Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aleyküm selam çok özledim hemşomuuuuu
hamaratmış dolmayı anası yapmış
tarhanayı koyuyon pişiyiii zatiiii
tavuk gögsü yapmakta ne varmışşş
valla ben gülmedim hatta mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır diyede atasözümüde söyledim

bizimkilerde aynısını yaparlardı ikide bir sorarlardı
emzirdinmi mama yedimi karnı tok muuu
zırt altını açarlar bir gün tepem attı dedimkiii
Ben üvey anamıyım ikidebir soriyorsunuz
onun anasıyım ben karnınıda doyuruyom altınıda değişiyom
hatta siz geceleri horul horul yatarken
ben sabaha kadar oturuyommm
böyle kaldılardı

sende dünya tatlısısın canıııııım ne biliyim baktım hiç görüşemiyoruz acaba mı didim
askımmmm
kesinlikle çokk doğruuuuuuuuuuuuuuuuu
Erooooooooooooosssssss

ne erosuu kızzzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
karııılaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
sevinc007, basakss+, begumsavci+

canlarım nasılsınız gecmısı okudum 1 saattır oncelıkle basak kızma bana esını tekme tokat dövmek ıstedım suan da.. sonrasında olgun davranman etkıledı benı ege var artık sendekı bu olgunluktan allah esınede versın ıkı tane sumuklu bocek ıcın ınsan karısını kırar mı?

ben mesela erkanın abısının karısına eltım demek ıstemıyorum o pıslıge.. o kadına uyuz olunca ıkı saat soylenır dururum soyle boyle dıye erkan derkı mıllet ıcın evımızın tadını kacırma allahından bulsun kendını uzmeye gerek varmı bızım evımızın kapısı kapanınca herkes dısarda kalır senden benden baska dunya yok begum bunu ogren der.. mantıklı dusununce dogru soyluyo ama benımkı huy bırı benı uzunce ıcıme atarm soylenır dururum yada kendı kendıme delı gbı :)

neysekı tartısmanız uzamamıs.. pasam canım bıtanem adet olmussn olsun ınsallahh en yakın zamanda bebısın olcakk..

dumannn o eysanı varya ısırıp ısırpp morartırım he kurban olurum ona yaa o gulen yuzune bın kere masallahhh olsun nazarlardan korusun allahım onu..

sevınc ablam senle hergun konusuoz zaten facede cansın :)

belosla pollylede hergn konusuoz facede bıtanelerımmm :)

sara ablamm senıde cok ozledm ınan kı umarım keyfın yerındedır..

nazomm bırıcıkımm sızlerıde cok ozledımm sızlerde ıyısınzdr ınsallahh

ben kendi adıma iyiyim galiba sanırsam heralde :44::44::44::44::44::44::44:

tabiki oluyo öyle insan düşünmeden edemio yaklaşınca ama unutacam artık son adet tarihimi unutmam lazım...hatırlamamam lazım...sonrada öyle sürpriz olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh hepimizee

eroşmuuu eroşmu geldi...ben didiyom ...çok merak ettim ayyy....nese akşamda kınaya gitcem ama cepten bakabilirim inşallah

niye ağlıyon sen annem ne olduki :44::44::44::44::44::44::44:
:101::101::101:
bence kaynanalık kursu falan var
butun kaynanalara aynı derslerı verıyorlar
bu davranısları sergılemeyen kaynanalar dersten kacmış oluyolar
sende az deglmşsn haa kadın
bende ıyı yapmısım o zaman ohhhhhhhhhh
sorun değıl bebeğım haklısın
benm kocamda her zaman oyle der
dıs kapının mandalları yuzunden evlılığımzde sorun ysamaya degmez benm ıcın onemnlı olan sensın derdı
bende hep guvenırdım
ama arkamdan onlarıda pışpışlıyomus
Kizlar eros adimi gecti:-\

eroşmuuu eroşmu geldi...ben didiyom ...çok merak ettim ayyy....nese akşamda kınaya gitcem ama cepten bakabilirim inşallah

topiği karıstırdım mı ne

eroş değil serapmış:105:

Son düzenleme:

Angaranin baglarida buklum buklum yollarii
Nezaman zerhos oldunda galdiramiyon gollarii
Haydaaaaaaaaa

dumannn o eysanı varya ısırıp ısırpp morartırım he kurban olurum ona yaa o gulen yuzune bın kere masallahhh olsun nazarlardan korusun allahım onu..
Canımmm sağol daha tatlısı senin olsun tüm kızların olsunnnn
Anam ne güzel işte açsın ben diyodum kaynoşa babaannesi sen açsana altını diye, şimdi annem olunca ona diyorum günde 10 kere alt değiştir böggggh geldi

Sevinçççç uyuyomusun ?????

Cumamiz mubarek olsunn Rabbim hakkimizda hayirlisi ne ise
Onu nasip eylesin , hersry gonlumuzce olsun amin amin amin.

amaaaan ben sana diyodum ya niye calisiyon otur evde kiza bak isi birak felan fesmekan...
yok anam yok sen sakin isi misi birakma 2gun sonra kizi birakip kacarsin Allah muhafaza

amaaaan ben sana diyodum ya niye calisiyon otur evde kiza bak isi birak felan fesmekan...
yok anam yok sen sakin isi misi birakma 2gun sonra kizi birakip kacarsin Allah muhafaza

Dellendinmi sen şakası bile kötü nasıl burakıp kaçarım kızımı ben çiş bile yapsa değiştiriyorum çabuk pişik oluyo diye 1.5--2 saati bulmuyo yeniden açıyorum ondan arada bir başkasına atmak iyi oluyo ... Aferim kaynoşuna her geldiğinde değiştirsin sen çocuğun pipisini kızartmışsındır Allah bilir cadı gelinnnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…