadim
ben:kakami yapmis babaanesi
kaynos:yoooooooo
ben:biz kaka yapmadan altini degstirmiyoruz
kaynos:cis var ama pisikmi olsun cocuk
ben:buncaaacik cisten bisi olmaz hem ben daha yeni degstirmstim
kaynos oglana soyle der:ne diyo oglum bunlar altinimi pisik yapcaklar senin he mi oglum degstirmiyolarmi bezini
belki ayip oldu bilmem ama sinir ediyo bu huyu benii
Canımmm sağol daha tatlısı senin olsun tüm kızların olsunnnn
Anam ne güzel işte açsın ben diyodum kaynoşa babaannesi sen açsana altını diye, şimdi annem olunca ona diyorum günde 10 kere alt değiştir böggggh geldi
Sevinçççç uyuyomusun ?????
amaaaan ben sana diyodum ya niye calisiyon otur evde kiza bak isi birak felan fesmekan...
yok anam yok sen sakin isi misi birakma 2gun sonra kizi birakip kacarsin Allah muhafaza
Cumamiz mubarek olsunn Rabbim hakkimizda hayirlisi ne ise
Onu nasip eylesin , hersry gonlumuzce olsun amin amin amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?