Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ve aleyküm selam
benimde olur senede 1..2 kez dedğin gibi bende acaba bu ay oldumu derim ama halen olmadı

ama ilk hamile kaldığımdada aynı şekilde ağrılar oldu bu işelr belli olmuyor hamilelik belirteleri de olabilir olmayabilirde
beklemek zor ama bekleyip görecez

aaaaaaaaa utanmazmı demişim
kızz sade de dndurmı ayol hiç tadısı yokki onunlimnlu sööle bana yada meyve paracıklı olsun yedinm i hiç
ayyy kıyamamm telaşa bak yaaa nasılda anlatmş
canım benm işalh hamilesindir ama ben unu söylemek istiyorum yaşadığım için biliyorumö
hamileliğin en kesin ve belirgin belirtisi adetin gecikmesi
gerisi yanıltıcı olabiliyor

ilk defa bu sekilde agrılar cekiyorum tamam adete yakın kasıgım agrırdı ama iğne gibi batması ve bel agrısı yoktu ama vucudum oyun oynuyorda olabilir hayırlısıysa olsun ama meraktan catlıcam

adam anlayışsız oldumu çok zor çevremde okadar varki dedğin gibi

hiç oturup konuşmadınızmı neden uzak duruyor, ilişkinin olmamaısının normal olmadığını :26:

adam anlayışsız oldumu çok zor çevremde okadar varki dedğin gibi

hiç oturup konuşmadınızmı neden uzak duruyor, ilişkinin olmamaısının normal olmadığını :26:

konştum kaç kez
çekindiğim için direk ilişkiye getirmedim konyu ama belli ettim saçma bahaneler sundu
en son kavga arasında açık açık söyledim o zamanbi kez daha oldu
kendini göstermek için yaptı sanırım
aradan 1 ay geçti
hiç bi fikrim yok ve ne düşüneceğimi bilemiyorum artık

Son düzenleme:

heralde parmak sürtmesi olmuştur yoksa hiç utanmaz dermisin
ben çukulatalı ve özellikle karamelli severim meyveli en son tercihim

ilk defa bu sekilde agrılar cekiyorum tamam adete yakın kasıgım agrırdı ama iğne gibi batması ve bel agrısı yoktu ama vucudum oyun oynuyorda olabilir hayırlısıysa olsun ama meraktan catlıcam

inşallah bebek içerde kazı çalışmalarına başlamıştır kendine yer açıyordur, ondan bu ağrıları duyuyorsundur

bence de parmak sürttü
bizim klavye biraz arızalı da kendisi utanmaz yazdı
utanmaz klavye

kazı çalşmasımı

her defasında kavgamı etmenmi lazım olması için
sen uzak dursan anlarım çocukla uğraşmaktan yorulursun
ama erkekler yorgunda olsalar isterler eğer sağlık problemi yoksa

her defasında kavgamı etmenmi lazım olması için
sen uzak dursan anlarım çocukla uğraşmaktan yorulursun
ama erkekler yorgunda olsalar isterler eğer sağlık problemi yoksa

evet kadınlar için olmazsa olur ama erkekler için öyle değilki
bu kadar durmazlar asla

nazo yaklaşıyorum çekici giyiniyorum çağırıyorum
ama yok
çok sıkıldım artık ve sinirim bozuluyor
sonra ister istemez tavırlı davranıyorum bu kez tartışıyoruz
devamlıda güzel davranamıyorumki bu yüzden sinirlerim bozuluyor

ama ben hep iyi ve güzel davranmalıyım
robot gibi
çok skıldım

bence de parmak sürttü
bizim klavye biraz arızalı da kendisi utanmaz yazdı
utanmaz klavye

kazı çalşmasımı

sizi kazıklamışlar ozaman tableti yeni almadınızmı geri verin aldığınız yere yanlış şeyler yazıyo bu diye

evet bizim bi gurubumuz var facede kk den arkadaşlarla kazı çalışması diyoruz biz bu ağrılara

kocam birazdan gelir ve çıkabilirim haberiniz olsun kızlar

tamam anlaşıldı
bende çıkarım zaten eşim gelir benimde
yeğende sıkıldı yatmaya gitti nete girecekti ikide bir ne zaman işin bitecek diyip duruyordu

ozaman sen yine eşin geldiğinde güzel giyin ama beklentin olmasın
çünkü beklenti içinde olunca inadına olmuyor ve daha çok sinirleri bozuluyor insanın
çünkü bende tedavideyken eşim uzak duruyordu olması gerektiği zamanlarda
bende tabi olsun diye çaba sarfediyordum olmayınca sinirleniyordum ister istemez stres oluyordu
bende kendi haline bıraktım tedavide olmayacam dedim kızdım oda bi görev gibi oluyordu
ama artık hiç umursamıyorumya eşim daha çok yaklaşıyor boşuna dememişler kaçan kovalanır diye
sende bir süre böyle umursama ama süslenmenide eksik etme tabi

aynen dedğinin yaptım şu an özellikle bekledim
artık öyle yapcam haklısın kaçan kovalanıyor
umarım sabredebilirim bakalım ne kadar sabredebilicem
kocam geldi bu arada

aynen dedğinin yaptım şu an özellikle bekledim
artık öyle yapcam haklısın kaçan kovalanıyor
umarım sabredebilirim bakalım ne kadar sabredebilicem
kocam geldi bu arada

evet bi süre böyle devam et 1 ay olur 2 ay olur kafandan at bakalım neler olacak
hadi iyi gecelr sana bende çıkıyorum çok öpüyorum seni
özlemişim senle konuşmayı

evet bi süre böyle devam et 1 ay olur 2 ay olur kafandan at bakalım neler olacak
hadi iyi gecelr sana bende çıkıyorum çok öpüyorum seni
özlemişim senle konuşmayı

evet bazen ister istemez sinirlerim bozulsada kafamdan atmaya çalşcam
umursamaz davrancam bakalım nolcak

bende çok özlemişim konşmayı arada yapalım bööle ya gel yine
konşmak iyi geliyo

herkesin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun ATAMA BİZE BIRAKTIKLARINA HER ZAMAN SAHİP ÇIKACAĞIZ İZİNDE YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

kızlarr hava çok sıcaaaaaaakkkkkkkk
tilotla gezmeye başladım ben yineeeeee
en sexy hatun benimmmmmmmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

basak sana bişey sorcam yumurtlama tembellıgı var demişsin ya bana benım durumum soyle
hormalar testler falan hersey normal ama benim yumurtam ilaclarla ignelerle olusuyor eskiden beride hep adet gecikmesi yasardım senınkıde boylemıydı.

Hiiii nazo gizli gizli facede takılıyormuşşş...

Kızlar çok özledim ben sizinle muhabbet etmeyi yaa biri lânetledi grubumuzu herkes kaçtı

tatlım benmde yumurtalarım ilaçla gelişiyordu ama adet düzensizliği yoktu
tıkır tıkır işliyordu ama yumoşlarım koca totolu tembelektikızz ben aetimin saatini bilirdim çok düzenliydi benmki
Hiiii nazo gizli gizli facede takılıyormuşşş...

Kızlar çok özledim ben sizinle muhabbet etmeyi yaa biri lânetledi grubumuzu herkes kaçtı

ben diyorum zaten dehşet derecede naletlendik düğüm düğüm düğüldük kenafir gözlere uğradık
bildiğiniz nefesi kuvvetli bi hoca varsa aramzda para toplayıp düğümü çözdürelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…