Kızlarrrr beydağlı Dilek'in hepinize selamı var... İyiymiş bu hafta net bağlanıyormuş artık o da bizi özlemiiiiiişşş....
Napıyosunuz bakim ? Ben kocişi bekliyorum beklerken boş boş oturmayım diyede kızı emziriyorum ... Akşama Tarhana çorbası- dolma biber yaptım yanına tavuk göğsü tatlı bile yaptım Allahımmmm ben nasıl hamarat bir ev hanımıyım yaaa nazar değmesin ( dolma annemden sağolsun)
hatunlarımmher sabah olduğu gibi 8 de kalktım eşimi yollladım sonra hazırlanıp kursa gittim 8 buçuk gibi..1 de okuma vardı oraya gittik kurstakiler sırayla birinde toplanıp gün gibi okuma yapıyolar.4 buçuk gibi pazara geçtim.5 ti eve geldim..6 buçukta derslerime çalışmaya başladım..şimdi oturdum işte..nete girdim biyandanda kocabebemi bekliyom..günlerim böyle geçiyo işte her günüm aynı..pek bi değişiklik yok..
adini soylemiyeydin eyydi hosanmiyo cunku taninirim diye
a.s
ise baslayinca kiza kim bakcak
siz kacnci katta oturuydunuz
ahh su annelerrr benmkide kargoyla sarma yollams
oglana yaprak sarmali sut yapiyim diyyyyye
Adınımı nolcakki Ayşe Fatma Dilek kim tanır isimdenkıza annem bakıcak inşallah cnm 11. Katta oturuyoruz niye sorduydunki ??? Anne işte düşünürrr
selam güzel hatunlar napiosunuz bakemm... bi bakıp çıkayım dedim...yatcam başım agriyo hala sancim var o kadar adet oldum hec bole olmadimdi ...kuru sancı var çok az adet oluyom..menopozami gircem acep
a.s ne menopozu daha bebek yapacaz
ay umutsuz ev kadınlarındaki yasemin aklıma geldi menopaza girdim diye yas tutuyordu hamile çıktı
a.s ne menopozu daha bebek yapacaz
ay umutsuz ev kadınlarındaki yasemin aklıma geldi menopaza girdim diye yas tutuyordu hamile çıktı
sinir oluyorum varya su kaynanamin oglanin altini acmasina deliriyorum yaaaaaaaaaaaa
oglani sevmeye geliyo oturuyo bezini degistiriyo
sanane bezinden sanki ben bilmiyorum degistirmeyi
adam akilli sevgit istealtindan sanane
belkki ben daha 10dk once degstirdim Allahallahhhhhhhhh
ibu kez cenemi tutmadim
ben:kakami yapmis babaanesi
kaynos:yoooooooo
ben:biz kaka yapmadan altini degstirmiyoruz
kaynos:cis var ama pisikmi olsun cocuk
ben:buncaaacik cisten bisi olmaz hem ben daha yeni degstirmstim
kaynos oglana soyle der:ne diyo oglum bunlar altinimi pisik yapcaklar senin he mi oglum degstirmiyolarmi bezini
belki ayip oldu bilmem ama sinir ediyo bu huyu benii
aboooooooooooooooooo kim hamile yaseminmi kimden evlendimiki o
yasemini cok seviyom ben haaa cok sicak bi kadin
serayy tatlim yazamadims sana kusura bakma
simdi mutfagi toplamam lazim sutlac yapmistim tasmis
nazoo kedi noldu haberin varmiiii
aboooooooooooooooooo kim hamile yaseminmi kimden evlendimiki o
yasemini cok seviyom ben haaa cok sicak bi kadin
serayy tatlim yazamadims sana kusura bakma
simdi mutfagi toplamam lazim sutlac yapmistim tasmis
nazoo kedi noldu haberin varmiiii
ben yapmicam bebekvazcaydim :-D kalbim bole dusunuomu bilmiom ama aklım bole dio...adet oldum bebek şansım yoktur bence...ama yasemin gibi olursada kafayı yerim heralde:-D
evet yaa yaninda gelirken bez getirirse degistireilir kaynoscumtamam bezler onlardan olsun sen her çiş yaptığında değiştirsin
bizm bi tanıdıkta kızının çocuğunu alıştırmış öyle her çiş yaptığında değiştirmeye
çocuk şimdi 1 kez bile çiş yapsa durmuyor kumaş bez gibi sanıyorlar heralde
tatlm ben yarim su bardagi pirinci yikayip hasliyorum 1litre sut ve 9 yemek kasigi sekerii ekliyorum pismeye birakiyorumyok tatlım önemli değil yazisiriz yarın birgün ;-) ay buarada çok güldüm kaynanana yaa belki oğlanın pipisini görmek istiodur bırak degistirsin kız takılma bu kadar bunlara...;-) kolay gelsin cnmmm...ya bu sutlacin tarifini versen bana birara ;-)
bu dusunceden vazgecmek cok zor her ne kadar insan artik dusunmuyorum desede her ay ister istemez geliyor insanin aklina olacak insallahhevet yasemin sinanla evlendi 1 ay sonrada hamile kaldı ama kendini menopaza girdi sandı çok ağlandı çok komikti
bende seviyorum çok komik kadın
hesabını kapattırmış heralde pasif görünüyor ama begüme sormak lazım onlar daha iyi görüşüyorlardı
bende senin gibi vazgeçiyorum ama adet günüme 1..2 gün kala yine acaba olabilirmi diye düşünmeden yapamıyorum
keşke bizede öyle süpriz olsa deyilmi
sara ablayla kavga edeermi insan yaa
kavga nedeni bulamaz valla
kendi basini yer adam
ama senle cok pis didisilir
aaaaa olurmu saracımmm bu aralar çok yoğunum buraya bile telden girip çıkıyorum
hiiiç öyle bir şey yok senin gibi dünya tatlısı biri beni aslaa kıramaz
hem öyle bişe olsa kavgaya gelirim emin ol
sessiz sessiz çekip gitmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?