selam kızlar,
Adet olmama 8-9 gün varken 3gündür acaip belim agrıyodu agır bişeyde yapmadım ben büyük temizlik yaptıgımda belim agrır ama oda kas gevsetici sürerim geçer ama bu öyle bi agrı değil doktora gittim devlet dr.u 2 bacagımı kaldırdı belinde bi sorun yok olsaydı acıdann duramazdın dedi her nese kas gevseticilerle idare etmeye calıstım ama bugun sol kasıgımda batma ve kalcam ve belimin oldugu kesit birileri igne vuruyor gibi agrıyo dısardan bi agrı yok ama cok halsiz bırakan bi agrı resmen kopuyor belim.geçen ay kadın doguma gittiğimde herseyim temiz cıkmıstı ve yumurtlama günlerinde ilişkiye girmeye calıstık gerçi erken ama dünden beride özellikle bugun sol kasıgımda arada çömelince aniden kalktıgımda yada zaman zaman iğne batar gibi batma oluyor birde bugun bir ara acaip sağ Bacagım boydan boya agrıdı adet olmama 1 hfta kaldı biliyorum erken ama merak ediyorum hamilelik belirtileri olabilirmi ? kızlarr cvp lütfen
aaaaaaaaa utanmazmı demişimbu saate çayı pek tercih etmem ama kahvaltıda çaysız etmem
ne yapayım dondurma dedimmi akan sular duruyor bende
herzaman dondurucuda olur 2 gün önce bitti almadık ona bile fırsat bulamadım
eşime diyimde gelirken alsın bari ama benim tercihim çukulatalı, karemelli yada sade
senin içinde limonlu söyliyim bari sen bana utanmaz dedinama büyüklük bende kalsın
ayyy kıyamamm telaşa bak yaaa nasılda anlatmşselam kızlar,
Adet olmama 8-9 gün varken 3gündür acaip belim agrıyodu agır bişeyde yapmadım ben büyük temizlik yaptıgımda belim agrır ama oda kas gevsetici sürerim geçer ama bu öyle bi agrı değil doktora gittim devlet dr.u 2 bacagımı kaldırdı belinde bi sorun yok olsaydı acıdann duramazdın dedi her nese kas gevseticilerle idare etmeye calıstım ama bugun sol kasıgımda batma ve kalcam ve belimin oldugu kesit birileri igne vuruyor gibi agrıyo dısardan bi agrı yok ama cok halsiz bırakan bi agrı resmen kopuyor belim.geçen ay kadın doguma gittiğimde herseyim temiz cıkmıstı ve yumurtlama günlerinde ilişkiye girmeye calıstık gerçi erken ama dünden beride özellikle bugun sol kasıgımda arada çömelince aniden kalktıgımda yada zaman zaman iğne batar gibi batma oluyor birde bugun bir ara acaip sağ Bacagım boydan boya agrıdı adet olmama 1 hfta kaldı biliyorum erken ama merak ediyorum hamilelik belirtileri olabilirmi ? kızlarr cvp lütfen
ve aleyküm selam
benimde olur senede 1..2 kez dedğin gibi bende acaba bu ay oldumu derim ama halen olmadı
ama ilk hamile kaldığımdada aynı şekilde ağrılar oldu bu işelr belli olmuyor hamilelik belirteleri de olabilir olmayabilirde
beklemek zor ama bekleyip görecez
ya ne bilim nazo ya artık birbirimize vait ayıramıyoruz
benm hayatım bebek oldu
o çok anlayışsız davranıyor
bazı hareketlerinden ötürü kendi içimde bile ona saygı duymuyorum
bunu sölemekten çekiniyorum ama sanırım hepsinin ucu ilişkiye dayanıyor
biz artık bunu yaşamıyoruz ve bu büyük bi sorun sanrm evlilikte
adam anlayışsız oldumu çok zor çevremde okadar varki dedğin gibi
hiç oturup konuşmadınızmı neden uzak duruyor, ilişkinin olmamaısının normal olmadığını :26:
aaaaaaaaa utanmazmı demişim
kızz sade de dndurmı ayol hiç tadısı yokki onunlimnlu sööle bana yada meyve paracıklı olsun yedinm i hiç
ayyy kıyamamm telaşa bak yaaa nasılda anlatmş
canım benm işalh hamilesindir ama ben unu söylemek istiyorum yaşadığım için biliyorumö
hamileliğin en kesin ve belirgin belirtisi adetin gecikmesi
gerisi yanıltıcı olabiliyor
ilk defa bu sekilde agrılar cekiyorum tamam adete yakın kasıgım agrırdı ama iğne gibi batması ve bel agrısı yoktu ama vucudum oyun oynuyorda olabilir hayırlısıysa olsun ama meraktan catlıcam
heralde parmak sürtmesi olmuştur yoksa hiç utanmaz dermisin
ben çukulatalı ve özellikle karamelli severim meyveli en son tercihim
inşallah bebek içerde kazı çalışmalarına başlamıştır kendine yer açıyordur, ondan bu ağrıları duyuyorsundur
konştum kaç kez
çekindiğim için direk ilişkiye getirmedim konyu ama belli ettim saçma bahaneler sundu
en son kavga arasında açık açık söyledim o zamanbi kez daha oldu
kendini göstermek için yaptı sanırım
aradan 1 ay geçti
hiç bi fikrim yok ve ne düşüneceğimi bilemiyorum artık
her defasında kavgamı etmenmi lazım olması için
sen uzak dursan anlarım çocukla uğraşmaktan yorulursun
ama erkekler yorgunda olsalar isterler eğer sağlık problemi yoksa
bence de parmak sürttü
bizim klavye biraz arızalı da kendisi utanmaz yazdı
utanmaz klavye
kazı çalşmasımı
kocam birazdan gelir ve çıkabilirim haberiniz olsun kızlar
evet kadınlar için olmazsa olur ama erkekler için öyle değilki
bu kadar durmazlar asla
nazo yaklaşıyorum çekici giyiniyorum çağırıyorum
ama yok
çok sıkıldım artık ve sinirim bozuluyor
sonra ister istemez tavırlı davranıyorum bu kez tartışıyoruz
devamlıda güzel davranamıyorumki bu yüzden sinirlerim bozuluyor
ama ben hep iyi ve güzel davranmalıyım
robot gibi
çok skıldım
ozaman sen yine eşin geldiğinde güzel giyin ama beklentin olmasın
çünkü beklenti içinde olunca inadına olmuyor ve daha çok sinirleri bozuluyor insanın
çünkü bende tedavideyken eşim uzak duruyordu olması gerektiği zamanlarda
bende tabi olsun diye çaba sarfediyordum olmayınca sinirleniyordum ister istemez stres oluyordu
bende kendi haline bıraktım tedavide olmayacam dedim kızdım oda bi görev gibi oluyordu
ama artık hiç umursamıyorumya eşim daha çok yaklaşıyor boşuna dememişler kaçan kovalanır diye
sende bir süre böyle umursama ama süslenmenide eksik etme tabi
aynen dedğinin yaptım şu an özellikle bekledim
artık öyle yapcam haklısın kaçan kovalanıyor
umarım sabredebilirim bakalım ne kadar sabredebilicem
kocam geldi bu arada
evet bi süre böyle devam et 1 ay olur 2 ay olur kafandan at bakalım neler olacak
hadi iyi gecelr sana bende çıkıyorum çok öpüyorum seni
özlemişim senle konuşmayı
sizi kazıklamışlar ozaman tableti yeni almadınızmı geri verin aldığınız yere yanlış şeyler yazıyo bu diye
evet bizim bi gurubumuz var facede kk den arkadaşlarla kazı çalışması diyoruz biz bu ağrılara
tamam anlaşıldı
bende çıkarım zaten eşim gelir benimde
yeğende sıkıldı yatmaya gitti nete girecekti ikide bir ne zaman işin bitecek diyip duruyordu
tatlım benmde yumurtalarım ilaçla gelişiyordu ama adet düzensizliği yoktubasak sana bişey sorcam yumurtlama tembellıgı var demişsin ya bana benım durumum soyle
hormalar testler falan hersey normal ama benim yumurtam ilaclarla ignelerle olusuyor eskiden beride hep adet gecikmesi yasardım senınkıde boylemıydı.
Hiiii nazo gizli gizli facede takılıyormuşşş...
Kızlar çok özledim ben sizinle muhabbet etmeyi yaa biri lânetledi grubumuzu herkes kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?